Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Festival Teater Magome Bunshimura

Logo Festival Teater Magome Bunshimura

"Magome Bunshimura" sing maune ana ing wilayah Sanno / Magome.
Master sastra lan pujangga misuwur kayata Chiyo Uno, Yasunari Kawabata, lan Sakutaro Hagiwara manggon ing sakiwa tengene Shiro Ozaki, lan dheweke nambah pertukaran nalika menehi pengaruh marang karya liyane.
"Magome Bunshimura Theatre Festival" minangka proyek adhedhasar komunitas sing diluncurake kanggo ngenalake karya para seniman sing ana gandhengane karo Ota Ward bebarengan karo seni teater kayata teater lan tari.