Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

[Dibatalake] Tari Biru Sky Tokyo Tokyo

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Agustus 8, 5 Agustus 8 Agustus 19

Jadwal Mulai 13:00
Pungkasan jam 16:00
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Liyane (Liyane)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

600 yen

お 問 合 せ

Panjadwal

クゲ

Nomer telpon

090-5204-2117