Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2021 Konser Opera Opera: Maneh (kanthi subtitle Jepang) Ketemu permata paduan suara opera ~

Karo konduktor enom, Makoto Shibata, sing saiki dadi sorotan, penyanyi opera Jepang, orkestra, lan anggota paduan suara sing dikumpulake kanthi rekrutmen terbuka bakal ngirim sawetara karya opera sing apik banget.
Kinerja iki bakal direkam lan disebar langsung.Kanggo rincian, deleng kolom komentar ing sisih ngisor kaca.

* Kinerja iki ora kasedhiya ing kursi ngarep, mburi, kiwa lan tengen, nanging baris ngarep lan sawetara kursi ora bakal didol kanggo nyegah nyebarake penyakit infeksi.
* Yen ana pangowahan syarat sing nyepeng acara miturut panjaluk Tokyo lan Ota Ward, kita bakal ngganti wektu wiwitan, nundha penjualan, nemtokake wates ndhuwur jumlah pengunjung, lsp.
* Mangga dipriksa informasi paling anyar ing kaca iki sadurunge dikunjungi.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Minggu, 2021 Agustus 8

Jadwal 15:00 diwiwiti (14:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / kidung

G. Rossini Opera "The Barber of Seville" Overture
Saka opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Aku dadi toko barang ing kutha" <Onuma>
Saka opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Yaiku" <Yamashita / Onuma>
Saka opera G. Rossini "Tangki Lady" "Nganti throbbing" <Muramatsu>

G. Verdi Opera "Tsubakihime" "Cheers Song" <All Soloists / Chorus>
G. Verdi Opera "Rigoletto" "Lagu Ati Wanita" <Mochizuki>
Saka opera G. Verdi "Rigoletto" "Beautiful Love Maiden (Quartet)" <Sawahata, Yamashita, Mochizuki, Onuma>
Saka opera G. Verdi "Nabucco" "Lunga, pikiranku, tumpangi swiwi emas" <Chorus>

G. Bizee Opera "Carmen" Overture
"Habanera" saka G. Bizee opera "Carmen" <Yamashita / Chorus>
Saka opera G. Bizee "Carmen" "Layang saka ibuku (duet huruf)" <Sawahata / Mochizuki>
G. Bizee Opera "Carmen" "Song of the Fighter" <Onuma, Yamashita, Chorus>

Saka F. Rehar operetta "Merry Widow" "Lagu Villia" <Sawahata Chorus>

"Opening Chorus" <Chorus> saka Opera J. Strauss II "Die Fledermaus"
Saka operator J. Strauss II "Die Fledermaus" "Aku seneng ngundang pelanggan" <Muramatsu>
Saka opera J. Strauss II "Die Fledermaus" "Ing aliran anggur (lagu sampanye)" <Kabeh solo, paduan suara>

* Program lan urutan kinerja bisa diganti tanpa ana kabar.Tulung dicathet.

Penampilan

指揮

Maika Shibata

soloist

Emi Sawahata (soprano)
Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)
Toshiyuki Muramatsu (Countertenor)
Tetsuya Mochizuki (tenor)
Toru Onuma (baritone)

paduan suara

TOKYO OTA OPERA Chorus

Orkestra

Orkestra Filharmonik Universal Tokyo

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2021 April 6 (Rebo) 16:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
4,000 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Cathetan

Kasedhiya layanan perawatan bocah (kanggo bocah umur 0 nganti sekolah dhasar)

* Pesenan dibutuhake
* Biaya 2,000 yen bakal dikenani biaya kanggo saben bocah.

