Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Rekrutmen pemain Performance Kids Tokyo!

Bengkel tari & pagelaran
Performance Kids Tokyo "Two Suns-PKT Version-"


Foto panggung kepungkur
Ⓒ kazuyuki matsumoto

Apa sampeyan pengin nggawe karya panggung asli karo penari butoh Mukoun Taro?
Adhedhasar karya Pak Mukai, "Two Suns," kita bakal bebas ngembangake sayap imajinasi lan nggawe bebarengan nggunakake awak.
Ing dina pungkasan, pagelaran pengumuman bakal dianakake ing Aula Ota Bunkanomori.

Dosen khusus menyangMukaiUntaroSpider(Penari ButohButoka)
Ragad mlebu Gratis
Kapasitas 12 wong (undian)
Target Kelas 3 nganti kelas 3 SMP
Periode aplikasi Berlaku kanggo resepsi ing dina saka 2022 April (Jumuah) nganti 4 Juni (Rebo), 1
Carane aplikasi Mangga aplikasi saka homepage "Artis lan Anak".

Seniman lan bocah-bocahjendhela liyane

Panjadwal Dewan Kesenian Tokyo (Yayasan Metropolitan Tokyo kanggo Sejarah lan Budaya)
Organisasi nirlaba sing ditemtokake Artis lan bocah-bocah
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
Hibah / kerjasama Tokyo

Jadwal / Wektu * Ing asas, kabeh dina partisipasi

Bali menyang tanggal acara 時間 Papan
1 7/21 (Kamis) 10: 00-12: 30 Alas Budaya Daejeon
2 7/22 (Jumuah) 10: 00-12: 30 Alas Budaya Daejeon
3 7/24 (Sun) 10: 00-12: 30 Alas Budaya Daejeon
4 7/25 (Senin) 10: 00-12: 30 Alas Budaya Daejeon
5 7/27 (Rebo) 10: 00-12: 30 Alas Budaya Daejeon
6 8/1 (Senin) 10: 00-12: 30 Alas Budaya Daejeon
7 8/4 (Kamis) 10: 00-12: 30 Alas Budaya Daejeon
8 8/5 (Jumuah) 13: 30-16: 30 Alas Budaya Daejeon
9 8 / 6 (Sab) 10: 00-15: 00 Alas Budaya Daejeon
10 8/7 (Sun) 10:00-latihan
14:30-Kinerja
Aula Daejeon Bunkanomori

Dosen Khusus:menyangMukaiUntaroSpider(Penari ButohButoka)

Sugeng tanggap warsa, kula menika seniman ingkang nama Taro Mukai.Aku sregep gawe Butoh apus-apus.Butoh ya iku tari kontemporer kang lair ing Jepang taun 1959.Aktor kelas donya lan penari butohAkaji MaroMaro AkajiSawise 20 taun latihan ing panuntun dhumateng saka, Aku saiki makarya independen dening nggawe teater mbukak ing Pulo Awaji.Dheweke uga anggota saka grup aneh disebut Tetsuwari Albatrosquette.


Taro Mukai
Ⓒ bodho