Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.17 + tawon!

 

Ditanggepi tanggal 2024 Januari 1

Jeksa Agung bisa ngetokake mangsa vol.17PDF

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" minangka makalah informasi triwulanan sing ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal, sing nembe diterbitake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward wiwit musim gugur taun 2019.
"BEE HIVE" tegese tawon.
Bebarengan karo reporter bangsal "Mitsubachi Corps" sing dikumpulake kanthi rekrutmen terbuka, kita bakal nglumpukake informasi seni lan dikirim menyang kabeh wong!
Ing "+ tawon!", Kita bakal ngirim informasi sing ora bisa dilebokake ing kertas.

Panggonan seni: "Galeri Shoko" Kaligrafer Shoko Kanazawa / Yasuko Kanazawa + tawon!

Wong seni: Reiko Shinmen, wakil saka Kugaraku, Asosiasi Kanca Kugahara Rakugo ing Ota Ward + tawon!

Pick munggah perangko rapat umum ing OTA: Hibino Sanako perangko rapat umumjendhela liyane

EVENT manungsa waé mangsa + tawon!

Panggonan seni + tawon!

Iki ditulis dening jiwa kanthi tingkat kemurnian sing dhuwur, mula bakal mindhah sampeyan.
"Galeri Shoko' Kaligrafer Shoko Kanazawa / Yasuko Kanazawa"

Saka Stasiun Kugahara ing Jalur Tokyu Ikegami, munggah Lilac Street Kugahara lan ngliwati persimpangan kapindho, lan sampeyan bakal weruh papan gedhe kanthi tulisan "Urip Bebarengan" sing ditulis ing kaligrafi ing sisih tengen. Iki Galeri Shoko, galeri pribadi kaligrafer Shoko Kanazawa, sing duwe sindrom Down. Kita ngomong karo Shoko Kanazawa lan ibune, Yasuko.

Eksterior galeri kanthi signboard gedhe sing nyengsemaken

Intine Shoko iku gawe wong seneng.

Nalika sampeyan miwiti nulis kaligrafi lan apa inspirasi sampeyan?

Shoko: "Saka umur 5."

Yasuko: ``Nalika Shoko ana ing TK, diputusake yen dheweke bakal diselehake ing kelas reguler ing SD, nanging yen sampeyan mikir babagan urip sekolah sing sejatine, mesthi angel. , dheweke kudu kekancan. Sing bisa dak lakoni yaiku kaligrafi, mula aku ngumpulake bocah-bocah liyane sing padha sekolah lan ngajari Shoko lan kanca-kancane cara kaligrafi.''

Ing wiwitan, iki babagan nggawe kanca.

Yasuko: "Inggih leres."

ing 5 taundiwiwiti lan terus nganti saiki. Apa daya tarik buku?

Shoko: "Seneng."

Yasuko: ``Aku ora ngerti yen Shoko seneng karo kaligrafi dhewe. Nanging, Shoko seneng nggawe wong seneng, lan saiki, dheweke pengin aku, ibune, paling seneng. Apa sing dak lakoni yaiku nggawe ibu seneng. '' Asyik. Shoko intine nggawe wong seneng."

Shoko : “Inggih.”

Shoko ing ngarepe layar lempitan tulisan tangan

Aku ora tau mikir bakal dadi kaligrafer.

Ana bab kaligrafi Shoko sing nyentuh jiwa.

Yasuko: ``Aneh tenan, nanging akeh wong sing nangis nalika maca kaligrafi Shoko.Aku wis nggawe kaligrafi luwih saka 70 taun, nanging ora umum wong sing nangis nalika ndeleng kaligrafi.18 Setaun kepungkur. nalika umur 20 taun, aku duwe pameran solo pisanan. Nalika iku, kabeh wong nangis. Aku tansah kepingin weruh apa, nanging aku mikir yen IQ Shoko sing rada ngisor nyebabake dheweke ngembangake kecerdasan sing beda. ing pangertèn. Aku duwe jiwa sing murni banget. Aku mikir amarga jiwa sing murni kasebut nulis yen wong dipindhah."

Napa sampeyan nganakake pameran solo pisanan nalika umur 20 taun?

Yasuko: ``Bojoku tilar donya nalika Shoko umur 14 taun (taun 1999), nanging nalika isih urip, dheweke tansah kandha, ``Amarga sampeyan bisa nulis kaligrafi sing apik banget, aku bakal nuduhake kaligrafi Shoko nalika umur 20 taun.' ' Dadi aku mikir mung bakal ditindakake sepisan seumur hidup, lan nganakake pameran solo ing Ginza ing taun 2005.

Napa sampeyan mutusake kanggo terus kerja dadi kaligrafer?

Yasuko: ``Aku ora tau ngira yen aku bakal dadi kaligrafer.Ing lingkungan sosial wektu iku, ora mungkin wong cacat bisa dadi wong.Nanging, ora dinyana-nyana, akeh wong teka saka kabeh negara kanggo ndeleng karyaku.' ' Untunge, kepala imam candhi lan wong-wong ing museum kasebut kandha, ``Ayo padha nganakake pameran tunggal ing omah kita. pameran tunggal.pamerkan kaligrafi ingkaligrafi ing mejaSekijokigobakal kira-kira 1,300 kaping. Aku seneng yen ana wong sing njaluk aku nulis, lan aku mesthi kandha, ``Aku bakal nindakake sing paling apik.'' Kabeh padha seneng ndeleng kaligrafi Shoko. Iki uga menehi Shoko bungah lan kekuatan. Ora mung aku, nanging akeh ibu sing ora duwe kabisan uga bakal disimpen. Nalika ndeleng kaligrafi Shoko, sampeyan bisa ngomong, ``Iku menehi pangarep-arep. ”

Apa tegese kaligrafi kanggo Shoko?

Shoko: "Aku sregep, seneng, lan terharu. Aku nulis iki kanthi gumolonging ati."

Nang toko ngendi sampeyan bisa teka menyang kontak cedhak karo karya

Galeri iki yaiku Shokoついpanggonan saka SumikaIku.

Kapan Gallery Shoko dibuka?

Yasuko: "Iki tanggal 2022 Juli 7."

Mangga ngandhani alesan kanggo mbukak.

Yasuko: ``Miwiti pitung taun sawise Shoko miwiti urip dhewe. Kabeh wong ing Kugahara mbantu dheweke urip dhewe. Kabeh wong mulang dheweke kabeh babagan carane mbuwang sampah. Dheweke ngunggahake Shoko. Galeri iki Shoko. Iki omah pungkasan Shoko. Wiwit Shoko anak ontang-anting lan ora duwe sanak sedulur, aku mutusake kanggo masrahake uripe menyang distrik blanja ing kutha iki. Cekakipun, punika griya pungkasan kula."

Mangga ngomong kita konsep galeri.

Yasuko: ``Ora ana sing laris utawa ora, awaké dhéwé nduduhké bab-bab sing nduduhké atiné Shoko lan nduduhké cara uripé.’’

Apa ana owah-owahan ing pameran kasebut?

Yasuko: "Nalika karya-karya anyar ditampilake nalika didol, owah-owahan rada sithik. Layar lempitan gedhe sing dadi bagian tengah diganti saben musim."

Mangga ngandhani babagan pangembangan galeri ing mangsa ngarep.

Yasuko: "Supaya Shoko tetep manggon ing kene, kita kudu akeh wong sing teka ing kutha iki. Kanggo tujuan kasebut, kita uga ngrancang nganakake pameran seniman enom liyane saka Shoko ing galeri iki. Wong enom angel kanggo wong liya. kanggo nyewa galeri, dadi aku mikir nggawe luwih murah supaya wong bisa nggunakake. Muga-muga wong sing dudu penggemar Shoko teka saka papan liya."

Kaping pirang-pirang taun sampeyan rencana nindakake?

Yasuko: "Sampeyan iki mung kaping telu, nanging luwih becik aku bisa nindakake saben rong wulan sepisan."

Ana uga macem-macem barang kayata tetenger lan tas kanthong ©Shoko Kanazawa

Aku mikir yen Shoko ngurus aku.

Apa sampeyan mikir babagan Shoko dhewe?

Yasuko: ``Shoko wis nindakake pakaryan sing apik tenan urip dhewe. Dheweke manggon ing lantai 4 galeri iki. Aku ana ing lantai 5. Ora becik yen aku melu uripe Shoko dhewe, mula kita ora ' t have much interaction with her.'' Hmm. Aku lagi mikir kanggo deepening sesambetan kita sethitik liyane ing mangsa ngarep. Bener, aku mikir yen Shoko ngurus aku. Dheweke iku cah wadon sing seneng nindakake samubarang kanggo wong. ."

Wong sing ora duwe kabisan duwe gambaran yen ana sing ngurus, nanging Shoko saiki bisa urip dhewe. Salajengipun, wiwit saiki, sampeyan bakal bisa ngurus wong.

Yasuko: ``Anakku seneng ngurusi wong, mula aku mikir arep ngongkon sinau keperawatan supaya bisa mulang aku sing dhasar.'' Malah saiki, kadang-kadang dheweke kandha, ``Aku' Aku nggunakake Uber Eats lan ngirim panganan sing digawe dhewe kanggo aku. Aku kaya kanggo nambah iki malah luwih. Aku mikir aku kudu deepen interaksi antarane tuwane lan anak sethitik liyane lan mulang wong raos kaendahan ing saben dinten gesang minangka bagéan saka urip pungkasan. Contone, carane lungguh, carane ngresiki, carane mangan, etc. Apa sing kudu kita lakoni kanggo urip kanthi apik lan bangga? Satemene aku wis nyambut gawe kanthi temenan urip dhewe-dhewe, aku uga wis njupuk sawetara pakulinan ala sing kudu dakowahi. Aku pengin kita loro luwih cedhak siji liyane, duwe wong sing ngurus kula, lan deepen interaksi kita karo saben liyane. ”

Aku bungah aku terus manggon ing kutha iki.

Apa sing nggawe sampeyan manggon ing Kugahara?

Yasuko: "Kita biyen manggon ing lantai ndhuwur apartemen dhuwur ing Meguro. Nalika Shoko umur 2 utawa 3 taun, aku ngalami gangguan mental sing sithik, mula bojoku mindhah kita, sanajan iku ' t kanggo terapi relokasi. Dadi aku teka ing Kugahara, lan nalika sepur teka ing stasiun, iku rame karo wong lan duwe swasana pusat kutha. Ta."

Kepiye yen manggon ing kono?

Shoko: "Aku tresna marang Kugahara."

Yasuko: ``Shoko pancen pinter golek kanca lan ngrebut atine wong-wong ing kutha iki.Aku blanja saben dina nganggo dhuwit sithik, lan kabeh wong ing distrik blanja uga ngenteni Shoko.Soko kepengin ketemu kabeh wong, mula dheweke lunga blanja lan dianggep apik banget. Sajrone wolung taun kepungkur, saben Shoko lunga, ana wong ing toko sing nyanyi kanggo dheweke."

Sampeyan bisa mandhiri kanthi sesambungan karo kabeh wong ing kutha.

Yasuko: ``Kabeh wong ngerti yen Shoko kuwi wong sing kaya ngono. Ing kene, wong cacat uga dadi anggota kutha. Alasan liyane kenapa dheweke milih Kugahara minangka omah pungkasan yaiku amarga Shoko ngerti geografi kutha iki. ngerti jalan pintas lan biso numpak sepedha menyang ngendi-endi.Aku bisa ketemu kanca-kanca kelas SD ing pojok dalan.Saiki kabeh wis duwe anak lan manggon ing kutha iki.Lha aku ora bisa lunga.Aku ora bisa ninggalake kutha iki. Aku seneng aku terus manggon ing kene.”

