Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Konser Gitar Jin Oki Flamenco kanthi coba -Panliten Spanyol sing ngegarake jiwa! ~

Gitaris flamenco terkemuka Jepang, Jin Oki

Pluck-clawing nyebut angin Andalusian kabeh.
Wengi sing nyenengake lan seneng banget karo tamu sing nyoba kanggo akordionis sing misuwur ing jagad iki! !!

* Kinerja iki ora mbukak kanggo siji kursi ing ngarep, mburi, kiwa lan tengen, nanging adhedhasar woro-woro kahanan darurat, bakal didol kanthi 1% kapasitas kanggo wektu kasebut.
* Kanggo nyegah panyebaran penyakit nular, baris ngarep lan sawetara kursi ora bakal didol.
* Yen ana pangowahan syarat sing nyepeng acara miturut panjaluk Tokyo lan Ota Ward, kita bakal ngganti wektu wiwitan, nundha penjualan, nemtokake wates ndhuwur jumlah pengunjung, lsp.
* Mangga dipriksa informasi paling anyar ing kaca iki sadurunge dikunjungi.

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

Setu, 2021 Maret 9

Jadwal 17:00 diwiwiti (16:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (Liyane)
Pagelaran / kidung

Spanyol
Adagio saka Alan Fes Concerto
Dolanan terlarang lsp.
* Lagu bisa diganti.Tulung dicathet.

Penampilan

Jin Oki (gitar flamenco)
Shinichiro Sudo (piano)
Ichiro Fujiya (pangkalan)
Jose Colon (Flamenco Perkusi / Drum)
Shiro Ijuin (penari / palma)
Junko Shimizu (penari / palma)

Tamu khusus: coba (akordeon)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis: 2021 April 7 (Rebo) 14:10 -

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
5,000 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Cathetan

Pandhuan muter

Tiket Pia (kode P: 197-972)
Eplus

Pemain / rincian kerja

Gambar pemain
Jin Oki
Gambar pemain
coba
Gambar pemain
Shinichiro Sudo
Gambar pemain
Ichiro Fujiya
Gambar pemain
Jose Kolon
Gambar pemain
Shiro Ijuin
Gambar pemain
Junko Shimizu

Jin Oki (gitaris flamenco)

Lair ing Kutha Karuizawa, Prefektur Nagano.Dheweke nggunakake rongpuluh taun nyedhot flamenco langsung nalika bolak-balik antarane Jepang lan Spanyol. Nampa Penghargaan Entuk semangat ing kinerja rookie 20 sing disponsori dening Asosiasi Flamenco Jepang. Pangurus lagu tema kanggo drama NHK Taiga 1997 "Furin Kazan". Ing taun 2007, dhèwèké menang divisi internasional Kompetisi Internasional "Murcia" Niño Ricardo "Flamenco Guitar International Competition" sing dianakake ing Spanyol, lan pola kasebut disiarake ing TBS "Jonetsu Tairiku", sing dadi masalah gedhe.Sawise iku, dheweke nyedhiyakake siji lagu kanggo EXILE lan tampil minangka pelanggan biasa ing "Yortamori" Fuji TV.Ing kegiyatan kolaborasi, dheweke nggawe macem-macem kegiyatan kayata orkestra, ballet, Noh, Nagauta, lan main bareng maca.Nduwe afinitas dhuwur kanggo skate tokoh, lan main ing anime "Yuri !!! on ICE", lan musik asli digunakake ing program pirang-pirang pemain.Artis sing dibintangi kalebu Seranito, Manuel Agheta, Kazumi Watanabe, coba, Shin-ichi Fukuda, Taro Hakase, Kotaro Oshio, NAOTO, Dai Kimura, Kunihiko Liang, Kazuya Yoshii, Koji Tamaki, Masahiko Kondo, lsp. (Tanpa urutan tartamtu , judhul diilangi).Ing taun-taun pungkasan, dheweke ngluncurake gamelan gitar flamenco, lan nalika fokus ing generasi anyar, dheweke terus ngupayakake gitar flamenco sing unik nalika fokus nyedhiyakake, ngasilake, lan nulis musik.

Situs web resmijendhela liyane

coba (akordionis / komposer)

Pindhah menyang Italia nalika umur 18 taun.Menang akeh kompetisi internasional.Dheweke wis misuwur dadi salah sawijining seniman terkenal Jepang, kanthi rilis CD ing macem-macem negara Eropa, tur Eropa luwih saka 30 taun, lan partisipasi ing tur dunya sing ditawakake dening diva Islandia Bjork.Kajaba iku, film komersial, panggung, lan musik komersial sing digarap dadi komposer wis ngluwihi 500 karya lan wis dievaluasi banget. Nampa Penghargaan Kewarganegaraan Kehormatan ing Castelfidardo, Italia, papan perlindungan akordion ing 2017. Merilis album solo "The Accordion" ing taun 2020.Dheweke nindakake tur konser kaping pisanan ing 47 prefektur ing saindenging negara kanthi album iki sing nyebutake musik asli kanthi siji akordeon. Januari 2021 Ngeculake karya paling anyar "The Accordion Plus +", yaiku karya kaping 1 kanthi total.

informasi

Sponsor

Asosiasi Flamenco Asosiasi Gabungan Umum