Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

TOKYO OTA OPERA PROYEK 2021 distribusi rekaman langsung (dikenani biaya)

Ketemu permata konser Opera-Opera Gala: Lagi (karo subtitle Jepang)
Keputusan pangiriman rekaman langsung! (Mbayar)

Ing <Opera Gala Concert>, sing bakal dianakake tanggal 8 Agustus (Sun) ing Aula Ward Ota lan Aplico Grand Hall, rekaman langsung bakal disebarake (kanthi biaya) kanggo pelanggan sing ora bisa melu konser kasebut.
Nalika latihan paduan suara wis mbebayani amarga korona, para anggota paduan suara wis latihan kanggo kinerja nyata nalika nindakake macem-macem upaya kayata kuliah online lan latihan jangka pendek.Ing distribusi, sampeyan bisa nikmati pagelaran sing hebat sing beda karo papan, kanthi nggawe video kayata lintasan praktik anggota lan wawancara karo instruktur sing ndhukung.

Negara praktek
Negara praktek
Negara praktekNegara praktek

 

Klik ing kene kanggo rincian ing Konser Opera Gala

Papan ngrekam Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Tanggal lan wektu ngrekam Minggu, 2021 Agustus 8
曲目

G. Rossini Opera "The Barber of Seville" Overture
Saka opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Aku dadi toko barang ing kutha" <Onuma>
Saka opera G. Rossini "The Barber of Seville" "Yaiku" <Yamashita / Onuma>
Saka opera G. Rossini "Tangki Lady" "Nganti throbbing" <Muramatsu>

G. Verdi Opera "Tsubakihime" "Cheers Song" <All Soloists / Chorus>
G. Verdi Opera "Rigoletto" "Lagu Ati Wanita" <Mochizuki>
Saka opera G. Verdi "Rigoletto" "Beautiful Love Maiden (Quartet)" <Sawahata, Yamashita, Mochizuki, Onuma>
Saka opera G. Verdi "Nabucco" "Lunga, pikiranku, tumpangi swiwi emas" <Chorus>

G. Bizee Opera "Carmen" Overture
"Habanera" saka G. Bizee opera "Carmen" <Yamashita / Chorus>
Saka opera G. Bizee "Carmen" "Layang saka ibuku (duet huruf)" <Sawahata / Mochizuki>
G. Bizee Opera "Carmen" "Song of the Fighter" <Onuma, Yamashita, Chorus>

Saka F. Rehar operetta "Merry Widow" "Lagu Villia" <Sawahata Chorus>

"Opening Chorus" <Chorus> saka Opera J. Strauss II "Die Fledermaus"
Saka operator J. Strauss II "Die Fledermaus" "Aku seneng ngundang pelanggan" <Muramatsu>
Saka opera J. Strauss II "Die Fledermaus" "Ing aliran anggur (lagu sampanye)" <Kabeh solo, paduan suara>

* Program lan urutan kinerja bisa diganti tanpa ana kabar.Tulung dicathet.

Penampilan

Kondektur: Maika Shibata

soloist:
Emi Sawahata (soprano)
Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)
Toshiyuki Muramatsu (Countertenor)
Tetsuya Mochizuki (tenor)
Toru Onuma (baritone)

Paduan Swara: TOKYO OTA OPERA Chorus

Orkestra: Tokyo Universal Philharmonic Orchestra

Informasi tiket pangiriman

Periode Rilis

8 Agustus (Sun) 29:10 nganti 00 Oktober (Sun) 10:17

* E Plus bakal diterusake jam 9:25 dina Setu, 23 September.

Wektu pangiriman

9 Agustus (Sun) 19:12 nganti 00 Oktober (Sun) 10:17

* E-plus bakal rampung tanggal 9 September (Sun) jam 26:11.

Rega (kalebu pajak)

Ndeleng tiket 1,500 yen

Pandhuan muter

Eplus

telpon langsir

* Informasi bisa diganti.Mangga dipriksa kaca iki kanggo informasi paling anyar.

Informasi sing gegandhengan

Upaya PROYEK TOKYO OTA OPERA

ロゴ