Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
liyane
AsosiasiAula Peringatan Ryuko

"Video pengantar museum" lan "Video pambuka taman Ryuko" wis diunggah menyang YouTube.

[Video Ryuki Memorial YouTube]

"[Aula Peringatan Ryuko] Video Pengantar Museum" lan "[Aula Peringatan Ryuko] Video Pengantar Ryuko Park" wis diunggah menyang YouTube.Minangka komentar nalika ngunjungi aula memorial, lan kanggo sing ora bisa teka adoh, konten kasebut bakal nambah pangerten babagan ruang memorial kasebut.Coba delengen.


Video pitepangan fasilitas

bali menyang dhaptar