Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
liyane
AsosiasiBalai Peringatan Shiro Ozaki

Hydrangea lagi mekar.

Hydrangea, sing dadi titik pemotretan sing ndhelik ing aula memorial, wis diwarnai.Wektu paling apik kanggo ndeleng nganti pungkasan wulan Juni.Monggo istirahat ing bangku sing disedhiyakake nalika musim udan.

Dijupuk tanggal XNUMX Juni

bali menyang dhaptar