Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Pameran panel kebersihan urip

Usaha kanggo infeksi virus corona anyar (mangga dipriksa sadurunge dibukak)

2021 Mei-5 Mei 21

Jadwal Dina kapisan 13: 00-22: 00
Chunichi 9:00 nganti 22:00
Dina pungkasan jam 9:00 nganti 15:00
Papan Sudut Pameran Daejeon Bunkanomori
Genre Pameran / Acara
写真

お 問 合 せ

Panjadwal

Pusat Kesehatan Ota Ward Divisi Kebersihan Hidup Kabersihan Lingkungan

Nomer telpon

03-5764-0694