Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Konser Punch Aplico Piano

Tujuan kinerja

"Konser Piano Makan Siang Aprico", sing diwiwiti kanthi tujuan nyedhiyakake papan kanggo wong sing sinau piano ing perguruan tinggi musik kanggo nggawe presentasi lan masarakat lokal bisa seneng musik kanthi santai nalika awan ing dina kerja, dianakake ing Heisei. Kita wis tekan tonggak sejarah 30 lan 10 taun.Nganti saiki, kita wis nindakake luwih saka 60 pagelaran, lan akeh pelanggan teka ing konser kasebut minangka konser sing bosok ing komunitas kasebut.

Pilihan saka pemain

Wiwit taun 30, kanggo nyedhiyakake luwih akeh pianis enom kanggo tampil, kita wis nganakake "audisi performa" lan milih wong-wong saka skrining ketat.
Kita nampani pianis Michiko Tamiko, kritikus musik Ryuichi Shibata, lan Kyoko Michishita minangka hakim audisi, lan pemain pilihan wiwit taun 2018 nganti 2020.Audisi sabanjure bakal dianakake ing taun 2022.

Pemain Konser Aplico Lunch Piano 2021

Taun 2021

Flyer

Klik ing kene kanggo leafletPDF

2021 Desember 5 (Jumuah) Vol.65 Nozomi Sakamoto
Kamis, 2021 April 10 Vol.69 Eriko Gomida
2021 Mei 12 (Senen) Vol.70 Saho Akiyama

* Vol.65 minangka kinerja transfer tanggal 2020 Mei 5 (Kamis).

Papan

Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe

時間

12:30 diwiwiti (12:00 dibukak)

Fee

Diakoni gratis, kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang (reservasi sadurunge dibutuhake) * Diakoni bisa nganti 4 taun utawa luwih

Dhaptar pemain biyen

Kinerja 2008 (Heisei 20)

  tanggal acara Performer
Ora Ana 1 2008 Mei 5 (Senen) Ena Uotani (Ena Uotani)
Ora Ana 2 Kamis, 2008 April 7 Misaki Takeuchi (Misaki Takeuchi)
Ora Ana 3 2008 Desember 9 (Jumuah) Yukinori Ota
Ora Ana 4 Selasa, 2008 November 11 Yu Matsuoka (Yu Matsuoka)
Ora Ana 5 2009 Desember 1 (Jumuah) Yuri Tsutsumi (Yuri Tsutsumi)
Ora Ana 6 2009 Februari 3 (Sun) Natsuko Takahashi

Kinerja 2009 (Heisei 21)

  tanggal acara Performer
Ora Ana 7 2009 Desember 5 (Jumuah) Yukinori Ota
Ora Ana 8 Selasa, 2009 November 7 Yoko Ito
Ora Ana 9 2009 Desember 9 (Jumuah) Miwa Okada
No.10 2009 Desember 11 (Jumuah) Makiko Kitamura
No.11 2010 Mei 1 (Senen) Aiko Tominaga (Aiko Tominaga)
Tamu tamu: Fumiaki Miyamoto (oboist)
No.12 Rebo, 2010 Agustus 3 Masataka Goto

Kinerja 2010 (Heisei 22)

  tanggal acara Performer
No.13 Kamis, 2010 April 5 Taiki Kato
No.14 Selasa, 2010 November 7 Kaoru Minagawa
No.15 Kamis, 2010 April 9 Rina Sudo
No.16 2010 Mei 11 (Senen) Ryoko Kagiya
No.17 Selasa, 2011 November 1 Sho Yamada
No.18 Rebo, 2011 Agustus 3 Shota Miyazaki (Shota Miyazaki)

Kinerja 2011 (Heisei 23)

  tanggal acara Performer
No.19 2011 Mei 5 (Senen) Rina Sudo
No.20 Rebo, 2011 Agustus 7 Fuyuko Nakamura (Fuyuko Nakamura)
No.21 Rebo, 2011 Agustus 9 Mayuko Motoyama
No.22 Selasa, 2011 November 11 Eri Yamabe (Eri Yamabe)
No.23 Rebo, 2012 Agustus 1 Taiki Kato
No.24 Rebo, 2012 Agustus 3 Airi Katada

Kinerja 2012 (Heisei 24)

  tanggal acara Performer
No.25 Kamis, 2012 April 5 Sako Kotakeshima
No.26 Selasa, 2012 November 7 Noriyuki Mio
No.27 Kamis, 2012 April 9 Yurika Kimura
No.28 Selasa, 2012 November 11 Yu Nitahara
No.29 Kamis, 2013 April 1 Hiroaki Ishida
No.30 Rebo, 2013 Agustus 3 Yukine Kuroki

Kinerja 2013 (Heisei 25)

  tanggal acara Performer
No.31 Rebo, 2013 Agustus 5 Misora ​​Ozaki
No.32 Rebo, 2013 Agustus 7 Kuboyama Natsumi
No.33 Rebo, 2013 Agustus 9 Yu Nakamura (Yui Nakamura)
No.34 Kamis, 2013 April 11 Asuka Minagawa
No.35 Rebo, 2014 Agustus 1 Kanade Tsuruzawa (Kanade Tsurusawa)
No.36 Setu, 2014 Maret 3
Konser Gala Pengetan kaping XNUMX
Taiki Kato
Kaoru Minagawa
Yu Nitahara
Kuboyama Natsumi

Kinerja 2014 (Heisei 26)

  tanggal acara Performer
No.37 Selasa, 2014 November 5 Yukiko Furuumi (Yasuko Furumi)
No.38 Rebo, 2014 Agustus 7 Yuri Ito
No.39 Selasa, 2014 November 9 Mayaka Nakagawa
No.40 Kamis, 2014 April 11 Sako Kotakeshima
No.41 Selasa, 2015 November 1 Kosuke Kawaguchi (Kousuke Kawaguchi)
Tomoki Kawaguchi (Tomoki Kawaguchi)
No.42 Kamis, 2015 April 3 Nozomi Nakagiri (Nozomi Nakagiri)

Kinerja 2015 (Heisei 27)

  tanggal acara Performer
No.43 Selasa, 2015 November 5 Musashi Ishikawa
No.44 Selasa, 2015 November 7 Keiichiro Ikebe (Keiichiro Ikebe)
No.45 Selasa, 2015 November 9 Mao Fujita
No.46 Selasa, 2015 November 11 Tomoya Umeda (Tomoya Umeda)
No.47 Kamis, 2016 April 1 Yukine Kuroki
No.48 2016 Mei 3 (Senen) Arisa Kobayashi (Arisa Kobayashi)

Kinerja 2016 (Heisei 28)

  tanggal acara Performer
No.49 Selasa, 2016 November 5 Yuko Yamaguchi (Yuko Yamaguchi)
No.50 Selasa, 2016 November 11 Shiori Kuwahara (Shiori Kuwahara)
No.51 2017 Mei 1 (Senen) Yuji Sakuma
No.52 Selasa, 2017 November 3 Rio Tanaka

Kinerja 2017 (Heisei 29)

  tanggal acara Performer
No.53 2017 Mei 5 (Senen) Eriko Gomida (Sampah Eriko)
No.54 Kamis, 2017 April 9 Asuka Minagawa
No.55 Selasa, 2017 November 12 Takehiro Sado
No.56 Selasa, 2018 November 3 Hikari Sahara

Kinerja 2018 (Heisei 30)

  tanggal acara Performer
No.57 2018 Desember 5 (Jumuah) Yukari Ara
No.58 2018 Desember 9 (Jumuah) Eriko Gomida (Sampah Eriko)
No.59 2018 Desember 12 (Jumuah) Takashi Ikeuchi
  2018 Mei 12 (Senen)
Konser Ulang Tahun Aplico Lunch Piano kaping 10
Misora ​​Ozaki
Fuyuko Nakamura
Nozomi Nakagiri
Masataka Goto
Kaoru Minagawa
Tamu: Yurie Miura
No.60 2019 Desember 3 (Jumuah) Kimura Sayaka

Kinerja 2019 (Reiwa Gen)

  tanggal acara Performer
No.61 Rebo, 2019 Agustus 5 Miu Ishikawa
No.62 Kamis, 2019 April 9 Mayuko Motoyama
No.63 2019 Desember 12 (Jumuah) Yuri Meikyo

Kinerja 2020 (Reiwa 2)

  tanggal acara Performer
  2020 Desember 8 (Jumuah)
Konser Aplico Lunch Piano Gala ing Musim Panas
Jagad konser piano la carte karo rong piano Part
Yukari Ara
Eriko Gomida (Sampah Eriko)
Takashi Ikeuchi
No.64 Rebo, 2020 Agustus 8 * Kinerja sing ditundha Saho Akiyama
No.66 Rebo, 2020 Agustus 12 Hina Yabe
No.67 Rebo, 2020 Agustus 12 Ken Ohno
  2021 Desember 2 (Jumuah)
Konser Aplico Lunch Piano Gala ing Musim Mangsa
Jagad konser piano la carte kanthi rong piano Part.II
Miu Ishikawa
Yuri Meikyo
Saho Akiyama
Kimura Sayaka
No.68 2021 Desember 3 (Jumuah) Maina Yokoi

Kinerja 2021 (Reiwa 3)

  tanggal acara Performer
No.65 2021 Mei 5 (Jumuah) * Kinerja sing ditundha Nozomi Sakamoto
No.69 Kamis, 2021 April 10 Eriko Gomida (Sampah Eriko)
No.70 2021 Mei 12 (Senen) Saho Akiyama