Mangga wenehi pesen kanggo para pamaca.

Yasuko: ``Galeri Shoko mbukak kanggo sapa wae wiwit jam 11 nganti jam 7, kajaba dina Kemis. Mangga mampir. Kabeh sing dolan bakal nampa kertu pos. Yen Shoko ana, aku bakal menehi tandha buku ing "Shoko nyoba ana ing toko sabisa-bisa. Aku nggawa mejane Shoko menyang galeri."

Apa Shoko manajer toko?

Shoko : “Manajer.”

Yasuko: "Shoko bakal dadi manajer toko wiwit tanggal 2023 September 9. Minangka manajer toko, dheweke uga bakal nggarap komputer. Dheweke uga bakal menehi tanda tangan, nyuwek, lan ngresiki. Iku rencanane."

Aku seneng bentuke kanji.

Iki pitakonan saka Honeybee Corps (reporter kutha). Aku krungu yen sampeyan tansah ndeleng kamus idiom papat karakter, nanging aku wonder kok.

Yasuko: ``Sadurungé, aku tansah nyalin tembung rangkep papat aksara nganggo potlot. Saiki aku wis miwiti nulis Sutra Ati. Aku mikir aku arep nulis kanji nganggo potlot. Loro-lorone aksara papat. tembung majemuk lan Sutra Ati duwe kanji, akeh wong sing padha baris.

Apa sampeyan seneng Kanji?

Shoko: "Aku seneng kanji."

Yasuko: ``Yen bab kanji, aku seneng wujude naga.Aku nulis nganti kamusku ambruk.Aku seneng nulis.Saiki iki Sutra Hati.''

Apa daya tarik Sutra Ati?

Shoko: "Aku nulis kanthi gumolonging ati."

Thank you very much.

Galeri Shoko
  • Alamat: 3-37-3 Kugahara, Ota-ku, Tokyo
  • Akses: 3 menit mlaku saka Stasiun Kugahara ing Jalur Tokyu Ikegami
  • Jam kerja / 11: 00-19: 00
  • Preinan biasa / Kamis

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

Instagramjendhela liyane

Profil

Shoko nindakake kaligrafi ing ngarep penonton

Lair ing Tokyo. Dheweke wis nganakake kaligrafi dedikasi lan pameran solo ing kuil lan kuil utama Jepang, kalebu Kuil Agung Ise lan Kuil Todaiji. Dheweke wis duwe pameran tunggal ing museum sing misuwur kayata Museum Seni Prefektur Ehime, Museum Seni Prefektur Fukuoka, Museum Kerajaan Ueno, lan Galeri Pusat Seni Mori. Dheweke wis nganakake pameran solo ing AS, Inggris, Republik Ceko, Singapura, Dubai, Rusia, lsp. Tulisan tangan dening NHK Taiga Drama "Taira no Kiyomori". Dheweke nulis upacara pambuka politik nasional lan tulisan tangan kekaisaran. Produksi poster seni resmi kanggo Olimpiade Tokyo 2020. Nampa Medali karo Pita Biru Tua. Ngunjungi profesor asosiasi ing Universitas Nihon Fukushi. Duta Besar Dhukungan Khusus Kementerian Pendidikan, Kebudayaan, Olahraga, Ilmu Pengetahuan lan Teknologi.

Wong seni + tawon!

Aku pengin wong mesem nalika ngrungokake Rakugo.
"Reiko Shinmen, perwakilan Kugaraku, Asosiasi Teman Kugahara Rakugo, Ota Ward"

Kugaraku, klompok kekasih Rakugo sing manggon ing Kugahara ing Ota Ward, lair minangka klompok kekasih Rakugo sing manggon ing Kugahara. Kita wis nganakake 2013 pagelaran sajrone 11 taun wiwit November 2023 nganti November 11. Kita ngomong karo wakil, Pak Shinmen.

Pak Shinmen ngadeg karo mburi menyang tirai pinus sing dikenal "Kugaraku"

Aku bisa nglalekake bab-bab sing ala lan ngguyu tenan.

