Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Pameran Karya Agung Museum Memorial Ryuko "Tanah Sumber Persik sing Aku Impi Saka Karya Pasca Perang Ryuko Kawabata" Dhiskusi Galeri

Kurator Museum Peringatan Ryushi Ward Ota bakal menehi katrangan babagan pameran mahakarya "Saka karya pasca perang Ryuko Kawabata, swarga sing nate dak impen" sing bakal ditindakake wiwit dina Setu, 2024 Juni 6 nganti Senin, 22 Agustus. , 8 (liburan).
Kanggo ngerti jumlah peserta ing dina, kita njaluk kerjasama ing pra-registrasi.

〇 Tanggal lan wektu 
Tanggal: 2024 Juni (Minggu), 6 Juli (Minggu), 30 Agustus (Senin / Liburan), 7
Wektu: 13:00 ~ saben wektu
* Isi saben sesi padha (udakara 40 menit).

〇Venue
Ruang Pameran Peringatan Ryuko

〇 Biaya
Mung mlebu

〇Inquiries (Sampeyan uga bisa aplikasi liwat telpon)
Balai Peringatan Ota Ward Ryuko 143-0024-4 Pusat, Ward Ota 2-1
TEL: 03-3772-0680

* Kita bakal ngubungi sampeyan saka alamat ing ngisor iki.Mangga atur komputer, ponsel, lan sapiturute supaya bisa nampa email saka alamat ing ngisor iki, ketik informasi sing dibutuhake, lan aplikasi.

Ndhaptar ing Galeri Talk

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

    Jeneng perwakilan
    Tuladha: Taro Daejeon
    Jeneng pendamping
    Sampeyan bisa ndhaptar nganti 2 wong. Yen sampeyan nglamar siji wong, coba kosongake.
    Wektu partisipasi sing dipengini
    Alamat perwakilan
    (Tuladha) 3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku Plaza 313
    Nomer telpon perwakilan
    (Nomer setengah jembar) (Contone) 03-1234-5678
    Alamat email perwakilan
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email
    (Karakter alfanumerik jembar setengah) Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Penanganan informasi pribadi

    Informasi pribadi sing diwenehake bakal digunakake mung kanggo kabar babagan acara ing Aula Peringatan Ryuko.

    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi