Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Shimomaruko Uta no Hiroba Konser Khusus VOL.1 Ayo kembangake kembang kanthi tembang!

Penampilan lagu kebak orisinalitas sing disuguhake Takehiko Yamada iki bali kanggo pisanan ing rong taun!
Bebarengan karo penyanyi enom sing wis sinau lan nambah saka musim sadurunge, kita uga bakal ngirim medley khusus sing diatur dening Takehiko Yamada kanggo pagelaran iki.
Muga-muga buket tembang sing nggegirisi tekan sampeyan ♪

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Setu, 2022 Maret 6

Jadwal 15:00 diwiwiti (14:15 dibukak)
Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / kidung

Takehiko Yamada ed.: Hyakuhana Ryoran Illusion
Toma: Saka opera "Dusun", "Mangga melu kula minangka kanca dolanan."
Charpentier: "Saka dina" lan liyane saka opera "Louis"

Penampilan

Takehiko Yamada (piano / progress)
Eri Ooto (soprano)
Yoshie Nakamura (soprano)
Ena Miyaji (soprano)
Yuki Akimoto (Mezzo-soprano)
Takeo Maekawa (tenor)
Hirokazu Akin (baritone)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2022 April 4 (Rebo) 13:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
3,000 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Gambar pemain
Takehiko Yamada © Shigeto Imura
Gambar pemain
Eri Oto
Gambar pemain
Yoshie Nakamura
Gambar pemain
Ena Miyaji
Gambar pemain
Yuki Akimoto
Gambar pemain
Takeo Maekawa © Koji Chikazawa
Gambar pemain
Hirokazu Akinori © Tatsuo Kojima

Takehiko Yamada (piano / progress)

Lulus saka Universitas Seni Tokyo, Departemen Komposisi, lan ngrampungake Sekolah Pascasarjana Komposisi. Ing taun 1993, dheweke mlebu departemen iringan piano ing Akademi Musik Nasional ing Paris minangka mahasiswa internasional sing disponsori pemerintah Prancis, lan lulus saka pitung jinis ujian wisuda terbuka ing kelas sing padha kanthi hadiah pisanan (Premier Prix) ing ndhuwur. saka juri.Dilakoni minangka solois ing 7e2m, L'itineraire, Triton2, lan liya-liyane, yaiku grup pertunjukan Prancis, lan ngenalake musik kontemporer.Dheweke uga menehi tugas ing basa Ibrani kanggo mengeti perang kaping 2 ing Reims, Prancis sisih lor.Sawise bali menyang Jepang, dheweke tampil karo akeh pemain minangka pianis, entuk popularitas minangka gamelan sing akurat lan gampang, lan nada warna-warni, lan entuk kepercayaan gedhe minangka mitra solois ing konser, rekaman, lan penyiaran. Wiwit taun 50, dheweke dadi direktur musik "Imagine Tanabata Concert" lan dadi host "Shimomaruko Classic Cafe" wiwit taun 2004. Dheweke uga melu ngrancang konser unik.Dheweke wis dadi tanggung jawab kanggo kursus komposisi lan piano ing Senzoku Gakuen College of Music, lan saiki dadi profesor ing universitas sing padha.Anggota biasa Asosiasi Instruktur Piano Jepang, direktur Dewan Riset Solfege Jepang, lan anggota Federasi Pendidikan Piano Jepang. Ing 2007, dheweke njabat dadi direktur musik kanggo pagelaran siji-sasi suwene saka Opera Asakusa 2017th Anniversary "Ah Yume no Machi Asakusa!", Ngatur lan nindakake kabeh lagu. Diundang profesor ing Universitas Seni Tokyo wiwit April 1.

Eri Ooto (soprano)

Lulus saka Universitas Seni Tokyo.Rampung program master ing sekolah pascasarjana sing padha.Nampa beasiswa pemerintah Italia lan sinau ing luar negeri ing Program Master Konservatori Parma Nasional Italia, kanthi skor sampurna lan pujian.Saliyane main peran Pamina ing pagelaran sekolah Aichi Triennale "The Magic Flute", dheweke wis ngembangake lapangan kegiatan kanthi tumindak minangka panutup peran Chlorinda ing pagelaran utama Teater Nasional Baru 2021 "Cenerentola" .Dipilih kanggo Kompetisi Opera Internasional Shizuoka kaping 7.The 16th Asahikawa "The Snow-Clad Town" Yoshinao Nakada Memorial Competition Grand Prize lan Yoshinao Nakada Award (juara 1).Anggota Nikikai.

Yoshie Nakamura (soprano)

Lulus saka Kursus Suara Khusus Fakultas Pendidikan Universitas Shimane.Rampung Kelas Master 46th ing Nikikai Opera Training Institute.Nampa Penghargaan Excellence nalika rampung.Rampung Kursus Profesional 6th ing Nikikai Opera Training Institute.Sinau ing almarhum Yoshiko Hamasaki, Isao Yoshida, lan Midori Miwa. Nampa juara 1993 ing Penghargaan Emas Kompetisi Musik Siswa Prefektur Yamaguchi ing taun 1.Nampa Penghargaan Excellence lan Penghargaan Walikota Taketa ing Festival Musik Memorial Rentaro Taki.Nampa juara 8 ing Kompetisi Musik JILA kaping 1. 2002 Badan Kebudayaan magang seni magang domestik.Kapilih kanggo bagean nembang Lomba Lagu Jepang Sogakudo kaping 26.Kapilih kanggo Lomba Vokal Kozaburo Hirai 1.Anggota Nikikai.

Ena Miyaji (soprano)

Lulus saka Kunitachi College of Music lan ngrampungake kursus solois opera ing wektu sing padha.Rampung kursus opera musik vokal sekolah pascasarjana.Rampung Nikikai Opera Training Institute (Excellence Award and Encouragement Award).Rampung Institut Pelatihan Opera Teater Nasional Anyar. Dilatih ing Pusat Latihan Teatro alla Scala ing Milan lan Pusat Latihan sing dipasang ing Opera Negara Bavaria dening Beasiswa ANA.Dipilih kanggo Penghargaan Festival Musik Internasional Kirishima kaping 38 lan kaping 39 lan Divisi Musik Vokal Kompetisi Musik Tokyo kaping 16.Muncul minangka pemain utama ing macem-macem opera lan drama musik.Taun iki, dheweke dinominasiake minangka solo soprano dening A. Battistoni lan dipilih minangka Susanna ing "The Marriage of Figaro".Sinau ing luar negeri ing Budapest, Hongaria miturut Badan Urusan Budaya Reiwa XNUMXst taun program pelatihan luar negeri kanggo seniman sing berkembang.Anggota Nikikai.

Yuki Akimoto (Mezzo-soprano)

Rampung program master lan program doktoral ing Universitas Seni Tokyo.Nampa Mitsubishi Estate Award, Acanthus Award, lan liya-liyane saka universitas sing padha.Sinau ing Royal Academy of Music ing London, Inggris minangka trainee luar negeri saka Agency for Cultural Affairs, lan entuk diploma opera. Ing 2020, dheweke miwiti debut ing Inggris ing resital Wigmore Hall, salah sawijining aula musik terkenal ing donya.Menang Consale Maronnier, Penghargaan Richard Lewis, Kompetisi Musik Inggris, lsp.Ditampilake ing Konser Tokyu Gilvester, Festival Musik Musim Semi Tokyo, Opera Nissei, Proyek Opera Akademi Musik Seiji Ozawa, lsp.Kemampuan nyanyi lan kemampuan aktinge banget dievaluasi.

Takeo Maekawa (tenor)

Lair ing prefektur Aichi.Lulus saka Kunitachi College of Music, Departemen Musik Vokal, lan ngrampungake Sekolah Pascasarjana Musik, Universitas Tokyo Gakugei.Dheweke wis menang akeh hadiah ing Kompetisi Musik Jepang lan Kompetisi Musik Tokyo, Hadiah Utama Kompetisi Vokal Internasional Nikko, lan Kompetisi Vokal Soleil No.Ing Teater Opera Tokyo Nikikai, dheweke diakoni banget amarga penampilane sing apik ing peran penyanyi tenor "Der Rosenkavalier", "Alcina" Oronte, "Tripartite-Gianni Schicchi" Rinuccio, lan 1 "Lulu" Alva.Uga, minangka wakil saka Yu Music Planning, dheweke wis dadi tuan rumah pertunjukan ing saindenging negoro. Ing 2021, dheweke nganakake acara musik kanggo rekonstruksi saka Gempa Jepang Timur Raya, lan ditugasake dening Duta Besar Hirono Yume saka Kutha Hirono, Prefektur Fukushima.Siswa beasiswa Munetsugu Angel Fund.Anggota Nikikai.

Hirokazu Akin (baritone)

Lulus saka Tokyo College of Music.Rampung Kelas Master 53rd ing Nikikai Opera Training Institute minangka mahasiswa beasiswa.Nampa Penghargaan Dorong ing Audisi Vokal Sekolah Juilliard 1 lan akeh penghargaan liyane.Nganti saiki, "Naruto no Ninth" (Tokushima, 2014), Aratani Japan-US Theater (LA, 2015) diundang dening Robert Crowder Foundation, lan Walt Disney Concert Hall sing diundang dening Japanese American Cultural & Community Center. Muncul ing Beethoven's " Ninth" lan "Choral Fantasy" solois ing "Bridge to Joy" (LA, 2017). Melu NISSAY OPERA 2021 "La Boheme" minangka mahasiswa minangka Marcello.Anggota Paguyuban Pentas Nerima Ward.Anggota Peshawar-kai.

informasi

Kerja sama

Konser Mbayangno