Kapan Kugaraku didegake?

"Iku bakal 2016, 28."

Tulung marang kita carane sampeyan miwiti.

"Kira-kira setahun sadurunge kita ngedegake perusahaan, aku lara lan kroso nandhang sungkowo banget. Ing wektu iku, kolega senior ing karya ngandika marang aku, `` Apa sampeyan ora ngrungokake rakugo? Iku bakal nggawe sampeyan aran. luwih apik.'' Iku pengalaman Rakugo pisananku. Nalika aku lunga ngrungokake, aku bisa nglalekake kabeh ala lan ngguyu saka jero atiku. Aku mikir, ``Wah, Rakugo pancen nyenengake. "Sawise iku, aku melu akeh pagelaran Rakugo. Aku lunga menyang pertunjukan vaudeville. Ana macem-macem acara sing dianakake ing kutha, nanging ing Kugahara, aku durung entuk akeh kesempatan kanggo santai ngrungokake live rakugo. Aku bungah yen macem-macem, kalebu bocah-bocah lan wong tuwa, wis dikenalake karo rakugo. Aku miwiti rapat iki kanthi pangarep-arep supaya bisa nggawe eseman kanggo wong, sanajan mung sethithik."

Apa sampeyan bisa ngandhani babagan jeneng asosiasi?

``We jenenge ``Kugaraku'' amarga asale saka jeneng panggonan Kugahara Rakugo, lan uga amarga kita ngarep-arep yen `` ngrungokake rakugo bakal ngenthengake kasangsaran sampeyan. Kita pengin sampeyan nglampahi dina ngguyu.'' ”

Jeneng kasebut asale saka perasaan Shinmen nalika pisanan ketemu karo Rakugo.

``Aku pengin ngaturake rakugo sing nyenengake kanggo wong-wong lokal. Aku pengin dheweke ngguyu. pikirane ing Rakugo, pikirane ing Rakugo, lan panjelasan terminologi ing situs web kita. Kita wis nampa muji carane gampang kanggo pamula mangertos. Liyane ``Kugaraku.'' Muga-muga iki bakal dadi kesempatan. kanggo wong metu menyang kutha.Muga-muga wong sing teka saka kutha liya bisa ngerti Kugahara, Bangsal Ota.''

Shunputei Shōya kaping 5/Shunputei Shōya Saiki (2016)

Kita milih wong sing bisa mbayangno ngomong karo "Kugaraku" lan mesem pelanggan ing "Kugaraku".

Sapa sing milih para pemain lan apa kriteriane?

"Aku sing milih pemain, aku ora mung milih pemain, nanging aku pengin wong-wong mau dadi wong sing bisa mbayangno awake dhewe ngomong ing Kugaraku lan wong-wong sing ngguyu ing Kugaraku. Aku njaluk sampeyan tampil. Kanggo tujuan kasebut, aku lunga menyang macem-macem pagelaran rakugo lan pertunjukan vaudeville.''

Sepira kerepe kowe mrana saben taun?

"Aku lunga menyang kana. Sadurunge coronavirus, aku biasa lunga kaping pitu utawa kaping wolu saben wulan."

Nah, seminggu 2 langkah ora?

``Aku lunga nemoni wong-wong sing dakkarepake. Mesthi wae, aku ora lunga mung golek wong sing pengin muncul. Aku lunga kanggo seneng-seneng.''

Apa daya tarik Rakugo kanggo Shinmen?

