Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Saka fasilitas kasebut
AsosiasiPlaza Warga

Penundaan parsial panggunaan gymnasium, tenis meja, lan tenis mobil amarga diwiwiti bisnis vaksinasi

Wiwit Rebo, XNUMX Juni, saben Rebo lan Setu, vaksinasi massal bakal diwenehake menyang Gymnasium Plaza Warga Ota.Akibate, gymnasium, tenis meja, lan tenis otomatis ora bakal kasedhiya ing tanggal lan wektu ing ngisor iki.
Nuwun sewu amarga ana rasa nyusahake, lan matur nuwun amarga wis ngerti lan kerja sama.

Fasilitas target

  • Gimnasium
  • Tenis Meja / Tenis Otomatis ・ ・ ・ Saben Rebo (esuk)

Periode penundaan

Saka XNUMX Juni, taun kaping XNUMX Reiwa nganti Minggu, XNUMX Oktober, taun kaping XNUMX Reiwa (direncanakake)
* Periode kasebut bisa diganti gumantung karo kemajuan bisnis vaksinasi.

bali menyang dhaptar

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara