Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Rekrutmen
Aula Peringatan Ryuko

Proyek perencanaan kolaborasi regional: Kuliah "Status Saiki Asosiasi Seniman Kota Ota" sing dianakake

Kuliah sing gegandhengan bakal dianakake bebarengan karo pameran kolaborasi regional "Negara Saiki Asosiasi Seniman Ota Ward, Dideleng Bebarengan karo Karya Ryuko Kawabata" sing bakal dianakake ing Balai Peringatan Ryuko wiwit 2 Februari nganti 10 Maret.

Nama Kuliah: Proyek Perencanaan Kolaborasi Wilayah Hutan Budaya Ota Kuliah “Status Saiki Asosiasi Seniman Ota City”
Tanggal lan wektu: 2024 Februari 2 (Sab) 24:13-30:15
Dosen: Kurator Museum Peringatan Ryuko Kota Ota Takuya Kimura
Panggonan Temu: Ruang serbaguna, lantai 5, Ota Bunka no Mori
申込方法:大田文化の森運営協議会のサイトからお申込みいただけます。
(締切:定員まで余裕があるため、期間を延長し募集しています。現在の申し込み状況は大田文化の森運営協議会にご確認ください)
https://www.bunmori-unkyo.jp/calendar/2023_11_1434.html

bali menyang dhaptar