Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Audisi konser piano aprico (2025)

``Konser Piano Lunchtime Aprico'' diwiwiti kanthi tujuan nyedhiyakake papan kanggo wong-wong ing komunitas lokal kanggo seneng lan menehi presentasi kanggo wong sing sinau piano ing perguruan tinggi musik lan institusi liyane. Nganti saiki, luwih saka 70 pianis enom wis muncul, akeh sing aktif dadi pianis, lan ninggalake Aprico minangka ``pianis sing bakal berkembang ing mangsa ngarep.
Wiwit taun 2, kita wis nganakake audisi pemain kanggo menehi kesempatan luwih akeh pianis enom kanggo tampil. Mangga manfaatake kesempatan iki kanggo entuk pengalaman praktis minangka pianis kanthi ngadeg ing panggung Ota Civic Hall/Aprico Large Hall. Wigati dimangerteni yen wiwit taun iki, ujian praktik kaping pindho bakal dibukak kanggo umum.

Konser Piano Lunch Aprico

Ringkesan bisnis

Proyèk iki bakal dileksanakake minangka bagéan saka program dhukungan artis enom "Ota Ward Cultural Promotion Association Friendship Artist".Musisi enom sing pinunjul bakal melu pagelaran sing disponsori asosiasi iki lan kegiatan penyebaran budaya lan seni ing Ota Ward.Tujuane kanggo ndhukung lan nuwuhake generasi seniman sabanjure kanthi menehi papan kanggo latihan.

Program Dhukungan Artis Muda

Ringkesan Audisi Performer 2025

Leaflet PDFPDF

Syarat kualifikasi
  • Rampung pendidikan wajib utawa luwih
  • Aplikasi ing njaba Ota Ward bisa, preduli saka warga negara
Ragad mlebu Aja
Jumlah karyawan Jeneng 3
Hakim pilihan

Takehiko Yamada (pianis), Midori Nohara (pianis), Yurie Miura (pianis)

Babagan biaya
  • Wigati dicathet yen biaya lelungan lan akomodasi kanggo audisi, rapat, latihan, pagelaran, lan liya-liyane bakal ditanggung dening pelamar.
  • Kita bakal mbayar ragad nalika sampeyan katon ing pagelaran.

Metode/jadwal pilihan

Ujian dokumen/video/karangan babak 1

dokumen
  • Jeneng
  • Tanggal lahir
  • Alamat dalan
  • Nomer telpon
  • E-mail Alamat
  • Foto (luwih disenengi awak ndhuwur lan dijupuk ing taun kepungkur)
  • Latar mburi pendidikan (SMA nganti saiki)
  • Riwayat musik (riwayat kontes, riwayat kinerja, lsp.)
  • Lagu sing direkam ing video pilihan pisanan
  • Lagu praktis pilihan 2
Video

Video pelamar muter

  • Mangga nggunakake YouTube kanggo video, nggawe pribadi lan paste URL.
    *Tulis jeneng pelamar ing judhul video YouTube.
  • Memorization dibutuhake
  • Wektu ngrekam: Kira-kira 15-20 menit (yen ana pirang-pirang lagu, tambahake trek) *Kudu ditindakake dening pelamar dhewe.
  • Rekaman kinerja diwatesi mung sajrone 2 taun kepungkur (2022 utawa luwih anyar)
  • Mung solo (konser, musik kamar, lsp. ora diidini)
  • Mangga tandhani basa asli lan terjemahan Jepang lagu-lagu sing kalebu ing formulir aplikasi.
komposisi

① Motivasi kanggo nglamar "Konser Piano Lunchtime Apriko"
② Tantangan apa sing pengin sampeyan lakoni minangka pianis ing mangsa ngarep?

  • Pilih ① utawa ②
  • Kira-kira 800 nganti 1,200 karakter
  • Format gratis
Periode aplikasi

Kudu teka antarane 2024 Agustus 8 (Setu) 31:9 nganti 00 September 9 (Selasa)
*Asil babak pisanan bakal dilaporake liwat email sekitar 1 Oktober (Rebo).
* Elinga yen dokumen ora bakal bali.
*Data aplikasi ora bakal digunakake kanggo maksud apa wae kajaba pilihan iki.
*Yen aplikasi sampeyan ora lengkap, aplikasi sampeyan bakal ditolak. Utamane, priksa isi lagu sing dipilih sadurunge ngirim.

Carane aplikasi

Mangga aplikasi nggunakake formulir aplikasi ing ngisor iki.

2. Ujian Keahlian Praktek Pilihan

tanggal acara 2024 November 11 (Senin) 18:14- (direncanakake)
Papan

Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe

  • Audisi mbukak kanggo umum
  • Kabeh pagelaran minangka cathetan rahasia
Lagu pagelaran

Sampeyan bakal dijaluk nyiyapake program solo kira-kira 50 menit, saka ngendi hakim bakal milih lagu sing bakal ditindakake ing dina kasebut.

  • Bisa uga mandheg ing tengah-tengah muter.cathetan sing
  • Kiriman ora bisa diganti
Hasil lulus/gagal Kita bakal hubungi sampeyan liwat email watara Rebo, 2024 November 11.

Babagan konser penampilan

Pelamar sing sukses bakal rapat ing pungkasan Desember 2024 kanggo ngrembug tanggal kinerja 12. Rincian jadwal kasebut bakal dilaporake nalika pamriksan babak kapindho diumumake, mula aturake kanthi cocog.

お 問 合 せ

Ota Citizens Plaza, 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
(Public interest incorporated foundation) Ota Ward Cultural Promotion Association Bagian "Makan Siang Piano 2025 Performer Audition"
Telpon: 03-3750-1614 (Sen-Jum 9:00-17:00)