Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Ensemble Piari Spring Concert 2023 Konser Ensemble Peri Spring 2023

3/24 (Jum) 19:18 wiwitan (30:XNUMX mbukak)

3,000 yen (2,000 yen kanggo siswa SMA lan luwih enom)

 

Ensemble Piari mengeti 15 taun kepungkur.

Wektu iki, kita bakal nampilake kuartet suling, oboe, klarinet, lan bassoon, lan kuintet kanggo piano lan instrumen tiup sing disusun dening A. Capre, karo pianis Nanako Takabayashi.

 

Kuartet kasebut bakal ditayangake perdana "Fairy Tales" (karya sing ditugasake) sing disusun dening Akihito Tsuruzono.

 

2023 Desember 3 (Jumuah)

Jadwal 19:00 diwiwiti (18:30 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (Liyane)
Pagelaran / kidung

Akihito Tsuruzono "Fairy Tales" (karya tugas, premiere donya)
Quintet kanggo piano lan instrumen angin sing dikarang dening A.Capret
ほ か

Penampilan

Toru Imai (flute)
Yuka Yamaguchi (Oboe)
Ami Yoshino (Clarinet)
Shunsuke Omori (bassoon)
Nanako Takabayashi (piano)

Informasi tiket

Informasi tiket

Rebo, 2023 Agustus 3

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi ora dilindhungi Umum 3,000 yen siswa SMA lan luwih enom 2,000 yen

お 問 合 せ

Panjadwal

Ensemble Peri

Nomer telpon

070-8380-1584