Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Workshop Musik Festa <Summer>

"Lokakarya Musik" ing Tokyo Bunka Kaikan lair saka kepinginan supaya "Aku pengin supaya akeh wong bisa seneng ngrasakake musik kanthi luwih gampang."Lokakarya iki, sing bisa melu, sapa wae saka bocah nganti diwasa, minangka program pendhidhikan partisipatif sing nyengkuyung kreativitas lan kerja sama liwat musik nalika ngalami rasa seneng musik sing ngluwihi genre.

Leaflet PDFPDF

program

Kabeh bakal dianakake ing Ota Citizen's Plaza.
Amarga nyebarake infeksi virus corona anyar, kunjungan Lokakarya Casa da Musica menyang Jepang wis dibatalake.Amarga alasan iki, kita mutusake ngganti konten sawetara program sing bakal ditindakake dening Pemimpin Lokakarya Tokyo Bunka Kaikan.Kanggo rincian, mangga dipriksa informasi kanggo saben program.
Elinga yen ora bakal menehi pengembalian dana kanggo pangowahan iki.

XNUM X month X NUM X day (Thursday)

[Pangowahan program]Singa ngalahake

[Sawise diganti]Sihir Migo

Gawe urip anyar kanggo wong-wong sing ditinggal lan daur ulang dadi musik sing apik!

Negara kinerja

© Mino Inoue

XNUM X Wulan X NUM X Dina (Minggu)

Ayo dadi mekar!Kembang musik

Kembang kasebut ora gampang tunas.
Ayo kembang kanthi kekuwatan srengenge lan peri udan lan kabeh wong!

Foto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Sesi sedina

Ayo gawe musik karo pimpinan bengkel!
* Pangowahan pemain

Negara kinerja

Ⓒ Mino Inoue

XNUM X Wulan X NUM X Dina (Wektu)

Seneng lan kanca

Inggris menarik!
Nyanyi lan ngomong nganggo basa Inggris lan kekancan karo wong ing saindenging jagad!

Foto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Bakal Nembang?

Awak sing luwes lan swara santai.Temokake anyar kanthi nyanyi lan nari!
Para pamula lan pengulang olèh sambutan! !!
* Matur nuwun kanggo wis didol

Foto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Pawon irama

Ayo masak masakan irama lan irama!
Peralatan dapur sing sampeyan lakoni kabeh mesthi diowahi dadi alat musik sing nyenengake!
* Pangowahan pemain

Negara kinerja

Ⓒ Mino Inoue

XNUM X Wulan X NUM X Dina

Seneng ketemu sampeyan klasik

~ Biola & Kontrabass & Piano ~
Konser partisipatif kanggo ndeleng, ngrungokake lan ngrasakake

Foto gambar kinerja

Ⓒ Mino Inoue

Informasi sing gegandhengan

Kita bakal nganakake bengkel lan konser.Mangga waca ing ngisor iki kanggo rincian.

XNUM X Wulan X NUM X Dina (Minggu)

Konser Kanca Laut-Rahasia Kothak Bandha Misterius-

Gabung karo kanca-kanca ing segara kanggo mbukak peti harta karun ing jagad iki!

Gambar lokakarya / konser

Ⓒ Mino Inoue