Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Rencana reaktor video 2020 Kamata

Video "Kamata Reactor Project"

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward wis nyebar video "Kamata Reactor Project" wiwit tanggal 2021 April 4 (Jumuah) minangka bagean saka proyek seni seni OTA kontemporer "Machinie Wokaku".

~ Taira Ichikawa (seniman pencahayaan khusus) × Monumen Exit Kamata Timur ~

Ing wektu iki, kita bakal ngasilake video kolaborasi saka seniman pencahayaan khusus, Ichikawadaira, sing manggon ing Ota Ward, lan monumen "Updraft" ing alun-alun lawang Wetan Stasiun JR Kamata.

Taira Ichikawa minangka seniman sing wis pirang-pirang taun nggawe patung nggunakake bahan wesi lan industri wiwit nggawe "Planetarium tanpa kubah" ing taun 1988. Wiwit 2016, dheweke wis semangat kerja bareng karo akeh seniman nggunakake mesin pencahayaan khusus "Mobile Light Source" sing digawe dadi seniman pencahayaan khusus.Wektu iki, monumen "Updraft" ing Alun-Alun Exit Timur Stasiun JR Kamata, sing kerja sama karo Ichikawadaira, diproduksi ing taun 1989.Kamata minangka lawang ngarep Bandara Haneda, motif kasebut dadi lintasan pesawat.Iki minangka simbol kutha sing bakal cedhak sing diidham-idhamake Ota Ward karo warga nalika wiwitan Heisei.Video kasebut bakal direkam dening seniman Daisaku Ozu.Coba waca pertemuan antara monumen Kamata lan lampu khusus (reaktor / reaktor kimia)!

Video kasebut bakal disebar ing saluran YouTube kita wiwit jam 2021:4 tanggal 16 April 12 (Jumuah).

Pengawasan lan tampilan: Taira Ichikawa (seniman pencahayaan khusus)

Lair ing Ota Ward ing taun 1965, manggon ing Ota Ward. Universitas Seni Musashino rampung ing taun 1991.Ing taun sing padha, dheweke menang Grand Prix Kontemporer Kirin kaping 1988.Nampa Grand Prix Beasiswa Seni Jepang kaping 2016. Wiwit ngasilake "Planetarium tanpa kubah" ing taun XNUMX, dheweke terus nggawe klompok karya sing nggawe sampeyan ngrasakake crita fiksi ilmiah kanthi milih motif modern lan nggabungake macem-macem bahan lan elemen nalika dadi patung.Ing taun-taun pungkasan, dheweke kerja ing karya seni sing entuk target kayata "Dome Tour Project" lan "Magical Mixer Project". Wiwit XNUMX, dheweke nggawe lapangan anyar ing macem-macem situs minangka seniman pencahayaan khusus tilas pematung.

Monumen: "Updraft" 1989

Perwakilan Kantor Desain Lingkungan Yokogawa, almarhum Shoji Yokokawa (banjur dadi profesor Fakultas Desain, Universitas Teknologi Tokyo) / Konferensi Desain Lingkungan Urban, Masyarakat kanggo Mikir Warna Umum / Program Master Divisi Desain Universitas Tokyo Wis rampung ing taun 1975 / Desain lanskap Sakurabashi Sumitagawa Marukobashi / Daishibashi, rencana belanja "Uenakaak" ing dalan Uenonakadori, lsp / "Ensiklopedia desain umum" (panulis, Dewan Penelitian Industri) "Koordinasi warna nyata: Warna lingkungan" (panulis, Universitas Tokyo Tokyo Seni), lsp ..

Video: Daisaku Ozu (artis)

Ozu Daisaku Foto

Lair ing Osaka ing taun 1973, manggon ing Yokohama.Deleng kegiatan ing lanskap, fokus ing foto.Diprodhuksi "Urutan Cahaya" lan "Adoh / Cedhak" sing nyedhaki cahya lan bayangan sing pindhah liwat jendhela sepur lan kendaraan liyane.Pameran utama kalebu 2018-19 "Pameran Seni Plancongan nganggo Kacamata" (Museum Seni Aomori, lsp.), 2018 "Situs Aichi Triennale x Art Lab Aichi & seni 02 saka jendela" (Art Lab Aichi), 2016 "Saitama Triennale" , 2012-13 "Ngenteni Sepur Pertama" (Galeri Stasiun Tokyo), 2019 "Osu Daisaku Unfinished Spiral" (tilas Stasiun Kebun Binatang Museum, pameran solo), lsp.

Panjadwal

(Yayasan gabung karo kepentingan umum) Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Ota-ku

Kerja sama

Koperasi Komersial Distrik Blanja Kamata Timur
Akio Ito (Dekan, Fakultas Desain, Universitas Teknologi Tokyo)
Star Musical Instruments Co., Ltd.
Toko Grand Duo Kamata
Toko Big Echo Kamata