Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Masa Depan OPERA ing Ota, Tokyo 2023 TOKYO OTA OPERA Chorus Mini concert by opera choir (karo latihan umum)

Bagian pertama yaiku gladhen umum karo kondektur Masaaki Shibata. Shibata bakal dadi navigator, lan kanthi tambahan rong solois, mangga seneng carane latihan musik maju ♪
Bagian kapindho yaiku presentasi hasil paduan suara TOKYO OTA OPERA lan konser mini.Koor lan solois bakal tampil saka operetta sing misuwur saka "Die Fledermaus"!

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2024 September 2 (Jumuah / preian)

Jadwal 14:00 diwiwiti (lawang mbukak jam 13:15)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Pagelaran / kidung

J. Strauss II: Kutipan saka operetta "Die Fledermaus" lan liya-liyane
*Program lan lagu bisa diganti.Tulung dicathet.

Penampilan

Maika Shibata (konduktor)
Takashi Yoshida (Produsen Piano)
Ena Miyaji (soprano)
Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)
TOKYO OTA OPERA Chorus

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2023:12 tanggal 13 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2023 Maret 12 (Rebo) 13: 10-00: 14 (mung ing dina pisanan adol)
  • Dodolan jendhela: 2023 Maret 12 (Rebo) 13:14-

*Wiwit tanggal 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon tiket khusus lan jendela Ota Kumin Plaza wis owah.Kanggo rincian, waca "Carane tuku tiket".

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi gratis
Umume 1,000 yen
* Gratis kanggo siswa SMP lan ngisor
* Gunakake mung kursi lantai 1
* Diakoni bisa nganti 4 taun utawa luwih

rincian hiburan

Maika Shibata
Ena Miyaji
Yuga Yamashita
Takashi Yoshida

Maika Shibata (konduktor)

Lair ing Tokyo taun 1978.Sawise lulus saka departemen musik vokal ing Kunitachi College of Music, dheweke sinau dadi konduktor paduan suara lan asisten konduktor ing Fujiwara Opera Company, Tokyo Chamber Opera, lsp. Ing taun 2003, dheweke lunga menyang Eropa lan sinau ing teater lan orkestra ing saindhenging Jerman, lan ing taun 2004 nampa diploma saka Kursus Master ing Universitas Musik lan Seni Pertunjukan Wina.Dheweke nganakake Orkestra Simfoni Vidin (Bulgaria) ing konser wisuda.Ing pungkasan taun sing padha, dheweke dadi tamu ing Konser Silvester Hannover (Jerman) lan nganakake Orkestra Kamar Praha.Dheweke uga tampil minangka tamu karo Berlin Chamber Orchestra ing pungkasan taun sabanjuré, lan nganakake Konser Silvester kanggo rong taun consecutive, kang sukses gedhe. Ing taun 2, dheweke lulus audisi asisten konduktor ing Liceu Opera House (Barcelona, ​​​​Spanyol) lan kerja bareng karo macem-macem direktur lan penyanyi minangka asisten Sebastian Weigle, Antoni Ros-Malba, Renato Palumbo, Josep Vicente, lan liya-liyane. nggarap lan entuk kapercayan gedhe liwat pagelaran wis dadi dhasar peranku minangka konduktor opera.Sawise bali menyang Jepang, dheweke utamané kerja minangka konduktor opera, miwiti debut ing Asosiasi Opera Jepang ing 2005 kanthi "Shinigami" karya Shinichiro Ikebe.Ing taun kang padha, piyambakipun pikantuk Penghargaan Goto Memorial Cultural Foundation Opera Newcomer lan pindhah menyang Eropa maneh minangka trainee, ing ngendi dheweke sinau utamane ing teater Italia.Sawise iku, dheweke nindakake ``Masquerade'' Verdi, ``Kesha lan Morien'' Akira Ishii, lan ``Tosca'' Puccini, lan liya-liyane. Ing Januari 2010, Perusahaan Opera Fujiwara nampilake ``Les Navarra'' Massenet (perdana Jepang) lan ``The Clown'' Leoncavallo, lan ing Desember taun sing padha, dheweke nampilake ``The Tale of King Saltan' karya Rimsky-Korsakov. ' karo Kansai Nikikai. , nampa ulasan sing apik.Dheweke uga wis nindakake ing Nagoya College of Music, Kansai Opera Company, Sakai City Opera (pemenang Osaka Cultural Festival Encouragement Award), lsp.Dheweke duwe reputasi kanggo nggawe musik sing fleksibel nanging dramatis.Ing taun-taun pungkasan, dheweke uga fokus ing musik orkestra, lan wis nganakake Tokyo Symphony Orchestra, Tokyo Philharmonic, Japan Philharmonic, Kanagawa Philharmonic, Nagoya Philharmonic, Japan Century Symphony Orchestra, Great Symphony Orchestra, Group Symphony Orchestra, Hiroshima Symphogo Orchestra, Hyroshima Symphogo Orchestra. Performing Arts Center Orchestra, etc.Naohiro Totsuka, Yutaka Hoshide, Thilo Lehmann, lan Salvador Mas Conde.Ing taun 2018, piyambakipun pikantuk Penghargaan Pendatang Baru Opera Yayasan Budaya Memorial Goto (konduktor).

Takashi Yoshida (Produsen Piano)

Lair ing Ota Ward, Tokyo.Lulus saka Kunitachi College of Music, Departemen Musik Vokal.Nalika isih sekolah, dheweke kepengin dadi korepetitor opera (pelatih vokal), lan sawise lulus, dheweke miwiti karir minangka korepetitor ing Nikikai.Dheweke wis kerja dadi répétiteur lan pemain instrumen keyboard ing orkestra ing Sekolah Musik Seiji Ozawa, Festival Opera Kanagawa, BOX Opera Tokyo Bunka Kaikan, lsp.Sinau opera lan operetta iringan ing Pliner Academy of Music ing Wina.Wiwit iku, dheweke wis diundang kanggo master kelas karo penyanyi lan konduktor misuwur ing Italia lan Jerman, ing ngendi dheweke dadi asisten pianis.Minangka pianis co-performing, dheweke wis dicalonake dening seniman misuwur ing domestik lan internasional, lan aktif ing recitals, konser, rekaman, etc. Ing drama BeeTV CX "Sayonara no Koi", dheweke tanggung jawab kanggo instruksi piano lan ngganti aktor Takaya Kamikawa, tampil ing drama kasebut, lan melu macem-macem kegiatan kayata media lan iklan.Kajaba iku, sawetara pagelaran sing ditindakake minangka produser kalebu "A La Carte," "Utautai," lan "Toru's World." Adhedhasar rekam jejak kasebut, wiwit taun 2019 dheweke diangkat dadi produser lan collepetitur kanggo proyek opera sing disponsori dening Asosiasi Promosi Budaya Kutha Ota. Kita wis entuk pujian lan kepercayaan sing dhuwur.Saiki dadi pianis Nikikai lan anggota saka Japan Performance Federation.

Ena Miyaji (soprano)

Lair ing Prefektur Osaka, manggon ing Tokyo wiwit umur 3 taun.Sawise lulus saka Sekolah Menengah Toyo Eiwa Jogakuin, dheweke lulus saka Sekolah Tinggi Musik Kunitachi, Fakultas Musik, Jurusan Pertunjukan, jurusan musik vokal.Ing wektu sing padha, dheweke ngrampungake kursus solois opera.Rampung kursus master ing opera ing Graduate School of Music, jurusan musik vokal.Ing taun 2011, dheweke dipilih dening universitas kanggo tampil ing "Konser Vokal" lan "Konser Langganan Musik Solo Chamber ~Autumn~".Kajaba iku, ing taun 2012, dheweke tampil ing ``Konser Wisuda,'' ``Konser Pendatang Baru Yomiuri ke-82,'' lan ``Konser Pendatang Baru Tokyo.''Sanalika sawise ngrampungake sekolah pascasarjana, ngrampungake kelas master ing Nikikai Training Institute (nampa Excellence Award lan Encouragement Award nalika rampung) lan ngrampungake New National Theatre Opera Training Institute.Nalika ndaftar, dheweke nampa latihan jangka pendek ing Teatro alla Scala Milano lan Pusat Latihan Opera Negara Bavaria liwat sistem beasiswa ANA.Sinau ing Hongaria ing Program Pelatihan Luar Negeri Badan Urusan Budaya kanggo Artis Muncul.Sinau ing Andrea Rost lan Miklos Harazi ing Liszt Academy of Music.Juara 32 lan Penghargaan Dorong Juri ing Kompetisi Musik Soleil kaping 3.Nampa Penghargaan Musik Internasional Kirishima kaping 28 lan kaping 39.Dipilih kanggo bagean vokal saka Kompetisi Musik Tokyo kaping 16.Nampa Penghargaan Panyengkuyung ing bagean nyanyi Lomba Lagu Jepang Sogakudo kaping 33.Juara pisanan ing Audisi Solois Orkestra Simfoni Hama kaping 5. Ing wulan Juni 2018, dheweke dipilih kanggo main peran Morgana ing "Alcina" Nikikai New Wave. Ing November 6, dheweke nggawe debut Nikikai minangka Pirang ing "Escape from the Seraglio". Ing wulan Juni 2018, dheweke nggawe debut Nissay Opera minangka Dew Spirit lan Sleeping Spirit ing Hansel lan Gretel.Sawisé iku, dhèwèké uga tampil dadi pemeran utama ing Nissay Theatre Family Festival's ``Aladdin and the Magic Violin'' lan ``Aladdin and the Magic Song''. Ing ``The Capuleti Family and the Montecchi Family'', dheweke main peran panutup Giulietta. Ing 11, dheweke main peran Susanna ing ``The Marriage of Figaro'' disutradarai dening Amon Miyamoto.Dheweke uga muncul minangka Flower Maiden 2019 ing Parsifal, uga disutradarai dening Amon Miyamoto.Kajaba iku, dheweke bakal dadi cover kanggo peran Nella ing `` Gianni Schicchi '' lan peran Ratu ing Wengi ing `` The Magic Flute '' ing pagelaran opera New National Theatre.Dheweke uga tampil ing pirang-pirang opera lan konser, kalebu peran Despina lan Fiordiligi ing ``Cosi fan tutte,'' Gilda ing ``Rigoletto,'' Lauretta ing ``Gianni Schicchi,'' lan Musetta ing ``La Bohème. .'' .Saliyané musik klasik, dhèwèké uga pinter ing lagu-lagu populer, kayata tampil ing BS-TBS ``Album Karya Agung Jepang'', lan duwé reputasi kanggo lagu-lagu musik lan crossover.Dheweke duwe macem-macem repertoar, kalebu dipilih dening Andrea Battistoni minangka solois ing ``Solveig's Song.''Ing taun-taun pungkasan, dheweke uga fokusake upaya ing musik religius kayata ``Mozart Requiem '' lan `` Fauré Requiem '' ing repertoare. Ing taun 6, dheweke nggawe ``ARTS MIX'' karo mezzo-soprano Asami Fujii, lan nindakake ``Rigoletto'' minangka penampilan perdana, sing entuk ulasan sing apik.Dheweke dijadwalake tampil ing Shinkoku Appreciation Classroom minangka Ratu ing Wengi ing ``The Magic Flute.Anggota Nikikai.

Yuga Yamashita (Mezzo-soprano)

Lair ing Prefektur Kyoto.Lulus saka Universitas Seni Tokyo, Departemen Musik Vokal.Lulus saka program master sekolah lulusan padha jurusan opera.Entuk kridit kanggo program doktoral ing sekolah pascasarjana sing padha.Panggonan 21st ing 21st Conserre Marronnier 1.Ing opera, Hansel ing "Hansel lan Gretel" dianakaké déning Nissay Theater, Romeo ing "Capuleti et Montecchi", Rosina ing "The Barber of Seville", Fenena ing Fujisawa Civic Opera "Nabucco", Cherubino ing "The Marriage of Figaro" , Carmen ing "Carmen" Katon ing Mercedes etc.Konser liyane kalebu Handel's Messiah, Mozart's Requiem, Beethoven's Ninth, Verdi's Requiem, Duruflé's Requiem, Prokofiev's Alexander Nevsky, lan Janacek's Glagolitic Mass (dilaksanakake dening Kazushi Ohno).Rawuh ing kelas master dening Ms. Vesselina Kasarova disponsori dening Nagoya College of Music. Muncul ing "Recital Passio" NHK-FM.Anggota Akademi Vokal Jepang. Ing wulan Agustus 2023, dheweke bakal tampil minangka solois alto ing Dvořák "Stabat Mater" karo Tokyo Metropolitan Symphony Orchestra.  

informasi

Grant: Penciptaan Wilayah Yayasan Gabungan Umum
Kerja sama produksi: Toji Art Garden Co., Ltd.