Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Kinerja
Kuliah
AsosiasiPlaza WargaAplicoAlas budaya

Informasi penjualan tiket kinerja sing disponsori asosiasi (dirilis tanggal 2 Juli)

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2024:2 tanggal 14 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2024 Maret 2 (Rebo) 14:10-00:14
  • Dodolan jendhela: 2024 Maret 2 (Rebo) 14:14-

*Saka 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon khusus tiket bakal dadi telpon khusus wiwit jam 1:10 nganti 00:14 ing dina pertama adol. Sawise jam 00:14, mangga nggawe reservasi online, ing Ota Kumin Hall, Aprico, Ota Bunka no Mori, utawa liwat telpon.

Kepiye cara tuku tiket

Shimomaruko JAZZ Club Kazuhiko Kondo LEGIT

  • Tanggal / 2024 Oktober 4 (Kamis) jam 18:18 (jam 30)
  • Panggonan: Ota Civic Hall Aprico Cilik Hall
  • Cast: Kazuhiko Kondo (A.Sax), Akihiro Yoshimoto (T.Sax), David Bryant (Pf), Pat Glynn (Bs), Gene Jackson (Drs)

Klik kene kanggo rincian

Konser Paduan Suara Campuran Tokyo 2024

  • Tanggal / 2024 September 5 (Sun) 12:15 wiwitan (00:14 mbukak)
  • Panggonan: Ota Civic Hall Aprico Gedhe Hall
  • Pemain: Yoshihisa Kihara (konduktor), Shintaka Suzuki (piano), Tokyo Mixed Chorus (chorus)

Klik kene kanggo rincian

Shimomaruko JAZZ Club Crystal Jazz Latino Tamu Khusus Rie Akagi

  • Tanggal / 2024 Oktober 5 (Kamis) jam 16:18 (jam 30)
  • Panggonan: Ota Civic Hall Aprico Cilik Hall
  • Cast: Getao Takahashi (Bs), Kaori Mishina (Vo), Tony Guppy (Pan), Toru Nakajima (Pf), Hitoshi Miyamoto (Perc), Jima Kano (Drs), Rie Akagi (Fl)

Klik kene kanggo rincian

Kizuna Series No.. 4 Ysaye lan Debussy

  • Tanggal / 2024 Oktober 5 (Kamis) jam 30:19 (jam 00)
  • Panggonan: Ota Civic Hall Aprico Gedhe Hall
  • Cast: Yayoi Toda (biola), Kikue Ikeda (biola), Kazuhide Isomura (viola), Haruma Sato (cello), Midori Nohara (piano)

Klik kene kanggo rincian

Shimomaruko Rakugo Club <Business Trip to Bunka no Mori>
Hikoichi, Baishu, Shirano, lan Maruko

  • Tanggal: 2024 November 3 (Jumuah) 22:18 diwiwiti (lawang mbukak jam 30:18)
  • Panggonan: Ota Bunka no Mori Hall
  • Dibintangi: Hikoichi Hayashi, Momotsukian Hakushu, Shirano Tachikawa, Ruko Suzushama

Klik kene kanggo rincian

bali menyang dhaptar