Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub JAZZ Shimomaruko Kazuhiro Ebisawa Terus Tindakake Kimiko Ito kanthi Terus Mangkat

~ Proyek khusus ing Shimomaruko Citizen's Plaza sing dilanjutake wiwit taun 1993 ~

Kazuhiro Ebisawa, sing duwe teknik apik banget lan swara sing semangat, lan Kimiko Ito, sing duwe semangat nyanyi vokal jazz, kasedhiya ing kene!

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Selasa, 2021 November 7

Jadwal 18:00 diwiwiti (17:30 dibukak)
* Wiwitan lan wektu pambukaan wis diganti.
Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
Genre Kinerja (Liyane)
Gambar pemain

Kazuhiro Ebisawa (Drs)

Penampilan

Kazuhiro Ebisawa (Drs)
Kimiko Ito (Vo)
Wataru Hamasaki (T.Sax)
Masaki Hayashi (Pf)
Takashi Sugawa (Bs)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2021 Juli 7 (Kamis) 1:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
2,500 yen
Diskon Pungkasan [19:00 ~] 1,500 yen (mung yen isih kari ana kursi)

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Pemain / rincian kerja

Gambar pemain
Kazuhiro Ebisawa (Drs)
Gambar pemain
Kimiko Ito (Vo)
Gambar pemain
Wataru Hamasaki (T.Sax)
Gambar pemain
Masaki Hayashi (Pf)
Gambar pemain
Takashi Sugawa (Bs, Vc)

informasi

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, kabeh kursi wis dilindhungi undhang-undhang, panganan lan omben ora diidini, lan sistem kasebut wis diganti kabeh.