Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

2022 Asuka Soken Co., Ltd. Turnamen Safety

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Setu, 2022 Juli 6

Jadwal 13: 00-16: 00
Papan Aula Daejeon Bunkanomori
Genre Liyane (Liyane)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Gratis kanggo pihak sing gegandhengan mung

informasi

 

 

 

 

 

 

お 問 合 せ

Panjadwal

Asuka Soken Co., Ltd. Sekiuchi

Nomer telpon

03-3474-0905