Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Apik kanggo kesehatan donya tari free Apik kanggo nggawe kanca

Ayo nambah kanthi nambah siji-siji kanggo level munggah.

2023 Juni (Kamis), 6 Juni (Kamis), 1 Juni (Kamis), 6 Juni (Kamis), 15

Jadwal 13: 00-16: 00
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Liyane (Liyane)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

600 yen 

Cathetan

 

 

 

お 問 合 せ

Panjadwal

Donya (Umekita)

Nomer telpon

090-2649-1821