Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

[Pungkasan rekrutmen]Ota Civic Plaza mbukak maneh acara pengetan Rasakake piano kualitas paling dhuwur, piano Steinway (D-274)!

Ayo main piano Steinway! ing Ota Civic Plaza Gedhe Hall

 

Kanggo mengeti dibukak maneh Ota Civic Plaza, kita bakal nganakake acara ing ngendi sampeyan bisa muter piano Steinway ing aula gedhe kanthi gratis.
Apa ora njupuk kesempatan iki kanggo muter piano sing ditresnani dening pianis misuwur ing saindhenging donya?

Tanggal lan wektu

[1 menit saben slot (kalebu persiapan lan ngresiki)]

  XNUM X Wulan X NUM X Dina (Minggu) XNUM X Wulan X NUM X Dina (Wektu)
10: 00-10: 30 10: 00-10: 30
10: 35-11: 05 10: 35-11: 05
11: 10-11: 40 11: 10-11: 40
11: 45-12: 15 11: 45-12: 15
13: 30-14: 00 13: 30-14: 00
14: 05-14: 35 14: 05-14: 35
14: 40-15: 10 14: 40-15: 10
15: 15-15: 45 15: 15-15: 45
15: 50-16: 20 15: 50-16: 20
16: 25-16: 55 16: 25-16: 55
Papan Aula Ward Plaza Gedhe
Biaya Gratis
Kapasitas 20 kelompok (10 slot saben dina, aplikasi advance dibutuhake, yen dikarepake slot tumpang tindih, lotre bakal dianakaké)
Target Umur 3 taun utawa luwih (manggon, nyambut gawe, utawa sekolah ing pendhapa) *Wong sing umure SD kudu didampingi wali.
Periode aplikasi Kudu teka antarane jam 2024:6 ing dina Selasa, 11 Juni 9 lan Minggu, 00 Juni 6. * Rekrutmen wis rampung.
Carane aplikasi

Mangga nglamar liwat telpon (TEL: 03-6424-5900) utawa saka "Formulir Aplikasi" ing ngisor iki.
Yen sampeyan ora nampa email completion leladen, hubungi kita ing ngisor iki.
Asil lotre punika6 Januari (Selasa) 18: 10-00: 17Sajrone wektu kasebut, sing nglamar online bakal dilaporake liwat email, lan sing nglamar liwat telpon bakal dilaporake liwat telpon.
Yen ora bisa ngubungi sampeyan liwat email utawa telpon, kita bisa nolak aplikasi sampeyan. Tulung dicathet.

Cathetan
  • Mung kinerja piano diijini. Ngalih piano utawa nindakake pagelaran khusus ora diidini.
  • Sampeyan uga bisa kanggo muter duet utawa giliran karo nganti wong loro.
  • Amarga iki minangka acara uji coba, ora bisa digunakake kanggo resital utawa latihan kelas.
  • Ing dina acara, tamu bebas mlebu lan metu saka kursi ing bale gedhe.
  • Sampeyan bisa njupuk foto kanggo rekaman pribadi (video lan gambar foto). Nanging, kita ora ngidini syuting video kanggo tujuan nerbitake ing YouTube, lsp.
  • Staff kita bisa njupuk foto kanggo bahan bisnis asosiasi kita.
  • Parkir ora kasedhiya.

Penyelenggara / Inquiry

Asosiasi Promosi Budaya Ota City "Ayo main piano Steinway ing Ota Civic Plaza Large Hall"
Plaza Warga Daejeon
TEL: 03-6424-5900 FAKS: 03-5744-1599

Panjaluk kanggo aplikasi sing sukses

Kita bakal ngubungi sampeyan saka alamat ing ngisor iki.Setel alamat ing ngisor iki supaya bisa ditampa ing komputer pribadi, ponsel, lsp., Ketik informasi sing dibutuhake, lan aplikasi.