Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

XNUMX jadwal acara bangunan

Amarga pengaruh penyakit infeksi iki, mula bakal angel nyithak status acara kanthi akurat, mula jadwal acara kanggo 3 bangunan kasebut bakal ditundha saiki.Kita bakal ngandhani babagan wektu resume sawise diputusake.Nuwun sewu amarga ana gangguan iki, lan matur nuwun amarga wis ngerti lan kerja sama.
Kita bakal ngandhani babagan informasi acara sing bakal dianakake ing XNUMX bangunan ing ngisor iki.
Informasi babagan wulan lan wulan sawise sabanjure bakal ditambahake lan dianyari udakara tanggal 25 saben wulan.
Uga disebar ing konter saben bangunan.

Kamar sing ditrapake

  • Ota Citizen's Plaza (Aula Gedhe, Aula Kecil, Ruang Pameran)
  • Aula Ward Ota / Aprico (Aula Gedhe / Aula Cilik / Ruang Pameran)
  • Daejeon Bunkanomori (Aula, Ruang Serbaguna, Pojok Pameran)