Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Lokasi: Multimedia Corner Sinau safety saka sepedaan nggunakake internet! !!

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Kamis, 2022 Maret 5

Jadwal 9: 15-10: 30
Papan Daejeon Bunkanomori Liyane
Genre Liyane (Liyane)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Sistem aplikasi advance gratis 5 Mei tenggat wektu umur 10 taun lan luwih

Lokasi: Multimedia Corner

お 問 合 せ

Panjadwal

Pusat Informasi Ota Bunkanomori (Kawaguchi)

Nomer telpon

03-3772-0740