Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

[Pembatalan kinerja]Ansambel clarinet Tokyo 007-super-vol.1

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

XNUM X Wulan X NUM X Dina (Wektu)

Jadwal Lawang dibukak jam 13:30
Mulai 14:00
Pungkasan jam 16:00
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (konser)

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi gratis 

 Umume 2,500 yen

Umum (tiket dina sing padha) 3,000 yen

Siswa sekolah menengah lan SMA 1,500 yen

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

お 問 合 せ

Panjadwal

Tokyo 007 ngisi Nakano

Nomer telpon

080-5327-7201