Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
liyane
Aula Peringatan Ryuko

Pameran 2 karya saka Balai Peringatan Ryuko ing Pameran "Kucing ing Tokyo" Museum Seni Meguro

"Kamar Macan" lan "Kucing Tidur" Ryuko Kawabata dipamerake ing pameran sabanjure Museum Jaringan Seni Kota Tokyo, ing ngendi Museum Peringatan Ryuko sing dianakake ing Museum Seni Meguro uga melu.

Proyek Kolaborasi Jaringan Museum Seni Kota Tokyo "Kucing ing Tokyo"
Sesi: 2022 April 4 (Sab) nganti 23 Juni 2022 (Sen)
Panggonan: Museum Seni Meguro
https://mmat.jp/exhibition/index/

bali menyang dhaptar