``Rakugo bisa dinikmati kanthi kuping lan mripat.Aku kerep kecemplung ing jagad rakugo urip.Contone, nalika aku ana ing kamar ing omah omah, aku karo bruwang.WolungPunikaRasane kaya krungu critane Tsutsuan. "Apa Rakugo ora angel? ” Aku kerep ditakoni. Ing wektu kaya iki, aku ngajak wong teka kaya-kaya aku arep duwe buku gambar maca crita lawas. Rakugo bisa dideleng ing TV utawa streaming, nanging beda yen dileksanakake langsung.bantalNanging sadèrèngipun tumuju ing bab utami, panjenenganipun badhe ngrembag babagan pirembagan alit saha pengalamanipun dados juru cariyos rakugo. Nalika aku ngomong babagan iki, aku weruh reaksi para pelanggan ing dina iku, ujar kaya mangkene, ``Akeh pelanggan ing jaman saiki, ana sing duwe anak, mula aku seneng krungu sing kaya ngono. laci tartamtu, kang mutusaké ing program, ngandika, ``Ayo padha ngomong bab iki dina. Aku rumangsa iki minangka hiburan kanggo para penonton sing saiki. Mulane aku mikir iki nggawe rasa manunggal lan panggonan sing nyenengake. ”

20th Ryutei Komichi Master (2020)

Kabeh pelanggan ing Kugaraku duwe tata krama.

Apa jenis pelanggan sampeyan duwe?

Umume wong umur 40 nganti 60 taun. 6% tetep lan 4% anyar. Umume saka Ota Ward, nanging amarga nyebarake informasi ing SNS, kita manggon ing papan sing adoh kaya Saitama, Chiba, lan Shizuoka. . Kita malah duwe wong saka Shikoku ngontak kita amarga ana sing kudu ditindakake ing Tokyo. Kita seneng banget."

Kepiye reaksi pelanggan sampeyan?

``Sawise pagelaran, kita nampa kuesioner. Saben uwong kerja keras kanggo ngisi kuesioner, lan tingkat respon dhuwur banget. Tingkat respon cedhak 100%. Saben wektu, kita duwe rapat review karo kabeh wong ing grup lan kandha, ``Oke, ayo nyoba kanggo nambah iki.'' Umume ngandika, kabeh wong seneng. Kita njaluk wong-wong mau kanggo ngandhani jeneng crita sabanjure. Mung amarga iku, kabeh wong nggawe reservasi sabanjure. Aku isin kanggo kandha dhewe, nanging wong-wong kandha, ``Pasti seneng yen Shinmen milih aku.'' Aku rumangsa matur nuwun banget. .

Apa reaksi saka pemain rakugo?

``Penonton ing ``Kugaraku'' duwe tata krama sing apik, ora ana sampah sing ditinggal, lan sing paling akeh kabeh ngguyu, sing nyritakake uga seneng banget, miturut pendapatku, penonton lan pemain sing paling apik. Padha pentinge. Aku pengin ngurmati loro-lorone, mula ora ana sing luwih nyenengake tinimbang ndeleng para juru crita seneng. Aku matur nuwun banget yen dheweke bisa tampil ing rapat cilik kaya kita."

Apa sampeyan ngeweruhi owah-owahan ing anggota utawa ing komunitas lokal nalika grup terus?

``Kula kinten-kinten tiyang ingkang mangertos menawi rakugo punika nyeneng-nyenengi saya tambah sekedhik.Semanten ugi kathah tiyang ingkang namung kepanggih lumantar ``Kugaraku''. Leres, semono uga pelanggan. sesambungan aku karo kabeh wong, kesempatan sepisan seumur hidup.''

Saliyane pagelaran rakugo, sampeyan uga nggawe macem-macem booklet.

"Ing 2018, aku nggawe peta klub Rakugo ing Ota Ward. Ing wektu iku, aku rada ambisius (lol), lan mikir bakal bisa ngumpulake kabeh pertunjukan Rakugo ing Ota Ward lan nggawe Festival Rakugo Ota Ward. . Kuwi sing tak pikir-pikir."

Aku mikir sampeyan bisa nindakake, iku ora mung ambisi.

"Aku weruh. Yen aku pancene pengin nggawe iki kelakon, aku ora bakal nyisihake gaweyan."

Silsilah para pemain Rakugo uga wis digawe.

``Saben-saben kita tampil, kita menehi silsilah wong-wong sing tampil ing wektu iku. Yen dideleng ing taun-taun kepungkur, ana bandha nasional sing urip lan macem-macem tukang cerita. Aku tansah kasengsem.''

