Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Kinerja
Kuliah
AsosiasiPlaza Warga

[Penting] 5 Mei (Kamis) Shimomaruko JAZZ Club <May> Pemberitahuan Pembatalan Kinerja Unit Khusus NORA

Matur nuwun wis nggunakake Ota Citizen's Plaza.

Pertunjukan dijadwalake tanggal 5 Mei (Kamis) ing Ota Ward Plaza Hall Hall.Shimomaruko JAZZ Club <May> Unit Khusus NORABabagan kinerja, amarga ana sangsi manawa salah sawijining pemain duwe kontak cedhak karo coronavirus anyar, kita bakal ora bisa mbatalake kinerja kasebut kanthi pertimbangan keamanan lan keamanan para pelanggan, pemain lan staf.

Nyuwun sewu kanthi tulus amarga ana rasa ora nyaman sing ditindakake kanggo kabeh wong sing ngarep-arep kinerja kasebut.

Kita uga njaluk ngapura amarga telat nyedhiyakake informasi, lan njaluk pangerten lan kerja sama.

Pembayaran maneh tiket bakal diumumake mengko.Coba enteni nganti sawetara informasi teka.

Kita bakal terus nindakake langkah-langkah sing nglawan penyakit infeksi virus corona anyar lan ngupayakake nindakake kinerja sing aman lan aman. Kita ngormati pangerten lan kerja sama sampeyan.

Shimomaruko JAZZ Club <May> Unit Khusus NORA

[Kontak]
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
Divisi Promosi Budaya lan Seni TEL: 03-3750-1555 (10: 00-19: 00)

bali menyang dhaptar

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara