Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
liyane
Aula Peringatan Ryuko

Pameran "Mimpi" saka Museum Peringatan Ryuko ing pameran Museum Seni Prefektur Ishikawa

"Dream" Ryuko Kawabata dipamerake ing pameran sabanjure sing dianakake ing Museum Seni Prefektur Ishikawa.

Pameran khusus "Co-bintang karo guru-panulis lan master related kanggo Ishikawa-"
Sesi: 2022 April 4 (Sab) nganti 23 Juni 2022 (Sen)
Panggonan: Museum Seni Prefektur Ishikawa
https://www.ishibi.pref.ishikawa.jp/exhibition/11533/

bali menyang dhaptar