Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Pameran /
イ ベ ン ト
AsosiasiAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki

Babagan pembatalan XNUMX diskusi galeri bangunan

Amarga kahanan darurat, wicara galeri ing Sanno Sosudo / Balai Peringatan Shiro Ozaki XNUMX bakal dibatalake dina Setu, XNUMX Mei.Matur nuwun kanggo pangerten.

bali menyang dhaptar