Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.7 + tawon!


Ditanggepi tanggal 2021 Januari 7

vol.7 Masalah musim panasPDF

Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" minangka makalah informasi triwulanan sing ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal, sing nembe diterbitake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward wiwit musim gugur taun 2019.
"BEE HIVE" tegese tawon.
Bebarengan karo reporter bangsal "Mitsubachi Corps" sing dikumpulake kanthi rekrutmen terbuka, kita bakal nglumpukake informasi seni lan dikirim menyang kabeh wong!
Ing "+ tawon!", Kita bakal ngirim informasi sing ora bisa dilebokake ing kertas.

Artikel fitur: Aku pengin lunga, Kawase Hasui ( Cepet ) Lanskap Daejeon digambar dening + tawon!

Iki dudu papan sing misuwur, nanging lanskap kasual digawe.
"Kurator Museum Rakyat Ward Ota 眞坂 ( Ora bisa ) Orie "

Wilayah ing sekitar Ota Ward dikenal minangka papan sing apik banget, lan ing jaman Edo, wilayah kasebut digawe minangka ukiyo-e dening akeh pelukis kayata Hiroshige Utagawa, Hokusai Katsushika, lan Kuniyoshi Utagawa.Wektu wis kliwat, lan ing jaman Taisho, lair cetakan kayu anyar sing diarani "cetakan anyar".Pemimpin lan panulis sing paling populer yaiku Hasui Kawase (1883-1957). Iki diarani "Showa Hiroshige" lan misuwur ing jaban rangkah.Steve Jobs, sing nglairake komunitas IT saiki, uga dadi kolektor sing seneng banget.

Hasui Kawase "Ichinokura Ichinokura" (Sunset) Perangko hak cipta paling tuwa, digawe taun 3
Hasui Kawase "Ikegami Ichinokura (Sunset)" "Tokyo Twenty Views" 3
Kasedhiya dening: Museum Rakyat Ota Ward

Apa bedane Ukiyo-e lan Shin-hanga?

"Skema warna, komposisi, lan cetakan anyar anyar. Cetakan Ukiyo-e ing jaman Edo rada deformasi, nanging cetakan anyar Hasui pancen realistis. Lan jumlah warna cetak beda. Dikandhani manawa ukiyo-e Print paling ora duwe 20 warna, lan cetakan anyar duwe 30 nganti 50 warna. "

Hasui diarani "travel printmaker" lan "pujangga lelungan" ...

"Yen ditakoni apa sing dakkarepake, aku bakal enggal lelungan!" Ing komentar babagan pekerjaanku.Sampeyan pancen lelungan ing saindhenging taun.Aku lunga menyang sketsa, bali lan langsung nggambar sketsa, lan lelungan maneh.Sanalika sawise Gempa Kanto Agung, kita bakal lelungan saka Shinshu lan Hokuriku menyang wilayah Kansai lan Chugoku luwih saka 100 dina. Telung wulan aku adoh saka omah lan lelungan terus-terusan."

Kepiye babagan gambar Tokyo?

"Hasui iku saka Shimbashi.Wiwit aku lair ing kampung halamanku, ana akeh lukisan ing Tokyo. Aku wis narik luwih saka 100 poin.Prefektur Kyoto lan Shizuoka paling umum ing deso, nanging isih ana skor udakara 20 nganti 30 poin.Tokyo gedhe banget. Aku nggambar kaping 5."

Apa ana bedane ekspresi saka wilayah liyane?

"Amarga iku kutha ing kana aku lair lan gedhe, mula ana akeh karya sing nggambarake ora mung papan-papan sejarah sing misuwur, nanging uga pemandangan santai ing Tokyo sing wis dingerteni Hasui.Pemandangan, utamane lukisan sing digambar ing jaman Taisho, nggambarake urip saben dinane wong sing dumadakan weruh."

Uga misuwur ing jaban rangkah.

"Cetakan anyar biasane 100 cetakan, paling ora 200 cetakan, nanging Hasui "Magome no Tsuki" jarene nyithak luwih akeh.Aku ora ngerti nomer sing pas, nanging dakkira kayane laris banget.
Kajaba iku, suwene pirang-pirang taun wiwit taun 7, Biro Pariwisata Internasional nggunakake gambar Basui ing poster lan tanggalan kanggo ngundang lelungan menyang Jepang menyang luar negeri, lan bisa uga disebarake minangka kertu Natal saka Jepang menyang presiden lan perdana menteri. ing saindenging jagad. Aku bakal.Iki kanggo nunggu popularitas Hasui ing luar negeri.
"

Hasui Kawase "Magome no Tsuki" digawe ing taun 5
Hasui Kawase "Magome no Tsuki" "Twenty Views of Tokyo" Showa 5
Kasedhiya dening: Museum Rakyat Ota Ward

Nggunakake sebagian besar industri lukisan ing Ota Ward

Coba critakake babagan hubungan sampeyan karo Ota Ward.

"Ota, kayata" Senzokuike "," Ikegami Ichinokura (Sunset) "," Magome no Tsuki "," Omori Kaigan "," Yaguchi ", lsp. Lima karya pemandangan ing pendhapa digambar. "Senzoku Pond" diproduksi ing taun 5.Hasui pindhah menyang Ward Ota udakara pungkasan taun 3.Wiwitane, aku pindhah menyang wilayah sing cedhak Sekolah Menengah Omori Daisan, lan sawise sawetara wektu, aku pindhah menyang Magome ing taun 2.Aku nyawisake kabeh karya lukisan ing Ota Ward."

Foto wilayah Yaguchi Watari saiki
Cedhak Mark Pass Yaguchi sing saiki.Kutha iki minangka kali sing bisa santai para warga. Ⓒ KAZNIKI

Apa sampeyan bisa ngenalake sawetara karya sing nggambarake Ota Ward?Contone, kepiye milih adhedhasar kesenengan mbandhingake pemandangan nalika produksi lan saiki?

"Minangka karya sing nggambarake Ota Ward, ana" Peteng Furukawa Tsutsumi "(1919 / Taisho 8).Wit ginkgo ing Nishirokugo nggambarake wilayah ing sadawane Kali Tama cedhak Candi Anyo-ji, sing diarani minangka Furukawa Yakushi sing misuwur.Tanggul ijo sing ora ana sing ditarik, nanging saiki dadi area perumahan.
"Yaguchi nalika awan" (1919 / Taisho 8) uga malang ing Kali Tama.Daripada nggambar Pass Yaguchi sing misuwur, aku nggambar kapal kerikil cethek lan rada jembar sing nggawa kerikil menyang Tokyo lan Yokohama.Narik banget nggambar gambar priya sing lagi nggarap cuaca mendhung.Saiki ora ana bayangan sing bisa dideleng, kalebu budaya kapal kerikil.Apa rasane unik Hasui sing ora narik kawigaten kaya ngono?Kalorone kalebu karya taun kaping 8 jaman Taisho, mula dadi jaman nalika aku durung urip ing Ota Ward.
"Senzoku Pond" lan "Tokyo Twenty Views" (1928 / Showa 3) isih duwe pemandangan sing padha kaya sadurunge.Iki minangka komposisi sing ndeleng Candi Myofukuji saka gudang kapal saiki ing sisih kidul Senzokuike.Asosiasi Pemandangan Washoku isih nglindhungi alam, pemandangan, lan rasa wektu kasebut.Pangembangan isih ditindakake, lan udakara nalika omah wiwit dibangun sithik-sithik.

Hasui Kawase "Senzoku Pond" digawe taun 3
Hasui Kawase "Senzoku Pond" "Rong Puluh Tampilan Tokyo" Digawe taun 3
Kasedhiya dening: Museum Rakyat Ota Ward

"Magome no Tsuki" lan "Tokyo Twenty Views" (1930 / Showa 5) minangka karya nggambarake wit pinus Ise.Sayange pinus wis mati.Ditulis manawa ing jaman Edo, warga desa sing ngunjungi Ise nggawa wit pinus maneh lan ditandur.Mesthi dadi simbol Magome.Telung Matsuzuka tetep ana ing mburi kuil utama Kuil Tenso.

Foto Kuil Tenso, ing kana biyen Sanbonmatsu, saka Shin-Magomebashi
Saka Shin-Magomebashi, wenehi arah menyang Kuil Tenso, ing kana biyen Sanbonmatsu. Ⓒ KAZNIKI

"Omori Kaigan" lan "Tokyo Twenty Views" (1930 / Showa 5) saiki direklamasi.Ana ing sekitar Taman Miyakohori.Ana dermaga lan dermaga.Saka kana, aku miwiti budhal menyang kebon rumput laut.Rumput laut Omori misuwur, lan kayane Basui asring dadi souvenir.

Hasui Kawase "Omori Kaigan" digawe ing taun 5
Hasui Kawase "Omori Kaigan" "Puluh Puluh Tokyo" Showa 5
Kasedhiya dening: Museum Rakyat Ota Ward

Morigasaki ing "Sunset Morigasaki" (1932 / Showa 7) uga wilayah sing ditandur rumput laut.Ana ing antarane Omori Minami, Haneda lan Omori.Ana spring mineral, lan ing jaman biyen, panulis Magome biyen dolanan.Gubug sing digambarake yaiku gubug rumput laut sing wis garing. "

Dunia sepi sing kayane Hasui ditarik pungkasane.

Dianakaké ing Museum Rakyat Ota Ward wiwit wulan JuliPameran khusus "lanskap Hasui Kawase-Jepang sing lelungan kanthi cetakan-"Tulung critakake.

"Babagan pertama yaiku pemandangan Tokyo, lan paruh nomer loro minangka pemandangan tujuan. Kita arep nampilake udakara 2 barang kanthi total.
Ing paruh pertama, sampeyan bisa ndeleng kepiye Hasui, sing lair ing Tokyo, nggambar Tokyo.Kaya sing dakkandhakake sadurunge, ana akeh karya sing nggambarake ora mung situs bersejarah nanging uga pemandangan biasa.Sampeyan bisa ndeleng apa sing saiki wis ilang, apa sing isih ana sadurunge, pemandangan jaman biyen lan cara urip wong.Nanging, Hasui, sing semangat nggambar Tokyo sadurunge perang, tiba-tiba ilang sawise perang.Ana meh 90 karya pra-perang, nanging mung 10 karya sawise perang.Aku mikir yen Tokyo sawise perang berubah kanthi cepet, lan aku rumangsa kasepen amarga Tokyo ilang ing njero batinku.
Sawise perang, karya sing nggambarake Ota Ward yaiku "Sisa Salju ing Kolam Washoku" (1951 / Showa 26).Iki minangka pemandangan kolam sikil sikil sing wis ditutupi salju.Kayane dheweke asring mlaku-mlaku ing kolam sikil sing wisuh, lan bisa uga duwe lampiran.

Hasui Kawase "Senzoku Ikeno Sisa Salju" 26
Hasui Kawase "Sisa Salju ing Kolam Washoku" Digawe taun 26
Kasedhiya dening: Museum Rakyat Ota Ward

Pemandangan pungkasan sing dakgambar yaiku Kuil Ikegami Honmonji ing "Ikegami Snow" (1956 / Showa 31).Setahun sadurunge mati.Iki uga malang salju.Babagan pungkasan sing dakgambar yaiku kuil kuno sing diarani Washokuike lan Honmonji.Kayane aku nggambar kanthi lampiran pemandangan sing durung owah wiwit biyen.Loro-lorone minangka jagad sing sepi kaya Hasui.

Hasui Kawase "Noyuki Ikegami" digawe taun 31
Hasui Kawase "Salju ing Ikegami" digawe taun 31
Kasedhiya dening: Museum Rakyat Ota Ward

Ing pérangan pungkasan pameran, aku njupuk pemandangan tujuan plancongan Hasui, sing luwih seneng lelungan tinimbang liyane.Aku mikir angel lelungan amarga corona, nanging Hasui mlaku-mlaku kanggo pihak kita lan nggambar macem-macem lanskap.Muga-muga sampeyan bisa ngrasakake lelungan ing saindenging Jepang liwat cetakan lanskap sing digawe dening Hasui."

Profil

Foto kurator
Ⓒ KAZNIKI

Kurator Museum Rakyat Ward Ota.Ing taun 22, dheweke njupuk jabatan saiki.Saliyane pameran permanen sing ana gandhengane karo Magome Bunshimura, ing taun-taun pungkasan dheweke dadi pamimpin pameran khusus "Ota Ward in the Works-Landscape sing digawe penulis / pelukis".

Kawase Hasui

Potret Hasui Kawase / Juli 14
Kawase Hasui duweni saka: Museum Rakyat Ward Ota

1883 (Meiji 16) -1957 (Showa 32), pabrik cetak ing jaman Taisho lan Showa.Nggarap produksi cetakan anyar karo penerbit Shozaburo Watanabe.Dheweke spesialis cetakan lanskap lan wis ngiwa luwih saka 600 karya sajrone urip.

Art person + tawon!

Rasane kaya slip wektu, lan rasane kaya ngrasakake uripe wong akeh.
"Matsuda, kolektor bahan sejarah modern bea cukai ( Nglumpukake ) Pak "

Akeh wong sing wis ndeleng pameran koleksi Matsuda "KAMATA Seishun Burning" lan "Kamata Densetsu, Kutha Film" sing dianakake ing Ota Ward Hall Aplico lan Ota Ward Industrial Plaza PiO sajrone Festival Film Kamata. Mesthi wae.Shu Matsuda, kolektor barang film kayata film Shochiku Kamata, uga dadi kolektor barang Olimpiade.

Foto koleksi
Koleksi Olimpiade sing terkenal lan Pak Matsuda
Ⓒ KAZNIKI

Aku wis lunga menyang dalan buku bekas Kanda saben minggu luwih saka 50 taun.

Apa sing nggawe sampeyan dadi kolektor?Apa sampeyan duwe pertemuan utawa acara?

"Wiwitane, hobi aku yaiku nglumpukake prangko wiwit isih bocah. Hobi yaiku nglumpukake kabeh wiwit prangko nganti dolanan, majalah, leaflet, label, lan liya-liyane. Jeneng asline" Gathering ", nanging jenengku urip ing dalan. Aku lunga menyang Tokyo saka Nara kanggo mlebu universitas, lan aku seneng buku lan wis lunga menyang dalan buku lawas Kanda wiwit mlebu universitas. Aku wis saben minggu luwih saka 50 taun. Sejatine, ' bali sing dakkirim dina iki. ”

Minangka umur kolektor wiwit isih bocah.

"Bener. Nanging, udakara 30 taun aku wiwit nglumpukake iki kanthi tenanan kanggo nggawe hobi sajrone urip. Aku wis tuku kanthi kapisah nganti saiki, nanging aku wiwit nglumpukake kanthi tenanan. Udakara semana, aku lunga ora mung distrik toko buku lawas nanging uga pasar implementasi masarakat lawas. Yen aku kudu nerusake iki sajrone uripku, aku mesthi nindakake iku kabeh. "

Phantom 1940 Olimpiade Tokyo minangka sing pertama.

Kapan lan kapan sampeyan entuk barang Olimpiade?

"Kira-kira 30 taun kepungkur, antarane taun 1980 lan 1990. Ana pasar buku bekas ing Kanda, lan toko buku bekas ing saindenging Tokyo nggawa macem-macem bahan lan mbukak kutha kasebut. Aku entuk. Koleksi pertama yaiku Olimpiade rencana Olimpiade Tokyo taun 1940. JOC ngirim menyang IOC amarga pengin dianakake ing Tokyo. Bahan kanggo Olimpiade Tokyo hantu sadurunge perang. Yaiku sing pertama. "

Foto koleksi
Phantom 1940 Rencana Olimpiade Resmi Olimpiade Tokyo (Versi Inggris) ⓒ KAZNIKI

Pancen tetep apik.Apa sampeyan duwe JOC saiki?

"Aku ora ngira. Biyen ana museum olahraga versi Jerman ing Stadion Nasional, nanging ora ana versi Inggris iki.
Banjur, "TOKYO SPORTS CENTRE OF ORIENT" diajukake menyang IOC bebarengan karo rencana kasebut.Minangka pusat olahraga oriental, iki minangka album tawaran Olimpiade sing kebak foto-foto apik sing narik kawigaten Jepang uga lingkungan olahraga Jepang nalika semana. "

Foto koleksi
1940 Album Tawaran Olimpiade Tokyo "TOKYO SPORTS CENTRE OF THE ORIENT" ⓒ KAZNIKI

Napa sampeyan terus nglumpukake barang Olimpiade?

"Sing misterius, yen sampeyan wis nglumpukake bahan kanggo Olimpiade, barang-barang sing penting bakal katon ing pasar buku bekas. Contone, program kualifikasi Jepang nalika Olimpiade Paris 1924, program Preliminary Berlin 1936 nalika semana Olimpiade, pertandingan kanggo ndhukung atlet Jepang ing Olimpiade Amsterdam taun 1928, pamflet kanggo Olimpiade Helsinki phantom 1940, sing diganti dadi hantu 1940 Olimpiade Tokyo, lsp.
Uga ana bahan kanggo Olimpiade Tokyo 1964.Koran ing upacara pembukaan lan prangko pengetan wis kebak.Uga ana poster obor sing digunakake minangka furoshiki.Furoshiki iku wong Jepang, ya?Kajaba iku, ana tiket kanggo drive test Shinkansen, sing dibukak ing taun 1964, tiket kanggo mbukak monorel, lan pamflet kanggo mbukak Metropolitan Expressway sing ana gandhengane karo Olimpiade. "

Nalika pisanan ketemu, rasane kaya "Aku ngenteni ketemu karo aku."

Sampeyan saiki bisa entuk akeh informasi kanthi online, nanging kepiye sampeyan nglumpukake informasi nalika miwiti koleksi?

"Iki wis apik banget. Pasar papat sing dileksanakake papat utawa kaping lima saben taun ing Heiwajima, nanging aku mesthi mrana. Nanging, yen ana acara, aku bakal atusan ewu kali, lan ing kana. Aku digali siji-siji lan nglumpukake. Iki koleksi sing dakklumpukake kanthi sikil. "

Saiki ana pirang-pirang barang ing koleksi sampeyan?

"Ya, aku yakin wis liwat 100,000 poin, nanging bisa uga udakara 200,000 poin. Aku ngetung nganti 100,000 poin, nanging aku ora yakin pira paningkatane wiwit saiki."

Foto koleksi
Lambang perwira Olimpiade Tokyo 1964 (sisih tengen) lan 3 jinis lambang dagangan sing didol ⓒ KAZNIKI

Apa motivasi kanggo nglumpukake, utawa jinis perasaan sampeyan?

"Yen sampeyan nglumpukake luwih saka 50 taun, iku kaya mangan biasane. Dadi kebiasaan saben dina.
Lan, sawise kabeh, seneng ketemu.Aku asring ngobrol karo kolektor liyane, nanging rasane nalika nemoni bahan = barang tartamtu pancen apik tenan.Ana wektu nalika kabeh digawe, mula mesthi ana wong sing wis weruh.Nanging wis puluhan taun, lan kanggo sawetara wong, luwih saka 100 taun, aku ngenteni wektu sing ora katon karo akeh wong.Ing sawijining dina muncul ing ngarepku.Dadi, nalika aku pisanan ketemu, rasane tenan kaya "wong iki ngenteni ketemu aku." "

Kayane asmara.

