Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Festival Teater Magome Bunshimura 2020

Festival Teater Magome Bunshimura Edisi Video "Tahap Khayalan"

Ing taun 2020, acara kasebut ditundha amarga pengaruh Corona, nanging kita ngasilake video dokumenter sing dijupuk ing macem-macem papan ing pendhapa kanthi tujuan nyebarake kemungkinan festival teater lan pesona "Magome Bunshimura". Apa.

Cuplikan versi video "Imaginary Stage" (38 detik)jendhela liyane

Artis sing makarya / melu

"" Teater Magome Bunshimura "" / Hiroshi Shimizu (pelawak / aktor sing madeg)

Hiroshi Shimizu

Kumpulan puisi joget "Circus" (Asli: Chuya Nakahara) / CHAiroiPLIN

"Crita sewu siji detik" (Asli: Taruho Inagaki) / Radio Jepang

Yomi Shibai "Pangeran Bintang" (Asli: Terjemahan Saint Degujuperi: Rin Naito) / Theater Ort

"Desa Fantasi" (Asli: Shiro Ozaki) / Perusahaan Teater Yamanote Jijosha

"Disperse" (Asli: Yasunari Kawabata) / Perusahaan teater Yamanote Jijosha

"Mitsu no Awa" (Asli: Saisei Murou) / Perusahaan Teater Yamanote Jijosha

Nyuwun dhukungan

Kita wis nyiyapake jendhela sumbangan ing ngisor iki kanggo dhukungan kanggo nyiyapake festival teater pertama sing dijadwalake ing Desember 2021.
Sumbangan sing dikoleksi bakal digunakake minangka bagean saka biaya operasional.

Dhukungan karo crowdfunding

"Festival Teater Magome Bunshimura" Aku pengin nyritakake sejarah literatur lan kutha liwat proyek literatur lan panggung regional!

Informasi kursus

Sampeyan bisa milih saka 1,000 yen, 3,000 yen, 5,000 yen, lan 10,000 yen.

Pambuka produk bali

Saliyane email matur suwun saka asosiasi kita lan "Buku Panduan Bunshimura" sing diterbitake dening Ota Ward, sampeyan bisa nikmati pagelaran saben grup pagelaran sing ora dipotong saka karya video "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Edisi Video Edhisi Khayalan" iki. DVD Khusus , barang asli lsp direncanakake.

Periode

Nganti dina Jumuah, 30 April

* Proyek iki bakal dileksanakake kanthi metode All-in.Sanajan sampeyan ora memenuhi target target, kita bakal nglakokake rencana lan ngirim bali.

Klik ing kene kanggo dhukungan crowdfundingjendhela liyane

Sumbangan langsung menyang Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Sumbangan kanggo Asosiasi bakal dianggep minangka sumbangan kanggo perusahaan promosi kapentingan umum khusus lan bakal nampa insentif pajak.

Babagan insentif pajak kanggo sumbangan

<Ing kasus perusahaan> Bisa dipotong minangka deduksi kanthi kapisah saka watesan deduksi sumbangan umum.

<Individu> Sampeyan bakal layak kanggo nyuda sumbangan.

 

Kanggo rincian babagan sistem pajak sumbangan, waca situs web NTA, lsp.

Perusahaan lan individu kudu ngajokake pengembalian pajak supaya bisa nampa perawatan pilihan ing ndhuwur.Nalika ngajokake pengembalian pajak, sampeyan kudu nuduhake kuitansi sing ditanggepi dening asosiasi.

Kanggo informasi babagan cara nyumbang, hubungi kita ing alamat ing ngisor iki.

Klik ing kene kanggo rincian babagan sumbangan

Enquiries / Aplikasi

Yayasan Gabungan Minat Minat Umum Divisi Manajemen Asosiasi Promosi Budaya Ward TEL: 03-3750-1611