Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Rembagan Galeri Pameran Kolaborasi Peringatan Ryuko

Babagan pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Koike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi-" sing dianakake wiwit tanggal 3 September (Sab) nganti tanggal 9 November (Sun) ing kurator Reiwa 4 A ing Aula Peringatan Ryuko ing Ota Ward bakal nerangake.
Sawise njupuk langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita bakal nganakake ceramah galeri kaya ing ngisor iki kanthi jumlah maksimum peserta.

〇 Tanggal lan wektu 
Tanggal: 9 September (Sun), 19 Oktober (Sun), 10 November (Rebo / liburan)
Jam: 11:30 ~, 13:00 ~ saben wektu
Gumantung saka kahanan infeksi, sampeyan bisa uga kudu ngganti tanggal utawa ninggali kedadeyan kasebut.
Yen ngono, kita bakal ngubungi sampeyan.Tulung dicathet.

* Isi saben sesi padha (udakara 40 menit).
* Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita mriksa panganggo topeng lan mriksa kesehatan nalika mlebu.
* Elinga yen jeneng lan informasi kontak sing sampeyan lebokake bisa diwenehake menyang agensi administrasi umum kayata puskesmas umum sing dibutuhake.

〇Venue
Ruang Pameran Peringatan Ryuko

〇 Biaya
Mung mlebu

〇Kapasitas
25 wong saben wektu * Dhasar sing dilayani dhisik (deadline sanalika kapasitas wis entuk)

〇Inquiries (Sampeyan uga bisa aplikasi liwat telpon)
Balai Peringatan Ota Ward Ryuko 143-0024-4 Pusat, Ward Ota 2-1
TEL: 03-3772-0680

Ndhaptar ing Galeri Talk

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

    Jeneng perwakilan
    Tuladha: Taro Daejeon
    Jeneng pendamping
    Sampeyan bisa ndhaptar nganti 2 wong. Yen sampeyan nglamar siji wong, coba kosongake.
    Wektu partisipasi sing dipengini
    Alamat perwakilan
    (Tuladha) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telpon perwakilan
    (Nomer setengah jembar) (Contone) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Penanganan informasi pribadi

    Informasi pribadi sing diwenehake bakal digunakake mung kanggo notifikasi babagan Talk Gallery Aula Peringatan Ryuko.

    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi