Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Saka fasilitas kasebut
Aplico

Babagan Ota Ward Hall Aplico Construction Ditutup

Kanggo ngamanake keamanan kabeh pangguna, Ota Ward Hall Aplico bakal nindakake gaweyan pambangunan langit-langit ing aula gedhe, aula cilik, foyer aula gedhe, lan ruangan pameran sing tahan gempa.Sanalika, kita bakal nindakake kerja renovasi kanggo nambah umur fasilitas kasebut.
Amarga iki, museum kasebut bakal ditutup udakara 2022 taun lan 1 wulan wiwit Januari 2023 nganti Februari 2 (dijadwalake).Kita ngormati pangerten lan kerja sama sampeyan.

Kabar Ota Ward Hall Aplico Ditutup (XNUMX Januari, Reiwa XNUMX)PDF

Jadwal penutupan dijadwal

Januari 2022 nganti Februari 1 (direncanakake)

Kasedhiya periode lan wektu tertutup

Layanan dijadwalake diwiwiti wulan Maret 2023 sawise konstruksi rampung.

Gambar rinci babagan periode sing kasedhiya lan wektu sing ditutup

Babagan kantor sajrone periode tertutup

Penjualan tiket kanggo pagelaran lan resepsi kanggo panggunaan sewa sawise museum ditutup bakal dianakake kaya biasane.

Rujukan

Lokasi 〒144-0052
37-3-XNUMX Kamata, Ota-ku, Tokyo
Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Area fasilitas Udakara 10,991㎡ (total area)
Ukuran fasilitas Struktur SRC Struktur Sebagean S
5 lantai ndhuwur lemah, 1 lantai ing ngisor lemah
Isi fasilitas Aula gedhe (1,477 kursi)
Aula cilik (175 kursi)
Ruang pameran (udakara 400 kursi)
Studio AB, kamar ganti klamben

写真
Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe

Informasi kontak

(Yayasan gabung karo kepentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

  • Makoto Okada, Kepala Hubungan lan Koordinasi Konstruksi
  • Kepala pangurus Satomi Koike

TEL: 03-5744-1600

bali menyang dhaptar

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara