Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Rekrutmen pendukung kinerja!

Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Ota nggoleki panyengkuyung kinerja (sukarelawan) kanggo mbantu ngatur bisnis kinerja.
Ora ana kualifikasi utawa pengalaman sing dibutuhake!Kita ngarepake aplikasi sampeyan! !!

Target
  • Sing seneng keramahan para pelanggan
  • Ora ana kualifikasi utawa pengalaman sing dibutuhake
Panggonan kegiatan Ota Citizen's Plaza, Ota Bunkanomori, Ota Citizen's Hall, Aprico, lsp.
Isi kegiatan
  • Resepsi ing wektu kinerja (ticketing, pangukuran suhu)
  • Nyisipake leaflet, lsp.
Carane aplikasi

Mangga nemtokake item sing perlu ing "formulir aplikasi" ing ngisor iki utawa formulir aplikasi registrasi supporter kinerja lan ngirim liwat fax utawa menyang counter (Ota Ward Plaza, Aprico, Ota Bunkanomori Izuka).

Formulir Pendaftaran Pendukung Kinerja Reiwa kaping 4PDF

Periode registrasi Nganti Jumat, 2023 Maret 3. Dianyari saben taun
Aplikasi / Pitakonan 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Inside Ota Citizen's Plaza
(Public interest incorporated foundation) Paguyuban Promosi Budaya Bangsal Ota Divisi Promosi Seni Budaya Bagian "Pendukung Pertunjukan"
TEL: 03-3750-1611 FAKS: 03-3750-1150

Pertunjukan utama ing 2022 (Reiwa 4)

* Gulung sisih bisa ditindakake

  tanggal acara Jam kerjo 開場
Klub JAZZ Shimomaruko
  • Kamis, 2022 April 4
  • Kamis, 2022 April 6
  • Kamis, 2022 April 8
  • Kamis, 2022 April 12
  • Kamis, 2023 April 1
  • Kamis, 2023 April 2
Saka 17:00 kanggo 20:15 Aula Ward Plaza Ota Ward
* Aula gedhe ing Januari lan Februari
Klub Rakugo Shimomaruko
  • 2022 Desember 4 (Jumuah)
  • Desember 2022Wulan 20Minggu (Jumuah)
  • Desember 2022Wulan 24Minggu (Jumuah)
  • Desember 2022Wulan 26Minggu (Jumuah)
  • Desember 2022Wulan 30Minggu (Jumuah)
  • 2022 Desember 10 (Jumuah)
  • Desember 2023Wulan 24Minggu (Jumuah)
Saka 17:00 kanggo 20:15 Aula Ward Plaza Ota Ward
Shimomaruko Song Square
  • 2022 Maret 6Day(lemah)
  • 2022 Maret 10Day(lemah)
Saka 13:45 kanggo 17:15 Aula Ward Plaza Gedhe
Kerja enkapsulasi flyer
  • 2022 Maret 4Day(geni)
  • 2022 Maret 5Day(Dhuwit)
  • 2022 Maret 6Day(kayu)
  • 2022 Maret 7Day(kayu)
  • 2022 Maret 8Day(wulan)
  • 2022 Maret 9Day(kayu)
  • 2022 Maret 10Day(kayu)
  • 2022 Maret 12Day(banyu)
  • 2023 Maret 1Day(kayu)
  • 2023 Maret 2Day(kayu)
  • 2023 Maret 3Day(kayu)
13: 30-15: 00 Plaza Warga Daejeon

Daftar Priksa

  • Rincian registrasi bakal dianyari saben taun (4 April nganti 1 Maret taun sabanjuré).
  • Informasi pribadhi sing dipasrahake marang kita bakal dikelola miturut "Kebijakan Keamanan Informasi" saka Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Ota.Kita ora bakal nggunakake kanggo apa-apa liyane saka sistem supporter iki.
  • Sawise ngrampungake registrasi, sampeyan kudu njupuk asuransi sukarela.Prosedur lan liya-liyane bakal ditindakake dening asosiasi kita.
  • Kita ora bakal mbayar biaya transportasi kanggo keterlibatan bisnis.
  • Sajrone karya, kita bisa diwawancarai lan difoto kanggo tujuan hubungan masyarakat, lan karyawan bisa njupuk gambar lan video kanggo tujuan nirlaba.
  • Mangga ngempet saka njupuk utawa ngrekam foto / video tanpa ijin sadurunge saka wong sing tanggung jawab nalika karya.
  • Yen sampeyan ora bisa melu sawise nglamar, mangga hubungi Divisi Promosi Budaya lan Seni sanajan ing dina pagelaran.
  • Yen sampeyan terus absen tanpa kabar, utawa yen ana alangan kanggo peserta utawa pelanggan liyane, registrasi sampeyan bisa dibatalake.
  • Nalika melu bisnis, asosiasi "Langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi koronavirus anyar“Tulung tulung.
  • Kita bakal ngandhani asil aplikasi lan liya-liyane saka alamat ing ngisor iki.Mangga atur alamat ing ngisor iki supaya bisa ditampa ing komputer pribadi, ponsel, lan sapiturute, ketik informasi sing dibutuhake, lan aplikasi.

Formulir Pendaftaran

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

    Jeneng (Kanji)
    Tuladha: Taro Daejeon
    Jeneng (Frigana)
    Tuladha: Ota Taro
    Gender
    Tanggal Lahir (AD)
    Kode pos (nomer setengah jembar)
    Tuladha: 1460032
    Prefektur
    Tuladha: Tokyo
    Kutha
    Tuladha: Bangsal Ota
    jeneng kutha
    Tuladha: Shimomaruko
    alamat jeneng bangunan
    Tuladha: 3-1-3 Plaza 101
    Mangga uga lebokake jeneng kondhisi / apartemen.
    Nomer telpon
    (Nomer setengah jembar) Tuladha: 03-1234-5678
    E-mail Alamat
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Pengalaman sukarelawan

    * Isi khusus mung kanggo sing mangsuli yen ana
    Asuransi kegiatan sukarela
    Pertunjukan sing sampeyan pengin melu

    Penanganan informasi pribadi

    Informasi pribadi sing diwenehake bakal digunakake mung kanggo notifikasi babagan pendukung kinerja.

    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi