Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Konser Angin Ikegami 39th

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

5 Mei (Sun)

Jadwal Mulai 13:30
Pungkasan jam 16:00
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (orkestra)
写真

Informasi tiket

Rega (kalebu pajak)

mlebu gratis

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang

お 問 合 せ

Panjadwal

Takachi sing dadi panguwasa gamelan Angin Ikegami

Nomer telpon

044-798-1930