Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Festival Teater Magome Bunshimura 2019

Laporan pra-perencanaan 2019 ①
OTA Art Project-Road to Magome Bunshimura Theatre Festival- "Bunshimura Round Round Vol.1"

Napa sampeyan saiki bakal njupuk "Magome Bunshimura"?
Kita bakal ngirim video saka FaceBook ing diskusi meja babagan latar mburi ngrancang "Magome Bunshimura Theatre Festival" lan pesona Bunshimura.

Pangiriman kaping pisanan

Tanggal lan wektu Kamis, 2019 Oktober 10 24: 19-30: 20
Penampilan Masahiro Yasuda (dipimpin perusahaan teater Yamanote Jijosha, direktur)
Kumiko Ogasawara (Perusahaan Teater Yamanote Jijosha)
Nomori Shimamura (Kepala Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Kemajuan: Hisako Fuchiwaki (Bagian Perencanaan, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Kerja sama Perusahaan teater Yamanote Jijosha, Tsutsumikata 4306

Pangiriman kaping pindho

Tanggal lan wektu Jumuah, 2020 Januari 1 29: 19-30: 20
Penampilan Masahiro Yasuda (dipimpin perusahaan teater Yamanote Jijosha, direktur)
Kumiko Ogasawara (Perusahaan Teater Yamanote Jijosha)
Nomori Shimamura (Kepala Divisi Promosi Seni Budaya, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Tamu: Midori Ozeki (staf Asosiasi Pariwisata Ota)
Kemajuan: Hisako Fuchiwaki (Bagian Perencanaan, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Kerja sama Perusahaan teater Yamanote Jijosha, Tsutsumikata 4306

Pangiriman kaping telu

Tanggal lan wektu Selasa, 2019 Maret 3 2: 20-30: 21
Penampilan Masahiro Yasuda (dipimpin perusahaan teater Yamanote Jijosha, direktur)
Tamu: Yohei Kusanagi (Editor / Produksi Kreatif & Media)
Kemajuan: Hisako Fuchiwaki (Bagian Perencanaan, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward)
Kerja sama Perusahaan teater Yamanote Jijosha, Tsutsumikata 4306

Laporan pra-perencanaan 2019 ②

Acara Kinerja Utama & Wicara Proyek Seni OTA

Tanggal lan wektu 2019 November 11 (Rebo) 20:19 diwiwiti
Papan Aula Daejeon Bunkanomori
Kerja sama Perusahaan teater Yamanote Jijosha

program

Bagean XNUMX kinerja maca

Foto kinerja maca 1
Foto kinerja maca 2
"Desa Fantasi" (Wacan)

Asli: Shiro Ozaki, Komposisi / Arah: Masahiro Yasuda
Pemeran: Yoshiro Yamamoto

"Happy Prince" (Kinerja)

Asli: Oscar Wilde, Diterjemahake dening: Hanako Muraoka
Komposisi / Pitunjuk: Masahiro Yasuda
Pemeran: Takeshi Kawamura, Kazuhiro Saiki, Yosuke Tani, Saori Nakagawa, Mio Nagoshi

Babagan 2 Acara Acara "Pelanggan Dina Lawas"

Bagean 2 Foto acara bicara "Pelanggan Dina Tua" 1
Bagean 2 Foto acara bicara "Pelanggan Dina Tua" 2

Tamu: Naoto Sekiguchi, Junichiro Shimada
Kemajuan: Masahiro Yasuda
Nalika semana, Naoto Sekiguchi, putrane pamilik, lan Junichiro Shimada, wakil penerbit Natsuhasha, sing nyithak ulang buku kasebut, fokus ing buku kasebut dening Yoshio Sekiguchi, pemilik toko buku bekas "Sanno Shobo", sing disenengi para guru sastra. Dheweke ngobrol babagan urip, pertukaran, lan kepribadian para pengarang sastra.

Laporan pra-perencanaan 2019 ③
YouTuber Bell Sastra [Tembok Berlin] "Dina Sastra Kula ing Magome Bunshimura"

Ngenalake wilayah Sanno-Magome ing Omori, Ota-ku, sing dadi tahapan "Festival Teater Magome Bunshimura"!
Kita takon Youtuber Bell sing populer kanggo ngunjungi kutha sing nglacak sejarah Desa Magome Bunshi.

Profil

YouTube Sastra YouTuber Bell minangka pangripta video sing menehi daya tarik maca.Luwih saka 9 pendaftar. Kita nindakake kegiyatan saben dinane kanthi gegayuhan nambah kanca sing bisa gampang maca kanthi gampang.Genre sing populer yaiku video review buku.Kita uga bakal ngobrol karo panulis lan nerangake macem-macem prekara sing gegandhengan karo buku.

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

kredit

Perencanaan: Tokyo Pistol, Perencanaan / Pengeditan: Sastra YouTuber Bell, Arah / Shooting: Naoto Kawamoto
Pengawasan: Rikiya Kurosaki (Kurator, Balai Peringatan Shiro Ozaki, Balai Peringatan Sanno Sosudo, Ota Ward)