Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Program seni liburan musim panas

Lokakarya "Ayo nggawe mung siji jam ing jagad karo artis! \

Iki minangka bengkel kanggo nggawe jam tangan asli karo seniman kontemporer Satoru Aoyama.
Pak Aoyama nganggep produksi karya minangka kegiatan saben dinane lan mbukak toko online kanthi jeneng "Everyday Art Market". Liwat toko online lan pameran, kahanan sosial saiki kayata gambar mesin jahit industri, jam tangan bordir, lan tambalan. Aku nggawe karya sing nggambarake.

tanggal acara 8 Agustus (Sat) lan 7 (Sun)
Saben dina ① 10:00 nganti 12:00 ② 13:15 nganti 15:15
Papan Ota Ward Plaza Art Room
Guru Satoru Aoyama (artis)
Biaya 500 yen, sistem aplikasi advance
Kapasitas Nganti 13 wong saben wektu (yen kapasitas luwih gedhe, lotre bakal dianakake)
Target Setu, 8 Agustus ① ・ ② Siswa sekolah dhasar
8 Agustus (Sun) ① Siswa SD, ② Siswa sekolah dhasar lan luwih dhuwur
Periode aplikasi 2021 Juni 6 (Senen)-28 Juli 2021 (Senen)
Carane aplikasi Nyuwun aplikasi saka "formulir aplikasi" ing ngisor iki.
* Jadwal bisa diganti utawa acara bisa dibatalake gumantung saka status infeksi virus corona anyar.
* Jeneng lan informasi kontak sing sampeyan lebokake bisa uga diwenehake menyang lembaga pamrentah umum kayata puskesmas umum sing dibutuhake.
お 問 合 せ 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ing njero Plaza Warga Ota
(Yayasan tergabung kanthi kapentingan umum) bagean "Art WS" Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
TEL: 03-3750-1611

募集期間が終了いたしました。