Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Panjaluk jangkoan / penyediaan informasi kertas informasi "ART bee HIVE"

Ing Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" diterbitake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward, reporter bangsal "Mitsubachi Corps" bakal nutupi kegiyatan budaya lan seni!Kirimake panjaluk utawa informasi babagan kegiatan sing ana gandhengane karo budaya lan seni, kayata acara seni, kegiatan promosi seni, lan papan seni.

Babagan "ART lebah HIVE"

Kertu informasi triwulanan sing ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal.Ngenalake acara seni sing ditampilake ing bangsal, informasi pameran lan fasilitas ing galeri pribadi, informasi kegiatan seni para pendhudhuk, lan pengenalan tokoh budaya sing ana gandhengane karo pendhapa.Minangka bahan bacaan khusus kanggo macem-macem informasi budaya lan seni ing pendhapa, bahan kasebut bakal disebar kanthi gratis ing saindhenging bangsal kanthi masang koran.

Wektu diterbitake

  • Masalah musim semi: XNUMX April (informasi April-Juni)
  • Masalah musim panas: XNUMX Juli (informasi Juli-September)
  • Masalah Musim Gugur: 10 Oktober (informasi Oktober-Desember)
  • Masalah musim salju: XNUMX Januari (informasi Januari-Maret)

Deadline kanggo njaluk jangkoan lan menehi informasi

  • Masalah musim semi: pertengahan Januari
  • Masalah musim panas: pertengahan April
  • Masalah musim gugur: pertengahan Juli
  • Masalah musim salju: pertengahan Oktober

Cara ngirim

  1. Formulir ing ngisor iki
  2. FAX (03-3750-1150)
  3. Ota Citizen's Plaza, Ota Citizen's Hall Aplico, Ota Bunkanomori Saben jendhela

Nalika ngirim liwat fax utawa ing saben jendela, monggo isi barang sing dibutuhake ing panjaluk wawancara / formulir penyediaan informasi lan kirim.

Formulir panyuwunan informasi / panyuwunan informasiPDF

Kiriman bakal diputusake sawise rapat editorial.Gumantung saka konten lan papan ing kaca, bisa uga ora bisa diterbitake.
予 め ご 了 承 く だ さ い。

Lingkup publikasi

Yen salah siji saka ing ngisor iki ditrapake, ora bisa dikirim.

  1. Sing bisa ngrusak sifat umum lan martabat asosiasi
  2. Kegiatan politik, agama, pendapat lan publisitas pribadi
  3. Apa wae sing ora cocog karo tata tertib umum lan tata krama
  4. Bisnis sing tundhuk Undhang-undhang Peraturan Bisnis Pabean, lsp. Lan Optimisasi Bisnis (Undhang-undhang Nomer 23 7 Juli 10)
  5. Barang sing dilarang undang-undang utawa sing nglanggar undang-undang
  6. Wong liya sing diakoni duwe masalah tartamtu kanggo kepentingan umum

Enquiries / Kiriman

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ing njero Plaza Warga Ota
Bagian Hubungan Masyarakat lan Krungu Umum, Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
TEL: 03-3750-1611 FAKS: 03-3750-1150

Panjaluk jangkoan lan informasi

Kita bakal ngubungi sampeyan saka alamat ing ngisor iki.
Setel alamat ing ngisor iki supaya bisa ditampa ing komputer pribadi, ponsel, lsp., Ketik informasi sing dibutuhake, lan aplikasi.

 

formulir input

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

    Jeneng (Kanji)
    Tuladha: Taro Daejeon
    Jeneng (Frigana)
    Tuladha: Ota Taro
    Nomer telpon
    (Nomer setengah jembar) (Contone) 03-1234-5678
    E-mail Alamat
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Hubungan karo konten panjalukan / panyediaan

    Genre

    名称
    * Jeneng acara, pameran solo, lsp.
    Tanggal lan wektu
    Panggonan sing nyekeli
    Homepage utawa URL sumber
    Foto utawa leaflet, lsp.
    Rincian
    Penanganan informasi pribadi

    Informasi pribadi sing sampeyan lebokake bakal digunakake mung kanggo notifikasi babagan Kertu Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART BEE HIVE".

    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi