Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Pameran /
イ ベ ン ト
AsosiasiAula Peringatan Kumagai Tsuneko

Babagan nganakake pameran kaendahan Kana "Pilihan Pilihan Paling Apik Aku Pengin Deleng Maneh"

Pameran Kana no Mi "Pilihan Pilihan Paling Apik Aku Pengin Ditiliki Lagi"

Tanggal: 2021 Juli 7 (Sat) -November 17, 2021 (Selasa / preinan)

* Minangka langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, nganggo topeng, disinfeksi driji, lan isi lembar cek kesehatan nalika mlebu ing museum. * Sesi kasebut bisa diganti utawa dibatalake gumantung saka kahanan infeksi virus corona anyar ing mbesuk.Tulung dicathet.

Pambuka isi pameran

 Calligrapher Tsuneko Kumagai (1893-1986) aktif dadi kaligrafi kana wanita ing jaman Showa.Lan sadurunge seda, aku nulis "Matur suwun" lan "Aku seneng", lan iki minangka tulisan sing apik.Tsuneko pancen wis ringkih banget amarga dheweke ora bisa nahan sikat, nanging dheweke nulis sing terakhir kanggo ngucapake matur nuwun marang kabeh wong.Kritikus Bunpei Tamiya (1937-2019) muji uripe Tsuneko Kumagai minangka tukang nulis, kanthi ujar, "Ana prekara sing narik ati wong lan ora ngeculake minangka bukti yen ana manungsa sing jenenge Tsuneko Kumagai. "Lho.Minangka mengeti 30 taun pembukaan museum, sing dadi tonggak sejarah pungkasan taun iki, pameran iki nuduhake keunggulan Tsuneko, kayata "Matur suwun" lan "Happy Kouji" saka salah sawijining karya sing dianakake museum kasebut kanthi rasa syukur. bakal ngenalake buku sing dipilih kanthi tliti.

 Pameran iki bakal digawe karya Tsuneko, sing misuwur banget ing museum kasebut.Tsuneko disaranake dening gurune, Takakage Okayama (1866-1945), lan dipamerake ing pameran buku Taito Shodoin, organisasi kaligrafi utama nalika semana. Kajaba pameran Makiko "Tosa Diary (Volume Pertama) sing menang penghargaan "(1933), adhedhasar model sing ditampa saka Takakage, dheweke sinau" Yorozu no Kotowa "(" Yorozu no Koto "" ing esai "Takashikusa". 1933), "Tsuki no Ito Akaki" (1971), esai " Anak suket bantal "dipamerake ing pameran sing disponsori Asahi Shimbun saka 1980 kaligrafi kontemporer, lan" Takashikusa (pambuka) dipamerake ing pameran Nitten ing taun-taun pungkasan. 1986) lan karya-karya agung Tsuneko bakal dipamerake ing sak papan .Nyenengake buku Tsuneko sing apik banget liwat Kana.

Pameran Kana no Mi "Pilihan Pilihan Paling Apik Aku Pengin Ditiliki Lagi"

Gambar kerjo

Tsuneko Kumagai << Yorozu no Kotoha (Tsunakusa) >> 1971 Kumpulan Balai Peringatan Tsuneko Kumagai

Gambar kerjo

Tsuneko Kumagai << Monofuno (Manyoshu) >> 1975 Koleksi Balai Peringatan Tsuneko Kumagai, Ota Ward

Informasi pameran

Sesi 2021 Juli 7 (Sabtu) -November 17, 2021 (Selasa / liburan)
Jam Opening 9:00 nganti 16:30 (mlebu nganti 16:00)
dina nutup Saben dina Senen (8 Agustus (Senen / liburan), 9 September (Senen / liburan) mbukak, ditutup dina sabanjure)
Ragad mlebu Wong diwasa: 100 yen Anak: 50 yen
* Gratis kanggo sing umur 65 lan luwih (sertifikat dibutuhake) lan umur 6 taun.
Dhiskusi galeri lan informasi kebon

Kita bakal nerangake isi pameran lan nuntun sampeyan menyang kebon khusus.
2021 September (Sat), 9 Oktober (Sat), 18 November (Sat), 10
11:00 lan 13:00 saben dina
Kapasitas 10 wong saben wektu (dhasar sing dilayani dhisik), mung biaya mlebu, dibutuhake aplikasi advance
Nyuwun aplikasi liwat telpon utawa fax (TEL / FAX: 03-3772-0680 Aula Ward Ryuko Memorial Hall) kanggo aplikasi lan pitakon. Ing faks, mangga lebokake tanggal lan wektu partisipasi ing wicara galeri, jeneng (furigana), nomer telpon / fax, lan nomer wong sing dikarepake (nganti 2 wong).
* Jeneng lan informasi kontak saka pelamar bisa diwenehake menyang institusi umum kayata puskesmas umum sing dibutuhake.Tulung dicathet.

7 Juli (Sat) lan 24 Agustus (Sat) dibatalake amarga ana kahanan darurat amarga nyebarake infeksi virus corona anyar.
Matur nuwun kanggo pangerten.

Papan Balai Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko

bali menyang dhaptar