Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
liyane
Aula Peringatan Ryuko

Kita wis nggawe katalog pameran kolaborasi

Ing Aula Peringatan Ryuko, kita nggawe rekor bergambar kanggo pameran kolaborasi "Ryuko Kawabata vs. Ryutaro Takahashi Collection-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi".Saliyane karya sing dipamerake, ukara pambuka Pak Ryutaro Takahashi, esai saka Pak Yuji Yamashita, ngawasi, lan panjelasan saben karya dikirim. Sanajan lancipé 88 kaca, isine akeh, lan kedadeyan sing tenang lan panas banget ana ing buku iki.Iki diterbitake minangka katalog lan buku dening Kyuryudo lan bisa dituku ing toko buku, nanging bisa dituku ing hotel tanpa pajak konsumsi.Coba delengen.

· Katalog pameran kolaborasi Rega adol museum 1,500 yen.

 

bali menyang dhaptar