Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Makalah Informasi Seni Budaya Bangsal Ota "ART bee HIVE" Lahir Karakter Resmi PR!

Karakter PR kanggo kertas informasi seprapat "ART bee HVIE", sing diluncurake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward ing musim gugur 2019 lan ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal, lair!
We are planning kanggo muter bagean aktif ing informasi kertas-linked program TV "ART be HIVE TV"!Mangga dipriksa ♪

pribadine

Profil

Karakter resmi ART tawon HIVE.
A tawon sing urip ing plum blossom nang endi wae ing Ota Ward.
Titik pesona yaiku sirah kaya sikat lan sikil kaya cathetan musik.
Kanthi nari lan mabur mubeng, nggawe swasana ritmis lan nyenengake.

Aku duwe proyek part-wektu ing departemen editor saka ART tawon HIVE, lan aku seneng golek iku sing durung dikenal ing Ota Ward.
Nglumpukake akeh swara kaya madu karo mikropon favorit.

Sampeyan bisa uga dumadakan teka kanggo wawancara.

[Pungkasan rekrutmen]Nggolek jeneng becik!

Stiker karakter bakal diwenehi juragan lan lotre ♪

Klik kene kanggo ringkesan ART tawon HIVE

Periode panrima 4 April (Jumuah) - 1 April (Rebo)
Cara aplikasi Nyuwun aplikasi saka "formulir aplikasi" ing ngisor iki.
お 問 合 せ 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ing njero Plaza Warga Ota
(Public interest incorporated foundation) Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Ota Divisi Promosi Seni Budaya
Humas / Sidang Umum TEL: 03-3750-1611