Para Ibu (10: 00-12: 00, 13: 00-17: 00 ora kalebu Sabtu, Minggu, lan preinan)
TEL: 0120-788-222

Distribusi rekaman langsung kasedhiya (dikenani biaya)

Ndeleng tiket 1,500 yen
Dikirim dening telpon eplus lan tirai

Klik kene kanggo rincian

Pemain / rincian kerja

Gambar pemain
Maika Shibata Ⓒ ai ueda
Gambar pemain
Emi Sawahata
Gambar pemain
Yuga Oshita
Gambar pemain
Toshiyuki Muramatsu
Gambar pemain
Tetsuya Nozomi
Gambar pemain
Toru Onuma Ⓒ Satoshi Takae
Gambar pemain
Orkestra Filharmonik Universal Tokyo

Maika Shibata (konduktor)

Lair ing Tokyo taun 1978.Sawise lulus saka departemen musik vokal Kunitachi College of Music, dheweke sinau ing Opera Fujiwara lan Opera Kamar Tokyo minangka konduktor korporat lan asisten konduktor. Ing taun 2003, nalika sinau ing bioskop lan orkestra ing Eropa lan Jerman, dheweke entuk gelar diploma ing Universitas Musik lan Performing Seni Wina Master ing taun 2004. Ing taun 2005, dheweke lulus audisi asisten konduktor Gran Teatre del Liceu ing Barcelona, ​​lan wis melu macem-macem pagelaran minangka asisten Weigle lan Ross Malva. Ing taun 2010, dheweke bali menyang Eropa lan sinau utamane ing teater Italia.Sawise bali menyang Jepang, umume kerja dadi konduktor opera.Bubar, dheweke tampil bareng Massenet "La Navarraise" (perdana ing Jepang) ing taun 2018, Puccini "La Boheme" ing taun 2019, lan Verdi "Rigoletto" ing taun 2020 karo Fujiwara Opera. Ing wulan November 2020, dheweke uga nganakake "Lucia-utawa tragedi panganten wanita-" ing Teater Nissay, sing ditampa kanthi becik.Ing taun-taun pungkasan, dheweke uga fokus ing orkestra lan main karo Yomiuri, Tokyo Philharmonic Orchestra, Tokyo Philharmonic Orchestra, Japan Philharmonic Orchestra, Kanagawa Philharmonic Orchestra, Nagoya Philharmonic Orchestra, Japan Century Symphony Orchestra, Daikyo, Gunkyo, Hirokyo, etc.Dilakonake miturut Naohiro Totsuka, Yutaka Hoshide, Tiro Lehmann, lan Salvador Mas Conde. Nampa Yayasan Budaya Pengetan Goshima 11 Penghargaan Wajah Anyar (konduktor).

Emi Sawahata (soprano)

Lulus saka Kunitachi College of Music.Sawise lulus saka universitas sing padha, ngrampungake Institut Pelatihan Opera saka Badan Budaya.Posisi kaping pisanan ing Kompetisi Musik Jepang kaping 58.Ing wektu sing padha, dheweke nampa Fukuzawa Award, Kinoshita Award, lan Matsushita Award.Nampa Penghargaan Opera Jiro kaping 21. 1990 Sinau ing luar negeri ing Milan minangka trainee ing jaban rangkah kanggo para seniman sing dikirimake dening Agensi Budaya.Bakate wis dievaluasi banget wiwit wiwitan, lan dheweke debut ing sesi kaping loro "The Marriage of Figaro" Susanna sanalika sawise ngrampungake institusi latihan, menehi kesan sing luar biasa lan narik perhatian.Wiwit iku, dheweke misuwur amarga akeh pagelaran kayata "Cosi fan tutte" Fiordi Rigi, "Ariadne auf Naxos" Zerbinetta, lan "Die Fledermaus" Adele. House Opera Nikikai / Cologne 2003 "Der Rosenkavalier" Sophie nampa pujian paling gedhe saka direktur terkenal Gunter Kramer, lan Violetta, sing main ing Miyamoto Amon taun 2009, nuntun Nikikai "La Traviata", ana ing Jepang. Aku kesengsem banget yen dheweke tokoh utama ing peran iki.Wiwit iku, dheweke nambah peran kanthi mateng swarane, kalebu 2010 "La Boheme" Mimi (Aula Biwako / Kanagawa Kenmin Hall), sesi nomer loro ing taun sing padha "Merry Widow" Hana, lan 2011 "The Marriage of Figaro" Countess. Dheweke aktif dadi pimpinan dunia opera Jepang, kayata Aula Kioi "Olympiade" Reachida (main maneh ing taun 2015) lan Teater Nasional Baru "Yuzuru". Ing 17, dheweke ketemu Rosalinde kaping pisanan ing sesi kaping loro "Die Fledermaus", lan pola kasebut uga disiarake ing NHK.Minangka solo kanggo Mahler's "Symphony No. 2016" kalebu "Ninth" ing konser, dheweke wis tampil karo akeh konduktor terkenal kayata Seiji Ozawa, K. Mazua, E. Inbal lan orkestra utama. Nggawe Orkestra Filharmonik Ceko "Ninth".Dheweke uga dadi kepribadian NHK FM "Talking Classic". CD kasebut nerbitake "Nihon no Uta" lan "Nihon no Uta 2017".Swara nyanyian sing apik sing ngrebut ati iki misuwur ing majalah "Record Art".Profesor ing Kunitachi College of Music.Anggota Nikikai.

Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)

Lair ing Prefektur Kyoto.Lulus saka Jurusan Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo.Ngrampungake program master ing opera ing sekolah musik lulusan sing padha.Nampa penghargaan swara sing padha nalika lulus saka sekolah sarjana.Nampa Grady School Acanthus Music Award ing pungkasan sekolah pascasarjana.Penghargaan Kompetisi Mahasiswa Divisi Lagu Jerman Fraternity kaping 23 Consale Maronnier 21 kaping 21.Lakon dadi Kerbino ing "Perkawinan Figaro" sing dikarang dening Mozart, dadi loro wanita samurai ing "Mahoufu", lan dadi Mercedes ing "Carmen" karangan Bizet.Lagu-lagu religius kalebu konser amal kaping 1 "Gyodai Mesias" sing disponsori dening Asahi Shimbun Welfare Culture Corporation, Mozart "Requiem", "Mass Coronation", Beethoven "Ninth", Verdi "Requiem", Durufure "Requiem", lsp. Dadi dadi soloistSinau musik vokal ing sangisoré Yuko Fujihana, Naoko Ihara, lan Emiko Suga.Saiki mlebu ing taun katelu jurusan opera doktoral ing sekolah lulusan sing padha.61/2 Munetsugu Angel Fund / Japan Performing Arts Federation Siswa beasiswa sistem Beasiswa Domestik.Anggota Akademi Vokal Jepang. Ditampilake dadi Hansel ing Teater Nissay "Hansel lan Gretel" ing wulan Juni 64.

Toshiyuki Muramatsu (Countertenor)

Lair ing Kyoto.Ngrampungake Departemen Musik Vokal, Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo, lan Program Master Singing Solo ing sekolah pascasarjana sing padha. Nampa beasiswa saka Yayasan Nomura ing 2017 lan sinau ing Departemen Musik Awal Konservatorium Novara G. Cantelli ing Italia.Anugrah Musik Best Audition Newcomer ABC kaping 20, Anugrah Panjaluk Anugrah Musik Matsukata kaping 16, Anugrah Anyar lan Budaya Newcaster Kota Chiba kaping 12, Anugerah Pendatang Baru Aoyama Musik kaping 24, Kompetisi Musik Pendatang Iizuka kaping 34, Nampa hadiah kaping 2 ing Kompetisi Musik Tokyo kaping 13. Dorongan Khusus Seni lan Budaya Kota Kyoto 3.Sinau musik vokal ing sangisoré Yuko Fujihana, Naoko Ihara, Chieko Teratani, lan R. Balconi.Ditindakake nganggo Osaka Philharmonic Orchestra, Osaka Philharmonic Orchestra, Yamagata Philharmonic Orchestra, New Japan Philharmonic Orchestra, Japan Century Symphony Orchestra, Tokyo Vivaldi ensemble, lsp Katon ing TV lan radio, kalebu main bareng Osaka Philharmonic Orchestra ing NHK FM "Recital Nova" lan Broadcasting ABC. Muncul ing komedi "Midsummer Day of Madness" (Yuki) ing Oktober 2019, "Michiyoshi Inoue x Hideki Noda" "The Marriage of Figaro" (Kerbino) ing taun 2017, lan nampilake lagu-lagu kontemporer ing Festival Musik La Folle Journe. Minangka countertenor, dheweke ngupayakake nggawe macem-macem repertoar wiwit musik awal nganti musik kontemporer, kayata nyanyi lagu-lagu sing dipilih.Sabanjure musim semi 10, kontrak musim karo Erfurt Opera (Jerman).Debut karya sing ditugasake téater wis diputus.

Tetsuya Mochizuki (tenor)

Lulus saka Universitas Seni Tokyo.Rampung departemen opera sekolah lulusan.Nampa Penghargaan Ataka lan Toshi Matsuda Award nalika sekolah ing sarjana.Nampa beasiswa docomo nalika sekolah ing lulusan.Ngrampungake Opera Studio Nikikai.Nampa penghargaan paling dhuwur, Shizuko Kawasaki Award.Sinau ing luar negeri ing Wina, Austria minangka trainee luar negeri sing dikirim dening Agensi Urusan Budaya.Panggonan kaping 35 ing Jepang-Italia Concorso.Papan nomer loro ing Kompetisi Lagu Jepang Sogakudo kaping 3.Papan nomer loro ing Kompetisi Musik Jepang kaping 11.Dheweke saiki wis tampil ing pirang-pirang opera.Debut ing Eropa kanthi nyanyian peran "Suling Sulap" Tamino ing Teater Kota Legnica ing Polandia.Ing taun-taun pungkasan, dheweke kerja ing macem-macem peran kayata Wagner lan Puccini.Ing bidang lagu-lagu religius lan simfoni, dheweke duwe repertoire luwih saka 2 karya, lan asring dadi rekanan karo konduktor terkenal.Anggota Nikikai.Profesor Associate ing Kunitachi College of Music and Graduate School.

Toru Onuma (baritone)

Lair ing prefektur Fukushima.Lulus saka Universitas Tokai, College of Liberal Arts, Departemen Studi Seni, Kursus Musikologi, lan ngrampungake sekolah lulusan sing padha.Sinau ing Ryutaro Kajii.Nalika sinau ing sekolah pascasarjana, sinau ing luar negeri ing Humboldt University of Berlin minangka siswa luar negeri Universitas Tokai.Sinau ing Kretschmann lan Klaus Hager.Ngrampungake Kelas Master kaping 51 ing Institut Pelatihan Opera Nikikai.Nampa penghargaan paling dhuwur lan penghargaan Kawasaki Yasuko ing pungkasan kursus.Nampa hadiah kaping 14 ing bagean vokal saka Kompetisi Musik Mozart Jepang kaping 1.Nampa Penghargaan Budaya Wasana Pengetan Goshima kaping 21 (22).Sinau ing luar negeri ing Meissen, Jerman.Opera Nikave New Wave "Wangsulane Ulysse" Debut minangka Ulysse. Ing wulan Februari 2010, dheweke dipilih kanggo main Iago ing Tokyo Second Season "Otello", lan kinerja gedhe-gedhe banget dipuji.Wiwit iku Tokyo Nikikai "The Magic Flute", "Salome", "Parsifal", "Komori", "Hoffman Story", "Danae no Ai", "Tannhäuser", Nissay Theatre "Fidelio", "Koji van Toute" , Anyar Muncul ing bioskop nasional "Silence", "The Magic Flute", "Shien Monogatari", lan "The Producer Series" Zimmermann "Requiem for Young Poets" (sing dianakake Kazushi Ono, sing ditampilake ing Jepang) sing disponsori dening Suntory Arts YayasanAnggota Nikikai.

informasi

Grant

Yayasan Gabungan Umum, Nggawe Wilayah

Kerja sama produksi

Toji Art Garden Co., Ltd.

ロ デ ュ ー サ ー

Takashi Yoshida

Pandhuan paduan suara

Kei Kondo
Toshiyuki Muramatsu
Takashi Yoshida

Instruksi basa asli

Kei Kondo (Jerman)
Oba Pascal (Prancis)
Ermanno Arienti (Italia)

Collepetiteur

Takashi Yoshida
Sonomi Harada
Momoe Yamashita