"Lan seneng ngisi bagian sing ilang. Yen sampeyan terus nglumpukake bahan, mesthine bakal kothong. Cocog kaya bedhekan karo Zuburn's Burn, utawa kumpul. Kesenengan iki apik tenan. Iki rada gawe ketagihan.
Ana uga sing nyenengake kanggo nyambung amarga ana sebab.Sampeyan maca teks Ryunosuke Akutagawa ing majalah sing sampeyan entuk, lan ujar manawa Akutagawa ndeleng panggung Sumako Matsui * ing Teater Imperial kanggo kaping pisanan.Banjur, aku sengaja nemokake materi tinulis ing panggung.Sawise iku, udakara 100 bahan Sumako Matsui dikoleksi siji lan sijine. "

Rasane aneh.

"Sukacita paling gedhe yaiku pengalaman maneh ing jagad fantasi ... Contone, aku duwe macem-macem bahan kanggo penampilan Teater Kekaisaran taun 1922 (Taisho 11) dening balerina Rusia Anna Pavlova *. Mesthi wae, aku durung nate weruh tataran dheweke wiwit aku lair, nanging nalika ndeleng program nalika semana lan bromide nalika semana, aku duwe ilusi ndeleng panggung sing sejatine. Rasane kaya sampeyan wis urip luwih saka 100 taun, lan sampeyan re seneng urip akeh wong."

Perayaan perdamaian ora pengin diselani.

Pungkasan, wenehake pangarepan sampeyan kanggo Olimpiade Tokyo 2020 + 1.

"Ana macem-macem barang kayata tambalan lan prangko kanggo ngoleksi dana kanggo acara kasebut. Uga ana buklet sing diterbitake Asosiasi Perbankan suwene patang taun kanggo nguripake Olimpiade Tokyo wiwit Olimpiade London digelar. Uga ana pamflet ditanggepi kanthi mandhiri dening pamrentah lokal lan perusahaan ing saindenging Jepang, lan iki minangka proyek gedhe kanggo kabeh negara. Wong ing saindenging Jepang lan perusahaan pancen kepengin banget. Iki amarga sadurunge perang. Kali iki, aku ora bisa jupukna phantom, lan aku bakal menehi pitutur marang kowe babagan kabeh upaya ing saindenging Jepang nyoba nggayuh Olimpiade. Sawetara wong ujar manawa kita kudu mandhegake Olimpiade iki, nanging luwih akeh sinau babagan sejarah Olimpiade, mula akeh sing bisa dingerteni. Sampeyan bakal ngerti manawa dudu mung acara olahraga. Olimpiade kudu terus tanpa mandheg, preduli apa bentuk Olimpiade. Perayaan perdamaian ora pengin diganggu. "

 

* Sumako Matsui (1886-1919): Aktris lan penyanyi drama anyar Jepang.Dheweke ngalami loro pegatan lan skandal karo panulis Hogetsu Shimamura.Lagu "Lagu Katyusha's" ing lakon "Wungunen" adhedhasar adaptasi Tolstoy karo Hogetsu bakal dadi hit gedhe.Sawise seda Hogetsu, dheweke lampus sawise iku.

* Anna Pavlova: (1881-1931): Balerina Rusia makili wiwitan abad kaping 20. Potongan cilik "Swan" koreografer dening M. Fokin banjur dikenal kanthi jeneng "The Dying Swan" lan dadi sinonim karo Pavlova.

Profil

Foto koleksi
Ⓒ KAZNIKI

Pengumpul sejarah kebiasaan modern.Pengumpul asli wiwit cilik.Iki nglumpukake kabeh sing ana gandhengane karo adat istiadat Jepang modern, apa maneh film, drama lan Olimpiade.

Perhatian mbesuk ACARA + tawon!

Tanggepan mbesuk KALENDER ACARA Maret-April 2021

Informasi EVENT manungsa waé bisa dibatalake utawa ditundha mbesuk kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.
Mangga dipriksa saben kontak kanggo informasi paling anyar.

Gambar fitur pinggir segara-saka bahan ing Ota Ward-

Pemandangan pameran
Kasedhiya dening: Museum Omori Nori

Tanggal lan wektu Saiki dianakake-Minggu, 7 Juli
9: 00-19: 00
Panggonan Museum Omori Nori
(2-2 Heiwanomorikoen, Ota-ku, Tokyo)
Fee Gratis
Panjadwal / Enquiry Museum Omori Nori
03-5471-0333

Klik kene kanggo rincianjendhela liyane

Pameran khusus "lanskap Hasui Kawase-Jepang sing lelungan kanthi cetakan-"

Tanggal lan wektu [Istilah pertama] "Lanskap Tokyo" 7 Juli (Sat) -August 17 (Sun)
[Pungkasan] "Lansekap tujuan" 8 Agustus (Kamis) -September 19 (Senen / liburan)
9: 00-17: 00
Preinan rutin: Senen (Nanging, museum mbukak tanggal 8 Agustus (Senen / liburan) lan 9 September (Senen / liburan)
Panggonan Museum Rakyat Ward Ota
(5-11-13 Minamimagome, Ota-ku, Tokyo)
Fee Gratis
Panjadwal / Enquiry Museum Rakyat Ward Ota
03-3777-1070

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

Tur Museum Panas Ota

Wiwit tanggal pameran diwiwiti saben bangunan nganti Selasa, 8 Agustus (nganti dina Minggu, 31 Agustus ing Aula Peringatan Ryuko)

Pameran khusus lan pameran khusus bakal dianakake ing Aula Peringatan Ryuko, Balai Peringatan Katsu Kaishu, lan Museum Omori Nori, kalebu museum lokal, nalika Olimpiade!
Mangga njupuk kesempatan iki kanggo seneng ngunjungi museum ing Ota Ward!

Tur Museum Panas Otajendhela liyane

Pameran khusus "Katsushika Hokusai" Telung Puluh Enem Pandangan Tomitake "x Seni Venise Ryuko Kawabata"

Tanggal lan wektu 7 Juli (Sabtu) -August 17th (Sun)
9: 00-16: 30 (nganti mlebu 16:00)
Preinan rutin: Senen (utawa dina sabanjure yen preinan nasional)
Panggonan Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko
(4-2-1, Tengah, Ota-ku, Tokyo)
Fee Wong diwasa 500 yen, bocah 250 yen
* Gratis umur 65 taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi) lan umur 6 taun
Panjadwal / Enquiry Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko

Klik kene kanggo rincian

Ota Ward OPEN Atelier 2021

Tanggal lan wektu 8 Agustus (Sat) lan 21 (Sun)
11: 00-17: 00
Artis sing melu Satoru Aoyama, Mina Arakaki, Taira Ichikawa, Yuna Ogino, Moeko Kageyama, Reiko Kamiyama, Kento Oganazawa, TEPPEI YAMADA, Takashi Nakajima, Manami Hayasaki, Riki Matsumoto lan liya-liyane
Fasilitas sing melu FACTORY ARTAN Jonanjima, Galeri Minami Seisakusho, KOCA, SANDO DENING PROYEK WEMON lan liya-liyane
Fee Gratis
Panjadwal / Enquiry Ota Ward OPEN Atelier 2021 Komite Eksekutif
nakt@kanto.me (Nakajima)

Klik kene kanggo rincian

Pameran kolaborasi "Koleksi Ryuko Kawabata vs Ryutaro Takahashi"
-Makoto Aida, Tomoko Konoike, Hisashi Tenmyouya, Akira Yamaguchi- "


foto: Elena Tyutina

Tanggal lan wektu 9 Juli (Sabtu) -August 4th (Sun)
9: 00-16: 30 (nganti mlebu 16:00)
Preinan rutin: Senen (utawa dina sabanjure yen preinan nasional)
Panggonan Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko
(4-2-1, Tengah, Ota-ku, Tokyo)
Fee Wong diwasa 500 yen, bocah 250 yen
* Gratis umur 65 taun utawa luwih (dibutuhake sertifikasi) lan umur 6 taun
Panjadwal / Enquiry Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko

Klik kene kanggo rincian

お 問 合 せ

Bagian Hubungan Umum lan Krungu Umum, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ota-kumin Plaza
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150