Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Aula Peringatan Ryuko Reiwa Kuliah Aula Peringatan Taun kaping 5

Kursus balai peringatan kasebut minangka kuliah babagan penyebaran budaya dening kurator Ryuko, Tsuneko Kumagai, Sanno Sosudo, lan Balai Peringatan Shiro Ozaki ing Ota Ward, lan laporan riset paling anyar saben balai peringatan diwenehake saben taun.

Kuliah Balai Peringatan kaping 5 Reiwa “Ryuko Kawabata/Sketsa Pelukis taun 3-an”

 Ing kursus iki, wiwit 2015, kita wis nyetel tema saben taun lan nerangake karya lukisan pelukis Jepang Ryuko Kawabata, adhedhasar status riset paling anyar.Wektu iki, kita bakal nimbang urip artis ing taun 10-an adhedhasar laporan Ryuko ing Kapuloan Laut Kidul lan kaping papat ing daratan China sadurunge lan nalika perang, uga sketsa sing digawe nalika arep menyang ngarep kidul sing intensif.

Tanggal lan wektu: 2024 Februari 2 (Sab) 17:13-30:15
Kuliah: Takuya Kimura (Kurator, Aula Peringatan Ryuko, Ward Ota)
Papan rapat: Aula Ota Bunkanomori
Deadline: Nganti Februari 2th (Selasa) *Amarga sawetara margin, periode rekrutmen wis ditambah.
Kapasitas: 120 wong (lotre yen kapasitas wis ngluwihi)

* Kita bakal ngubungi sampeyan saka alamat ing ngisor iki.Mangga atur komputer, ponsel, lan sapiturute supaya bisa nampa email saka alamat ing ngisor iki, ketik informasi sing dibutuhake, lan aplikasi.