Peta Masyarakat Ota Ward Rakugo (per Oktober 2018)

Rakugo storyteller wit kulawarga

Iki minangka pagelaran crita sing apik banget sing bisa ditindakake kanthi nggunakake bantal.

Pungkasan, mangga menehi pesen kanggo para pamaca.

"Rakugo minangka pagelaran crita sing apik banget sing ditindakake ing bantal siji. Aku pengin akeh wong sing bisa ngrungokake. Ngguyu nambah sistem kekebalan awak. Aku pengin sampeyan dadi sehat kanthi ngrungokake Rakugo. Ing Ota Ward Nanging, aku ngarep-arep iku bakal dadi kalodhangan kanggo sampeyan kanggo ngrungokake Rakugo, sanajan ing njaba Ward Ota, lan metu menyang macem-macem panggonan. Kabeh, mangga menyang Kugaraku, pertunjukan Rakugo, lan Yose."

Flyer kanggo 4st Shunputei Ichizo Master (21) dianakaké kanggo pisanan ing babagan 2023 taun

kucing maskot

Profil

Perwakilan Ota Ward's Hisagahara Rakugo Friends Association "Kugaraku". Ing taun 2012, nalika krasa depresi amarga lara, ana senior ing kantor ngajak dheweke ngalami pagelaran rakugo langsung. Awakening kanggo pesona rakugo, ing taun sabanjuré, ing 2013, dheweke ngedegake Kugaraku, klompok kanca ing Hisagahara Rakugo ing Ota Ward. Wiwit iku, 2023 pagelaran bakal dianakake sajrone 11 taun nganti November 10. Acara sabanjure dijadwalake ing Mei 21.

Ota Ward Kugahara Rakugo Friends Association "Kugaraku"

Email: rakugo@miura-re-design.com

ホ ー ム ペ ー ジ

jendhela liyane

Perhatian mbesuk ACARA + tawon!

Tanggepan mbesuk KALENDER ACARA Maret-April 2024

Ngenalake acara seni musim dingin lan papan seni sing ditampilake ing masalah iki. Apa ora pindhah luwih adoh kanggo nggoleki seni, uga ing wilayah sampeyan?

Mangga dipriksa saben kontak kanggo informasi paling anyar.

Pick munggah stamp rally ing OTA

Hibino Sanako perangko rallyjendhela liyane

Pameran kolaboratif regional "Status saiki Asosiasi Seniman Ota City dideleng bebarengan karo karya Ryuko Kawabata"

(Foto iku gambar)

Tanggal lan wektu

Setu, 2 Oktober nganti Minggu, 10 November
9: 00-16: 30 (diakoni nganti 16:00)
Tutup: Saben Senin (mbukak tanggal 2 Februari (Senin / preian) lan ditutup tanggal 12 Februari (Selasa))
Panggonan Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko
(4-2-1, Tengah, Ota-ku, Tokyo)
Fee Dewasa 200 yen, siswa SMP lan ing ngisor 100 yen
* Diakoni gratis kanggo bocah umur 65 lan luwih (bukti dibutuhake), bocah prasekolah, lan sing duwe sertifikat cacat lan siji pengasuh.
Panjadwal / Enquiry (Yayasan gabung karo kepentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
03-3772-0680

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

Reiwa 6th Plum Festival

Kahanan dina

Ikemeshi

Tanggal lan wektu XNUM X Wulan X NUM X Dina
10: 00-15: 00 ※雨天のため中止
Panggonan Parkiran Nannoin
(2-11-5 Ikegami, Ota-ku, Tokyo)
*Acara iki ora bakal dianakake ing parkir ing ngarepe Ikegami Baien, sing durung ditemtokake ing koran.

Panjadwal / Enquiry

Asosiasi Revitalisasi Kota Kabupaten Ikegami
ikemachi146@gmail.com

 

お 問 合 せ

Bagian Hubungan Umum lan Krungu Umum, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward