Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Formulir Aplikasi Program Anak-anak Liburan Musim Panas Ryuko Memorial Hall

Program liburan musim panas kanggo bocah-bocah "Nonton, tarik, temokake maneh Ryuko!"

Apa lukisan Jepang?Ayo nganggo lukisan Jepang kanggo ngungkapake apa sing kita rasakake nalika ndeleng lukisan pelukis Jepang Ryuko Kawabata.
Iki minangka lokakarya apresiasi lan model ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabungahan saka karya Kawabata Ryuko liwat pengalaman.

〇 Tanggal lan wektu
Tanggal: Minggu, 2022 Agustus 8
■ Esuk (10:00-12:00) ■ Sore (14:00-16:00)

〇Dosen
Daigo Kobayashi (artis)

〇Venue
Sawise kumpul ing Balai Peringatan Ryuko Bangsal Ota (4-2-1, Bangsal Ota Tengah), pindhah menyang Studio Kreatif Ota Bunkanomori No. XNUMX (ruang seni).

〇 Biaya
Gratis

〇 Target
Kelas 3 lan ndhuwur * Yen sampeyan didampingi wali, ngisi nalika nglamar

〇Kapasitas
12 wong saben wektu * Yen kapasitas ngluwihi, lotre bakal dianakaké

〇 Deadline
Kudu teka ing dina Rebo, 2022 Juli 7

〇 Enquiries
〒143-0024 4-2-1 Central, Ota-ku Ota Ward Ryuko Memorial Hall "Program Anak Liburan Musim Panas" Bagian
TEL: 03-3772-0680

* Acara kasebut bisa uga kudu ditinggal gumantung saka kahanan infeksi.Ing kasus kasebut, kita bakal ngubungi sampeyan.Mangga dicathet.
* Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita mriksa panganggo topeng lan mriksa kesehatan nalika mlebu.
* Elinga yen jeneng lan informasi kontak sing sampeyan lebokake bisa diwenehake menyang agensi administrasi umum kayata puskesmas umum sing dibutuhake.

Aplikasi workshop

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

     

    Wektu partisipasi sing dikarepake tanggal 8 Maret
    Jeneng peserta
    Tuladha: Taro Daejeon
    Umur peserta
    Peserta (wong kapindho) Jeneng
    * Nganti XNUMX wong bisa nglamar.
    Peserta (wong kapindho) Umur
    Peserta (wong kapindho) Jeneng
    * Nganti XNUMX wong bisa nglamar.
    Peserta (wong kapindho) Umur
    Alamat perwakilan
    (Tuladha) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telpon perwakilan
    (Nomer setengah jembar) (Contone) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Penanganan informasi pribadi

    Informasi pribadhi sing diwenehake bakal digunakake mung kanggo kabar babagan Ryuko Memorial Workshop.

    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi