Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Utaima SHOW Part.2 Vol.20

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 taun 7 sasi 12 Tanggal

Jadwal Mulai 14:00
Pungkasan jam 15:30
Papan Ruangan Serbaguna Daejeon Bunkanomori
Genre Kinerja (konser)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

1,000 yen

お 問 合 せ

Panjadwal

Nakanishi

Nomer telpon

03-3730-0204