Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.10 + tawon!


Ditanggepi tanggal 2022 Januari 4

vol.10 Masalah musim semiPDF

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" minangka makalah informasi triwulanan sing ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal, sing nembe diterbitake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward wiwit musim gugur taun 2019.
"BEE HIVE" tegese tawon.
Bebarengan karo reporter bangsal "Mitsubachi Corps" sing dikumpulake kanthi rekrutmen terbuka, kita bakal nglumpukake informasi seni lan dikirim menyang kabeh wong!
Ing "+ tawon!", Kita bakal ngirim informasi sing ora bisa dilebokake ing kertas.

Wong seni: Furnitur lan piranti Ketua Society of Indoor History / Kadhaptar Properti Budaya Nyata Kazuko Koizumi, Direktur Showa Living Museum + bee!

Shotengai x Art: A toko buku gambar ngendi sampeyan bisa seneng teh "TEAL GREEN in Seed Village" + tawon!

EVENT manungsa waé mangsa + tawon!

Wong seni + tawon!

Furnitur ora diakoni minangka properti budaya utawa karya seni ing Jepang
"Ketua Masyarakat Sejarah Dalam Ruangan Alat Perabot / Direktur Museum Budaya Showa Living Terdaftar, Kazuko Koizumi"

Showa Living Museum, sing njaga lan mbukak omah-omahé wong biasa sing dibangun ing taun 26 bebarengan karo barang-barang rumah tangga.Direktur, Kazuko Koizumi, uga peneliti ing sajarah desain interior furnitur Jepang lan riwayat urip, sing makili Jepang lan dadi ketua Japan Society for Furniture and Tool Interior History.Ing geger jaman pasca perang, pasrawungan karo dhadha Sendai njalari dalan riset mebel Jepang.

Ing jaman biyen, saben dhaerah digawe mebel unik.

Aku krungu sampeyan miwiti perusahaan desain furnitur sawise sinau lukisan Barat ing Universitas Seni lan Desain Joshibi.

"Iku 34. Iku perusahaan cilik mung telung wong, presiden lan aku, lan aku ngrancang. Aku uga akuntansi lan desain. Ing wektu iku, tingkat Furnitur umume kurang banget. Sandhangan Malah ing tan, Furnitur kanthi papan veneer ing loro-lorone pigura kayu sing diarani struktur lampu kilat populer. Wiwit kabeh wis diobong ing perang lan ora ana sing ditinggal, apa wae ora preduli saka kualitase. Aku kepingin weruh yen ana sing bisa ditindakake. "

Tulung dakcritakake babagan pertemuan sampeyan karo dhadha Sendai lan perabot Jepang.

"Waktu iku aku menyang Museum Kerajinan Rakyat Jepang * ing Komaba. Aku wiwit cilik cah wadon, aku wis tau menyang Museum Kerajinan Rakyat, ngobrol karo aku nalika mangan krupuk beras. Nalika aku lunga kerja. babagan furnitur, kurator ngandhani yen Sendai kayane nggawe perabot sing menarik.
Mula aku menyang Sendai.Aku teka ing Sendai ing esuk lan menyang dalan ngendi toko Furnitur padha baris munggah, nanging kabeh toko diantrekake mung chests Western saka struktur laci.Aku kuciwa amarga iku beda, lan nalika aku dumadakan katon ing mburi, ana wong lagi ndandani barang lawas.Aku takon dheweke ngomong yen dheweke isih nggawe chests Sendai lawas, lan aku langsung takon.Nalika aku dolan, aku kaget amarga ana bocah wadon sing teka saka Tokyo, lan bojoku sing wis tuwa ngandhani macem-macem crita lawas.Aku kesengsem karo kehangatane wong-wong sing wis nindakake karya tradisional ing padesan, utawa kamanungsane wong sing kerja kanthi ikhlas. "

Ana akeh tukang sing ditinggal.

"Omah iki wis ngekspor chests Sendai wiwit jaman Meiji, mula ketoke dada Sendai wis dikenal ing luar negeri. Iku desain sing disenengi wong manca. Nalika pasukan teka ing Sendai sawise perang. Nanging, ana panjaluk peti Sendai. , lan aku terus nggawe. Ora mung ing Sendai, nanging ing jaman biyen, dada unik digawe ing macem-macem wilayah, nanging ing jaman Showa, padha standar dadi dada Tokyo. , Kejaba dada Sendai, wis ilang. ."


Dada Sendai (tengah) sing dadi desain njero ruangan Ogiwara Miso Soy Sauce Shop ing Shiogama City
Kasugihan saka Kazuko Koizumi Life History Institute

Ora ana sing nyinaoni sejarah perabotan.Kabeh padha otodidak.

Sawise iku, aku dadi mahasiswa riset ing Jurusan Arsitektur, Fakultas Teknik Universitas Tokyo.Apa sing dadi pemicu?

"Aku sinau sejarah furnitur nalika makarya minangka toko furnitur. Buku pisanan sing diterbitake yaiku" Modern History of Housing "(Yuzankaku Publishing 34) ing umur 1969. Guru liyane babagan omah Ditulis lan aku nulis babagan furnitur. Diawasi dening Profesor Hirotaro Ota saka sejarah arsitektur ing Universitas Tokyo. Aku dadi mahasiswa riset sejarah arsitektur."

Sampeyan wis riset sadurunge kuliah, lan sampeyan nerbitake buku, ta?

"Ya, mula aku miwiti riset kanthi temen-temen. Amarga riset babagan sejarah furnitur minangka lapangan sing durung dikembangake, mula aku nggunakake metode riset sejarah arsitektur lan nerusake riset kanthi groping. Aku otodidak. Nalika aku miwiti. riset dhewe, aku ora kasengsem ing siji-sijine."

Ora ana sing kasengsem ing perabotan.Aku ora ngerti nilai budaya.

Apa sampeyan bisa ngomong babagan perabot minangka seni?

"Furniture nduweni aspek praktis lan artistik. Sawetara furnitur praktis, dene liyane apik lan nilai budaya minangka karya seni. Nanging, furnitur minangka properti budaya ing Jepang. Nilai kasebut ora diakoni. Iki diarani Ryukoin ing Daitokuji * ing Kyoto.Kepala menaraTatchuAna.pertapan rahasiaMitanIki minangka candhi sing ngemot akeh harta karun nasional kayata kamar teh lan mangkuk teh Tenmoku.Ana meja prasaja, ayu, dhuwur-tech.PendhiriKogetsu SotoiKankerIki minangka meja tulis sing digunakake (1574-1643).Wong iki putrane Tsuda Sōgyū, ahli teh bebarengan karo Sen no Rikyu lan Imai Sokyu.Nalika dakdeleng ing meja, aku nemokake yen iku meja morus alba sing digawe dening Rikyu.Iki minangka meja sing bisa ditunjuk minangka properti budaya penting nasional.Ryukoin minangka candhi sing misuwur kanthi akeh bandha nasional lan dibukak dening wong-wong saka Badan Urusan Budaya, nanging amarga ora ana sing nggatekake furnitur, mula ora dingerteni utawa dievaluasi. "


Meja Rikyu Morus alba dibalekake dening Kenji Suda, bandha nasional sing urip
Kasugihan saka Kazuko Koizumi Life History Institute

Aku ngurmati minangka pendiri, nanging aku ora ngira yen iki minangka karya seni utawa budaya.

"Ana akeh conto kaya ngono. Iki crita nalika aku lunga menyang Manshuin * ing Kyoto kanggo ngerteni. Iki minangka candhi ing ngendi pangeran nomer loro Pangeran Hachijo Tomohito, pangeran Katsura Imperial Villa, diadegake nalika jaman Edo. Jaman awal arsitektur Shoin-zukuri gaya Sukiya. Shoin-zukuri minangka istana gusti, Sukiya-zukuri minangka ruang teh, lan sing siji yaiku Vila Kekaisaran Katsura.
Ing pojok koridor Manshuin ana rak bledug.Rak sing rada menarik, mula aku nyilih gombal banjur diusap.Ing babagan arsitektur, iki minangka rak sing dibangun dening Sukiya-zukuri Shoin.Nganti saiki, perabotan para aristokrat yaiku gaya Shoin-zukuri kayata karya lacquer.Kanggo bran saka tas ndhuwurBrokat alusZenkinAku duwe pinggiran brokat.Iku uga Shoin-zukuri.Ing sisih liya, rak-rak kasebut kanthi gaya sukiya lan duwe permukaan kayu sing gundhul.Iku rak digawe dening Sukiya-gaya Shoin.Menapa malih, punika beting terkenal karo sajarah dawa sing paling wiwitan lan sampeyan ngerti sing digunakake.Nanging ora ana sing ngerti.Dadi, mebel ora diakoni minangka properti budaya utawa karya seni. Aku wawancara karo "Perabot Jepang Seni Jepang" (Shogakukan 1977). "


Manshuin Monzeki Rak
Kasugihan saka Kazuko Koizumi Life History Institute

Kabeh padha ngerti.

"Perabot Jepang nduweni gaya klasik, gaya Karamono, gaya sukiya, gaya seni rakyat, lan karya seniman modern. Gaya klasik yaiku kerajinan lacquer kaya sing wis dakcritakake sadurunge.Maki-eMakie·Urushi-eUrushie·RadènRadènlsp bisa ditrapake.Furnitur digunakake dening wong-wong sing nduweni pangkat dhuwur kayata kaisar lan bangsawan.Gaya Karamono nggunakake rosewood lan kayu eboni kanthi desain Cina.Gaya Sukiya nggunakake kulit sing dikembangake kanthi upacara tehTukang kayuTukang kayuIku Furnitur saka.Gaya seni rakyat minangka desain lan finish sing prasaja sing dikembangake ing antarane wong-wong saka jaman Edo nganti jaman Meiji.Karya-karya seniman modern kalebu seniman kerajinan kayu wiwit jaman Meiji.Nganti saiki, mebel digawe dening pengrajin, lan tinimbang dadi penulis, dheweke dadi penulis ing jaman saiki.Furnitur teka ing macem-macem wektu lan jinis lan menarik banget. "

Apa prabot Jepang ora disinaoni sejarah nganti guru nyinaoni?

"Ya, ora ana sing nindakake kanthi temen-temen. Mula, nalika aku nggawe Taman Sejarah Yoshinogari, ana wong ing sejarah arsitektur ing bangunan kasebut, nanging ora ana sing ngerti babagan interior, mula aku ndandani ruangan kasebut. Ora ana sing nglakoni. akeh Furnitur lan sajarah njero ruangan.
Bagean gedhe liyane saka karyaku yaiku riset babagan perabotan gaya Barat modern lan pemugaran lan pemugaran adhedhasar. "

Furnitur ditinggal tanpa didandani.

Guru uga nggarap pemugaran furnitur ing bangunan gaya Barat, sing wis ditemtokake minangka properti budaya penting ing saindenging negoro.

"Arisugawa TakehitoArisugawa no MiyatakehitoPemugaran furnitur ing vila Kekaisaran, Tenkyokaku, minangka sing pisanan.Iku taun 56 (Showa 1981).Alami, macem-macem perabotan lawas tetep ana ing arsitektur properti budaya sing penting.Nanging, Badan Urusan Budaya ora nemtokake furnitur minangka properti budaya.Mulane, perabotan dibuwang nalika bangunan didandani.Ing wektu pemugaran, gubernur Prefektur Fukushima ngendika yen Tenkyokaku iku Pak Matsudaira lan sanak keluarga Arisugawanomiya.Dadi katon Tenkyokaku kaya omahe sanak-sedulure, lan prabot-prabote dipulihake lan dibalekake ing kontrol langsung saka gubernur.Kanthi kabeh perabot, kamar kasebut dadi rame lan apik.Akibaté, furnitur properti budaya penting ing negoro uga wis dibalèkaké lan didandani.Ing sakiwa-tengené Bangsal Ota, prabot-prabot tilas Kraton Asaka, sing wis dadi museum taman, lagi dipugar.Saka Yoshinogari nganti tilas daleme Kraton Asaka, mesthine aku kudu nindakake. "


Mantan Furnitur Restorasi Keraton Asaka
Kasugihan saka Kazuko Koizumi Life History Institute

Tulung dakcritakake babagan kegiatan sampeyan ing mangsa ngarep.

"Saiki aku lagi nulis sejarah furnitur Korea. Aku arep nulis enggal. Lan aku duwe prekara liyane sing pengin daktulis. Aku pengin nerbitake rong buku sing bakal dadi puncak risetku."

Apa isi buku liyane?

"Aku durung bisa ngomong (ngguyu)."

 

* Museum Kerajinan Rakyat Jepang: Iki direncanakake dening pemikir Yanagi Soetsu lan liya-liyane ing taun 1926 minangka basis gerakan Mingei kanthi tujuan kanggo mempopulerkan konsep kaendahan anyar sing diarani "Mingei" lan "nggawe kaendahan". 1936 kanthi pitulungan.Kira-kira 17000 kerajinan anyar lan lawas saka Jepang lan negara liya, kayata keramik, produk pewarna lan anyaman, produk lacquering kayu, lukisan, produk logam, produk batu, lan produk kepang, sing diklumpukake dening mata estetis Yanagi disimpen.

* Muneyoshi Yanagi: Pemikir terkemuka ing Jepang. Lair ing taun 1889 ing Minato-ku, Tokyo.Kepincut karo kaendahan keramik Korea, Yanagi menehi pakurmatan marang wong Korea, nalika mbukak mripate kanggo kaendahan barang-barang saben dina sing digawe dening tukang sing ora dingerteni.Banjur, nalika nyelidiki lan nglumpukake kerajinan saka kabeh Jepang, ing taun 1925 dheweke nggawe tembung anyar kanggo "Mingei" kanggo ngrayakake kaendahan kerajinan rakyat, lan miwiti gerakan Mingei kanthi tenanan. Ing taun 1936, nalika Museum Kerajinan Rakyat Jepang dibukak, dheweke dadi direktur pisanan. Ing taun 1957, dheweke kapilih dadi Wong Berjasa Budaya. Dheweke tilar donya ing taun 1961 suwene 72 taun.

* Kuil Daitokuji: Didegaké taun 1315.Iki rusak amarga Perang Onin, nanging Ikkyu Sojun pulih.Hideyoshi Toyotomi nganakake pemakaman Nobunaga Oda.

* Tatchu: Institut cilik ing ngendi para murid kepengin banget marang kabecikan lan ngadegake ing kuburan sawise mati Imam Agung Odera.Candhi cilik ing latar candhi gedhe.

* Manshuin: Dibangun ing Hiei nalika jaman Enryaku (728-806) dening Saicho, pangadeg pandhita Buddha.Ing taun kaping 2 Meireki (1656), Pangeran Hachijo Tomohito, pangadeg Katsura Imperial Villa, mlebu ing candhi lan dipindhah menyang lokasi saiki.

* Tenkyokaku: Bangunan gaya Barat sing dibangun ing cedhak Lake Inawashiro minangka vila kanggo Pangeran Arisugawa Takehito.Interioré bangunan kasebut, sing nduweni desain Renaissance, nyedhiyakake aroma jaman Meiji.

 

Profil


Kazuko Koizumi ing "Showa Living Museum"
Ⓒ KAZNIKI

Lair ing Tokyo taun 1933.Doctor of Engineering, Ketua Interior History Society of Furniture and Tools, lan Direktur Showa Living Museum, properti budaya nyata sing kadhaptar.Sajarah desain interior furnitur Jepang lan peneliti sejarah urip. Dheweke wis ngarang pirang-pirang buku kayata "History of Interiors and Furniture" (Chuokoron-sha) lan "TRADITIONAL JAPANESE FURNITURE" (Kodansha International).Mantan profesor ing Universitas Wanita Kyoto.

Showa Living Museum
  • Lokasi / 2-26-19 Minamikugahara, Ota-ku, Tokyo
  • Akses / 8 menit mlaku saka "Stasiun Kugahara" ing Jalur Tokyu Ikegami.8 menit lumaku saka "Stasiun Shimomaruko" ing Jalur Tokyu Tamagawa
  • Jam kerja / 10: 00-17: 00
  • Bukak dina / Jum'at, Setu, Minggu, lan preian
  • Telpon / 03-3750-1808

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

Shopping street x seni + tawon!

Aku pengin kasebut kanthi teliti, nyambung wong lan buku
A toko buku gambar ngendi sampeyan bisa seneng tehTEALTeal GREENijo in Winihwiji Villagedesa"
Bakul: Yumiko Tanemura

Saka Stasiun Musashi Nitta, nyabrang Kanpachi Dori lan belok nengen ing gapura nursery, lan sampeyan bakal weruh toko karo tandha kayu ing tembok putih.Iki minangka toko buku gambar "TEAL GREEN ing Desa Bibit" sing bisa sampeyan nikmati teh.Ing mburi ana warung kopi, lan minangka papan sing bisa santai sanajan karo bocah-bocah.

Aku pengin ngoptimalake lokasi toko buku ing wilayah pemukiman.

Apa sing nggawe sampeyan miwiti?

"Kugahara Sakaekai (Minamikugahara) Kugahara duweni ijo teal pisanan. Iki toko buku gambar sing apik banget, mula aku dadi pelanggan, kaya ngono.
Nalika aku krungu yen toko bakal ditutup ing Januari 2005, aku pancene ora kejawab ilang toko atraktif saka wilayah lokal.Aku kepingin weruh apa sing kudu ditindakake ing uripku sing kapindho sawise mbikak anakku wis mapan, mula aku ngentekake setaun kanggo ndandani omahku lan pindhah menyang kene tanggal 1 Maret 1. "

Nyuwun tulung asal usulipun toko.

"Jeneng kasebut diwenehake dening pemilik sadurunge. Ijo teal tegese pirus peteng ing endhas lanang teal. Sing duwe mantan dadi desainer. Antarane warna tradisional Jepang. Kayane dheweke milih jeneng iki.
Desa Inseed asale saka jenengku Tanemura.Tyr-Teal mabur saka Kugahara lan ndharat ing Chidori.Lan crita desa siki = tekan omahe Tanemura digawe dening sing duwe toko sadurunge nalika bukaan nganyari maneh. "

Apa sampeyan bisa ngomong babagan buku sing sampeyan lakoni?

"Kita duwe udakara 5 buku gambar lan buku bocah saka Jepang lan luar negeri. Kita uga duwe kertu pos lan set layang kanggo panulis. Aku pengin sampeyan nulis layang. Sawise kabeh, huruf tulisan tangan apik. . "

Mangga ngandhani konsep lan fitur toko.

"Aku pengin ngoptimalake lokasi toko buku ing wilayah pemukiman. Aku pengin pelanggan luwih cedhak karo jagad buku kanthi nganakake acara mulyo unik ing toko iki."


Bakul: Yumiko Tanemura
Ⓒ KAZNIKI

Aku sing bisa kanggo nangkep inti saka iku amarga iku wong diwasa sing wis macem-macem pengalaman urip.

Apa pesona donya buku?

"Nalika aku kuwatir wiwit cilik, aku rumangsa wis ngalahake tembung ing buku kasebut. Aku pengin bocah-bocah lan wong diwasa nemoni tembung-tembung kasebut. Bocah-bocah lan wong diwasa, apamaneh bocah-bocah, pengalaman sing beda-beda. Aku ora bisa nindakake. kabeh, dadi aku pengin sampeyan nggunakake imajinasi ing buku kanggo pengalaman liyane. Aku pengin sampeyan urip sugih."

Apa sampeyan pengin wong diwasa uga bocah-bocah maca?

"Aku mikir yen wong diwasa sing duwe macem-macem pengalaman urip bisa nangkep inti saka iku luwih jero. Asring kasus wong diwasa nyadari bab-bab sing padha ora weruh nalika isih cilik. Buku iku tembung winates. Amarga wis ditulis ing, Aku. mikir sing bakal aran donya konco tembung sing luwih minangka diwasa.
Teal Green uga nganakake klub buku kanggo masyarakat umum.Iki minangka rapat ing ngendi wong diwasa maca perpustakaan bocah lanang lan nuduhake kesan. "Nalika aku maca nalika isih bocah, kaya wong sing medeni sing ora ngerti apa sing bakal ditindakake karakter kasebut, nanging nalika aku maca nalika diwasa, aku bisa ngerteni manawa ana alesan kanggo wong kasebut nindakake.Rasaku rada beda karo nalika isih cilik. Aku mikir yen sampeyan maca buku sing padha kaping pirang-pirang ing urip sampeyan, sampeyan bakal weruh sing beda. "

Muga-muga wong bakal nemokake manawa jagad buku gambar nyenengake.

Bocah-bocah bisa nambah imajinasi, lan wong diwasa bisa ngerti jagad iki kanthi jero amarga wis ngalami urip.

"Bener, aku mung pengin bocah-bocah seneng nalika isih bocah, tanpa mikir babagan sing angel. Wong diwasa pengin migunani, nanging mung buku gambar. Muga-muga wong bakal nemokake yen jagad iki nyenengake."

Apa kritéria kanggo milih seniman lan karya sing sampeyan tangani?

"Iku buku gambar, dadi gambar sing apik. Lan teks. Sing penting uga gampang diwaca kanthi banter. Aku kerep milih crita sing pungkasane simpatik sing menehi pangarep-arep. Bocah-bocah maca. Aku seneng sing nggawe. Aku mikir "Oh, iku fun" utawa "Ayo padha nindakake sing paling apik maneh" Aku pengin anak maca bab padhang sabisa."

Aku nyoba duwe kesempatan kanggo ngrungokake crita langsung saka artis.


Ruang kafe ing ngendi lukisan asli dipamerake
Ⓒ KAZNIKI

Saliyane dodolan, sampeyan melu macem-macem kegiatan kayata pameran lukisan asli, ceramah galeri, klub buku, acara talk show, lan lokakarya.

"Saiki akeh pameran buku bergambar asli, wektu iku aku duwe kesempatan kanggo ngrungokake crita langsung saka seniman. Pikiranmu apa nalika nggawe buku, lan suwene suwene? Nalika krungu critane. saka penulis, aku bakal maca buku kasebut kanthi luwih jero. Aku bungah yen kabeh sing melu kesengsem lan bali kanthi rai sumringah. , Pesta crita kanggo buku gambar padha, lan aku seneng. kanggo ngemu rasa manunggal kuwi."

Mangga ngandhani kita rencana mangsa.

"Ing April, kita bakal nganakake pameran gambar asli dening penerbit sing diarani" Mekurumu. Iki wektu sing angel kanggo penerbit, aku rumangsa apik yen aku bisa nyengkuyung."

Kasunyatan manawa editor kasebut miwiti dhewe, mesthine duwe perasaan sing kuat kanggo dheweke.

"Iya bener, aku yakin ana buku sing arep dakterbitake. Aku rumangsa ana buku sing bisa dakterbitake yen ora bisa diterbitake dening penerbit gedhe. Iku menarik kanggo ngerti perasaan kasebut, ta. Wiwit buku digawe dening wong, mesthine ana perasaane wong, sampeyan pengin ngerti."

Aku pengin ngirim buku sing pancene dibutuhake wong.

Mangga ngandhani babagan perkembangan ing mangsa ngarep.

"Aku pengin nggawe usaha sing terus-terusan kanggo nyambungake buku lan wong. Wong sing teka ing toko kita pengin menehi hadiah kanggo bocah-bocah kaya ngono, mula dheweke mikir babagan buku apa sing apik. Saben wong pengin nyambungake buku kasebut kanthi teliti. lan wong supaya aku bisa nyukupi kekarepanku."

Boten kados pesenan mail, padha teka langsung menyang toko.

“Ya, akeh sing takon lan ngarep-arep buku sing diwaca ing wektu kaya ngono, kayata buku sing bisa nyuda rasa turu ing wayah wengi, utawa buku gambar sing nggawe sampeyan ngguyu karo bocah nalika ngobrol, nalika nindakake, aku bisa. piye wae rasakake sapa lan apa kahanan saiki. Ora mung kanggo wong diwasa nanging uga kanggo bocah-bocah. Apa sing sampeyan minati lan dolanan apa sing sampeyan lakoni? Nalika ngrungokake kaya ngono, aku nyaranake sampeyan nyoba jinis iki. saka buku. Besuk yen teka, aku seneng banget krungu anakmu seneng banget karo buku kasebut. Acara uga minangka cara kanggo nyambungake buku karo wong, nanging ide dhasar yaiku nyerahake buku kanggo saben wong. Aku arep ngirim buku sing wong pancene perlu."


Ⓒ KAZNIKI

"TEAL GREEN in Seed Village", toko buku gambar ing ngendi sampeyan bisa ngombe teh

  • Lokasi: 2-30-1 Chidori, Ota-ku, Tokyo
  • Akses / 4 menit mlaku saka "Stasiun Musashi-Nitta" ing Jalur Tokyu Tamagawa
  • Jam kerja / 11: 00-18: 00
  • Liburan biasa / Senin / Selasa
  • Email / teal-green ★ kmf.biglobe.ne.jp (★ → @)

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

Perhatian mbesuk ACARA + tawon!

Tanggepan mbesuk KALENDER ACARA Maret-April 2022

Informasi EVENT manungsa waé bisa dibatalake utawa ditundha mbesuk kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.
Mangga dipriksa saben kontak kanggo informasi paling anyar.

Penerbit "Mekurumu" Pameran
"Aku arep ngirim buku kanggo kabeh bocah"

Tanggal lan wektu 3 Maret (Rebo) - 30 April (Minggu)
11: 00-18: 00
Preian biasa: Senin lan Selasa
Panggonan "TEAL GREEN in Seed Village", toko buku gambar ing ngendi sampeyan bisa ngombe teh
(2-30-1 Chidori, Ota-ku, Tokyo)
Fee Ora maido
Proyek sing gegandhengan Acara ngobrol
4 April (Sab) 9: 14-00: 15

bengkel
4 April (Sab) 16: 14-00: 15
Panjadwal / Enquiry "TEAL GREEN in Seed Village", toko buku gambar ing ngendi sampeyan bisa ngombe teh
03-5482-7871

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

Model Sepur Modul LAYOUT AWARD2022
Pameran lelungan

Tanggal lan wektu 4 Agustus (Sat) lan 2 (Sun)
10:00-17:00 (16:00 ing dina pungkasan)
Panggonan Creative Manufacturing Cre Lab Tamagawa
(1-21-6 Yaguchi, Ota-ku, Tokyo)
Fee Gratis / ora dibutuhake reservasi
Panjadwal / Enquiry Creative Manufacturing Cre Lab Tamagawa

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

Pameran Seniman Wanita Lokal kaping 3: Pameran Seniman Wanita ing Kamata

Tanggal lan wektu 4 April (Sun) - 10 Mei (Sun)
12: 00-18: 00
Preian biasa: Rebo lan Kamis
Panggonan Galeri Minami Seisakusho
(2-22-2 Nishikojiya, Ota-ku, Tokyo)
Fee Gratis
Proyek sing gegandhengan Dhiskusi galeri
4 April (Surya) 17:14-
Gratis / reservasi dibutuhake
Cast: Takuya Kimura (kurator Ryuko Memorial Hall)

Kolaborasi langsung
4 April (Surya) 25:15-
2,500 yen, sistem reservasi
Cast: Torus (Hal-Oh Togashi Pf, Tomoko Yoshino Vib, Ryosuke Hino Cb)
Panjadwal / Enquiry Galeri Minami Seisakusho
03-3742-0519

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

Galeri Kishio Suga lan Buddha Heian


Kishio Suga << Iklim Hubungan >> (bagean) 2008-09 (kiwa) lan << Ukiran Kayu Sisa Bodhisattva Kannon >> Periode Heian (Abad kaping 12) (Kanan)

Tanggal lan wektu 6 Juni (Jum) -3 (Minggu)
14: 00-18: 00
Preinan biasa: Senin-Kamis
Panggonan Galeri kuna lan modern
(2-32-4 Kamiikedai, Ota-ku, Tokyo)
Fee Gratis
Panjadwal / Enquiry Galeri kuna lan modern

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

Arsip Seni Ota (OAA) 3 Takashi Nakajima


Pameran kepungkur saka Takashi Nakajima

Tanggal lan wektu 6 Juni (Jum) -3 (Minggu)
13: 00-18: 00
Panggonan KOCA
(KOCA, 6-17-17 Omorinishi, Ota-ku, Tokyo)
Fee Gratis
Panjadwal / Enquiry Ing Kamata Co., Ltd.
info ★ atkamata.jp (★ → @)

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

お 問 合 せ

Bagian Hubungan Umum lan Krungu Umum, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ota-kumin Plaza
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150