Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Acara Acara Pameran Kolaborasi Peringatan Ryuko

Babagan pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Koike, Takashi Tenmeiya, Akira Yamaguchi-" sing dianakake wiwit tanggal 3 September (Sab) nganti tanggal 9 November (Sun) ing Reiwa 4 Kita bakal nganakake acara diskusi kanthi kontemporer kolektor seni Ryutaro Takahashi lan ceramah saka Yuji Yamashita, sing ngawasi pameran kasebut.

Acara Ryutaro Takahashi Talk "Wengi kanggo Babagan Koleksi ing Aula Peringatan Ryuko"

Tanggal lan wektu: Setu, 3 September, taun kaping 9 Reiwa 25: 18-00: 19
Kuliah: Ryutaro Takahashi (psikiater, kolektor seni kontemporer)
Papan rapat: Ruang Pameran Aula Peringatan Ota Ward Ryuko
Deadline: Kudu teka ing dina Jumuah, 9 September ※ Resepsi rampung  Kapasitas: 50 wong (lotre yen kapasitas wis ngluwihi)

Kuliah Yuji Yamashita "Kompetisi karo Ryuko! -Tentang Koleksi Ryutaro Takahashi-"

Tanggal lan wektu: Minggu, 3 Oktober, taun kaping 10 Reiwa 24: 14-00: 15
Dosen: Yuji Yamashita (sejarawan seni, profesor ing Universitas Meiji Gakuin)
Papan rapat: Ruang Serbaguna Ota Bunkanomori
Deadline: 10 Oktober (Jum'at) Kapasitas: 8 wong (lotre yen kapasitas luwih gedhe)

* Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita konfirmasi nganggo topeng lan ngukur suhu nalika mlebu.
* Gumantung saka kahanan infeksi, tanggal bisa diganti utawa kedadeyan kasebut kudu ditinggalake.Tulung dicathet.
* Elinga yen jeneng lan informasi kontak sing sampeyan lebokake bisa diwenehake menyang agensi administrasi umum kayata puskesmas umum sing dibutuhake.

carane aplikasi

Sampeyan bisa nglamar nganggo "email" saka formulir ing kaca iki.

Sampeyan uga bisa ndhaptar nganggo "FAX" utawa "kertu pos-babak".Tulis jeneng acara sing diinginkan "Talk Event" utawa "Kuliah", nomer peserta, jeneng (furigana) lan umur peserta, lan kode pos, alamat, lan nomer telpon banjur kirim menyang tujuan aplikasi. (Nganti 1 wong bisa ndhaptar sak salinan)
* Tulung alamat lan jeneng sampeyan ing kertu pos balesan.
* Mangga lebokake nomer fax sing bisa diwales.

QuInquiries / Aplikasi
Balai Peringatan Ota Ward Ryuko 143-0024-4 Pusat, Ward Ota 2-1
TEL / FAX: 03-3772-0680

Aplikasi acara

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

    Jeneng perwakilan
    Tuladha: Taro Daejeon
    Jeneng pendamping
    Sampeyan bisa ndhaptar nganti 2 wong. Yen sampeyan nglamar siji wong, coba kosongake.
    Wektu partisipasi sing dipengini
    Alamat perwakilan
    (Tuladha) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telpon perwakilan
    (Nomer setengah jembar) (Contone) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Penanganan informasi pribadi

    Informasi pribadi sing diwenehake bakal digunakake mung kanggo kabar babagan acara ing Aula Peringatan Ryuko.

    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi