Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Kinerja
Kuliah
AsosiasiPlaza WargaAplicoAlas budaya

Informasi penjualan tiket kinerja sing disponsori asosiasi (dirilis tanggal 5 Juli)

Tiket performa ing ngisor iki bakal didol kanthi online lan liwat telpon mung tiket saka 2022:5 tanggal 11 Juli 10 (Rebo)!
Kajaba iku, penjualan counter ing dina kapisan adol wiwit jam 14:00.Tulung ngati-ati.

Kepiye cara tuku tiket

 

Klub JAZZ Shimomaruko
Mayuko Katakura Special Quintet

  • Tanggal / 2022 Oktober 6 (Kamis) jam 9:18 (jam 00)
  • Aula / Ruang Balai Ota Ward Plaza
  • Cast / Mayuko Katakura (Pf), Akiko Nakanishi (Tp), Akane Ezawa (A.sax), Yuka Konishi (Bs), Rena Toshimitsu (Drs)

Klik kene kanggo rincian

 

Klub Rakugo Shimomaruko
Hikoichi, Baijiu, Maruko Tamu: Hiro Matsumoto

  • Tanggal / 2022 Juli 6 (Jumuah) 24:18 diwiwiti (jam 00:17)
  • Aula / Ruang Balai Ota Ward Plaza
  • Cast / Hikoichi Hayashiya, Hakushu Togetsune, Maruko Reireisha, Tamu: Hiro Matsumoto

Klik kene kanggo rincian

bali menyang dhaptar